Gönderen Konu: Fenerbahçe Beko 75-83 Barcelona | Euroleague 33. Hafta  (Okunma sayısı 914 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe Beko - Barcelona | Euroleague 33. Hafta
« Yanıtla #15 : 02 Nisan 2025, 22:43:50 »
Yahu hakem üçlüsü aldı maçı verdi karşı tarafa hala oynanan oyuna kızıyor insanlar. Ben anlayamıyorum. Maç sendeydi, momentum sendeydi. Saçma sapan düdüklerle, çalınmayan faullerle verdiler maçı adamlara. Euroleague İspanyol organizasyonu, Barcelona'yı en azından F8'de istiyorlar. Bu kadar basit.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #16 : 02 Nisan 2025, 22:50:33 »
Yahu hakem üçlüsü aldı maçı verdi karşı tarafa hala oynanan oyuna kızıyor insanlar. Ben anlayamıyorum. Maç sendeydi, momentum sendeydi. Saçma sapan düdüklerle, çalınmayan faullerle verdiler maçı adamlara. Euroleague İspanyol organizasyonu, Barcelona'yı en azından F8'de istiyorlar. Bu kadar basit.
O zaman niye biz bu sporu takip ediyoruz?

NBA oluşumuna katılalım da şu iğrenç organizasyondan kurtulalım.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #17 : 02 Nisan 2025, 22:51:10 »
barcelona 2. yarıda her şeyini maça verince, 3. viteste kazanamadık. savunmada sertleşmeye de uğraşmadık.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #18 : 02 Nisan 2025, 23:03:45 »
O zaman niye biz bu sporu takip ediyoruz?

NBA oluşumuna katılalım da şu iğrenç organizasyondan kurtulalım.

Aynısını yazdım yukarıda.

Fall güreşte sahada. Gözlerinin önünde oluyor, çalmıyorlar. Guduric'e bir faul çaldı Panther'ı savunurken, şu spora yeni başlayan çocuk güler. Sertaç'ın kafaya balta iniyo, devamında Colson'a hücum faul çalıyor. Baldwin'in basket faulü, oluyor hücum faul. Say say bitmez.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19 : 02 Nisan 2025, 23:06:29 »
Aynısını yazdım yukarıda.

Fall güreşte sahada. Gözlerinin önünde oluyor, çalmıyorlar. Guduric'e bir faul çaldı Panther'ı savunurken, şu spora yeni başlayan çocuk güler. Sertaç'ın kafaya balta iniyo, devamında Colson'a hücum faul çalıyor. Baldwin'in basket faulü, oluyor hücum faul. Say say bitmez.
Rezil bir ikinci yari oynadik hocam. Neyin savaşını veriyorsun. Oyuncularin  yüzlerinden belliydi laubalilikleri. İstemediler maci. Neden istemediler. Neyin hesabını yaptik bilmiyorum. Yoksa 15 sayi one geçip kontak kapamak normal degil.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #20 : 02 Nisan 2025, 23:14:07 »
Hâlâ Saras denen basketbol câhilini savunan var mı? Hâlâ seven var mı? Ama nasıl seveni olmasın, asist üzerinden üçlük attırıyor dahiler dahisi Saras di mi.

Ben esas play-offlarda balonumuz patladığında sövücem Saras efendiye, şimdilik küfürlerimi saklıyorum. O gün geldiğinde forumda kimse kusura bakmasın.

Allah da bizi şu Saras'tan sezon sonu kurtarsın.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21 : 02 Nisan 2025, 23:16:21 »
Valla helal olsun Saras ve Mourinho beraberce sıctılar keyfimizin içine. Hadi Sarasın bir telafi imkanı varda bu Jose bokunu çıkardı yahu.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22 : 02 Nisan 2025, 23:17:54 »
Burda da değişen bişey yok, yine şaşırtmayan bir Fb dinamiği, rezil tiyatro ligi yetmiyor üstüne, uefası, euroleague si her yerde istisnasız doğrayıp aynı çileleri çektiriyorlar zaten akıl kırıntısı kalmayan çilekeş taraftara ve susup öylece izliyoruz kepaze yönetim sağ olsun.

Hatta izlemekle de kalmıyoruz, üstüne bu galibiyetini silen, şampiyonluğunu çalan  düzendekilere oy verip yeniden seçtirdin bi de. Bence dalga geçiyorlar artık, hakikaten bile isteye yapıyorlar çoğu şeyi.

