Gönderen Konu: Fenerbahçe Euroleague Finalinde!!!  (Okunma sayısı 4398 defa)

enkaya ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe Euroleague Finalinde!!!
« Yanıtla #150 : Bugün, 11:20:22 »
15 senedir taşak oğlanı olmuş bir kulübün taraftarıyız biz hocam.
insanların travmaları var, bilmem neleri var fazlasıyla.
böyle kritik maçlarda agresif olmalarını yadırgamamak lazım.
maçtan sonra hepsi pişman olmuştur zaten yazdıklarından ötürü.
Sen de haklısın İskender hocam. Ben biraz, özellikle de böyle maçlardan sonra sakin kalamıyorum bu hususlarda.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #151 : Bugün, 12:50:03 »
Madem konu açıldı ben de şunu söyleyeyim; Bazı insanlar nedense işin hep mutsuz olma, olumsuz taraflarını görme çabasında. Elbette yeri geldiğinde bazı şeyler eleştirilir, fikir belirtilir. Bence şu an geldiğimiz yer ve bulunduğumuz konum itibariyle hala bazı şeylerden mutsuz isek ciddi problemimiz var demektir.

Sezona başlarken 18 takım içerisinde hangisi şu anki konumumuzda olmak istemezdi? Belki bir Alba'yı ayrı tutabiliriz ama onun harici herkesin kendisine göre bir hedef ve hayali vardı. Hepsinin hayali de en azından bir playoff, ya da en azından bir play in olan yerde biz finaldeyiz.

Ha finalde yeneriz, yeniliriz. Ama şu ana kadar geldiğimiz noktada başta koç olmak üzere, şube, oyuncular, teknik ekip, çalışanlar... herkes alkışı hak ediyor. Yarın alacağımız sonuç ne olursa olsun ben hepsinden razıyım. Benim adıma rüya gibi bir sezon oldu. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #152 : Bugün, 13:25:45 »
Nigel Hayes'in kendi skorunu ikinci plana atıp muhteşem savunma yapması duygulandırdı.

Nigel:

https://www.youtube.com/watch?v=KApzOi3XNN0

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #153 : Bugün, 13:32:18 »
Madem konu açıldı ben de şunu söyleyeyim; Bazı insanlar nedense işin hep mutsuz olma, olumsuz taraflarını görme çabasında. Elbette yeri geldiğinde bazı şeyler eleştirilir, fikir belirtilir. Bence şu an geldiğimiz yer ve bulunduğumuz konum itibariyle hala bazı şeylerden mutsuz isek ciddi problemimiz var demektir.

Sezona başlarken 18 takım içerisinde hangisi şu anki konumumuzda olmak istemezdi? Belki bir Alba'yı ayrı tutabiliriz ama onun harici herkesin kendisine göre bir hedef ve hayali vardı. Hepsinin hayali de en azından bir playoff, ya da en azından bir play in olan yerde biz finaldeyiz.

Ha finalde yeneriz, yeniliriz. Ama şu ana kadar geldiğimiz noktada başta koç olmak üzere, şube, oyuncular, teknik ekip, çalışanlar... herkes alkışı hak ediyor. Yarın alacağımız sonuç ne olursa olsun ben hepsinden razıyım. Benim adıma rüya gibi bir sezon oldu. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.

Var hocam var. Çok dallandırıp budaklandırmak istemiyorum ama ülkenin gidişatından bağımsız değil. Ekonomik vaziyet, sosyoloji, siyaset yaz yaz bitmez. Artı son 15 yılda Fenerbahçe'mize yapılanlar ve öteki tarafın ittirilmesi. Dün maçın son 15 saniyesinde ağzımdan çıkanlara inanamıyorum. Halimi birisi videoya çekip gösterse utanırdım büyük ihtimalle. Yılların birikmişliğiyle hezeyan, öfke patlaması yaşadım.

Twitter'a "evet" yaz, altına "hayır" yazacak bin kişi çıkar. Yazılan çizilenden ziyade millet olarak saracak yer arıyoruz.

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #154 : Bugün, 14:04:45 »
Hala kendime gelemedim yaş kemale erdi çok gerildim alkol de vardı, maç sonu zaten öyle bir rahatlama oldu ki sanki zemberekler boşaldı.
Nunn 5 haliyle çıktığında çıldırdım hele, cedi zorladı ama , savunmamız muhteşemdi.
Tabii yine çıldırdığımız anlar oldu elden toplar verdik , neyse kazandık.
Ben seyircisi çok fazla diye olympiakos'u istemedim ve yıldız adamları var çok . Monaco ise gözümü korkutmadı değil çok atletikler, bakalım inşallah bizim nigel,guduric, iyi oynarlarsa hücumda daha çok dıs şut sokacağımıza eminim, tabii Hall bu kadar atamaz her zaman , haa yine atarsa diğer skorerlerin devreye girmesiyle çok rahatlariz.
Fark 1 sayıya indiğinde ödüm koptu , eğer öne gecselerdi bence oyundan duserdik.
Haydi be çocuklar alın şu kupayı getirin , taraftarın ve camianın buna çok ihtiyacı var

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #155 : Bugün, 15:05:01 »
Yav yeri değil ama şu Alpha Diallo'yu çeksek manyak bir şey olur. Pierre'den çıkıp Diallo'yu takıma oturtsak takım savunmamız acayip bir seviyeye çıkar. Geçmişte Real'de Jeffery Taylor diye bi adam vardı, bayılırdım savunmasına ve çok istemiştim Obra'nın elinde görmeyi, nasip olmadı.

Bu Diallo Taylor'dan daha atletik, hücum gücü çok daha yüksek ve en önemlisi azgın boğa gibi hırslı. Final maçında özellikle Nigel'a çok iş düşecek Diallo karşısında.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #156 : Bugün, 15:35:05 »
Diallo kesinlikle şuan El in en değerli kısa forvetlerinden biri bence de. Ama o da daha yakın zamanda takımı ile 2 yıl uzattı. Ama tam saraslık bi oyuncu cuk otururdu bize
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #157 : Bugün, 16:37:42 »
otelde yunanlılarla sohbet ediyoruz.

olympiacoslular, monaco’yu destekliyor.
panathinaikoslular bizi destekliyor.

rakip hücumları ıslıklama konusunda çok faydası olmuştu olympiacoslu çoğunluğun dün.

televizyona gelen ıslık sesleri olympiacoslulardan çıkıyordu, bizden değil. :)