Komple çekilelim Allahın belası spor işinden, zamanla alışırız belki ne diyeyim, nice fanatik arkadaş dostlarım tövbe etti bi şekilde, bi gün bende kurtulurum umarım, ömür bitti.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #23 : Bugün, 00:50:03 »
Burda da değişen bişey yok, yine şaşırtmayan bir Fb dinamiği, rezil tiyatro ligi yetmiyor üstüne, uefası, euroleague si her yerde istisnasız doğrayıp aynı çileleri çektiriyorlar zaten akıl kırıntısı kalmayan çilekeş taraftara ve susup öylece izliyoruz kepaze yönetim sağ olsun.

Hatta izlemekle de kalmıyoruz, üstüne bu galibiyetini silen, şampiyonluğunu çalan  düzendekilere oy verip yeniden seçtirdin bi de. Bence dalga geçiyorlar artık, hakikaten bile isteye yapıyorlar çoğu şeyi.

Komple çekilelim Allahın belası spor işinden, zamanla alışırız belki ne diyeyim, nice fanatik arkadaş dostlarım tövbe etti bi şekilde, bi gün bende kurtulurum umarım, ömür bitti.

Ben de buradayım...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #24 : Bugün, 00:55:27 »
Rezil bir ikinci yari oynadik hocam. Neyin savaşını veriyorsun. Oyuncularin  yüzlerinden belliydi laubalilikleri. İstemediler maci. Neden istemediler. Neyin hesabını yaptik bilmiyorum. Yoksa 15 sayi one geçip kontak kapamak normal degil.

İyi bir ikinci yarı oynadığımızı falan iddia etmiyorum. Fenerbahçe'nin kötü olma hakkı yok mu? Fenerbahçe hep kusursuz olmak zorunda mı? Örneğin karşımızda iki maçta da dökülen Panathinaikos gibi kötü bir gününde galibiyet kazanma şansı yok mu Fenerbahçe'nin -ki hakemler lehimize çalsın falan demiyorum, adil olsunlar yeter-. Yukarıda yazdım, tekrar olmasın, momentuma açık bir şekilde müdahale ettiler. Buna itirazın varsa, böyle bir şey yaşanmadı diyorsan lafım yok.

Türkiye ligini konuşmuyorum. Glaskow maçında doğrandın. Euroleague'de bu akşam doğrandın, her iki Pana maçında da doğrandın, 2016 finalinde aleni bir şekilde 2018 finalinde ise ince ince doğrandın. Yetmedi, sahada mücadele ederek ter dökerek kazandığın galibiyetlerin silindi, senin yönetimin de bu kararı alan euroleague yönetimine destek verdi.

Savaş verecek  halim falan da kalmadı, senin gibi ben de tükendim. Naçizane duygularımı paylaştım...
« Son Düzenleme: Bugün, 00:58:31 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe Beko 75-83 Barcelona | Euroleague 33. Hafta
« Yanıtla #25 : Bugün, 11:46:49 »
Bu hafta Pana - Monaco maçı olması nedeniyle EL de normal sezonu ilk 3 de bitirmemiz garantilendi. Oly bu hafta Albayı yense bile, haftaya Maccabiye yatıp yatmama kararları da olacaktır. Son maç öncesi, Pana ve Monaco 2 mi olmak isteriz 3 mü, 4 mü hesapları yapabilir. Biz de 1-2-3 olasılıkları devam ediyor.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #26 : Bugün, 15:28:19 »
ikinci yarı tam bir laubalilikti. başta wade, sonra tarık. sonra guduriç sonra zagars. ciddiyetsizlik .

Çevrimdışı Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #27 : Bugün, 19:52:52 »
Hâlâ Saras denen basketbol câhilini savunan var mı? Hâlâ seven var mı? Ama nasıl seveni olmasın, asist üzerinden üçlük attırıyor dahiler dahisi Saras di mi.

Ben esas play-offlarda balonumuz patladığında sövücem Saras efendiye, şimdilik küfürlerimi saklıyorum. O gün geldiğinde forumda kimse kusura bakmasın.

Allah da bizi şu Saras'tan sezon sonu kurtarsın.

Acil şifalar dilerim…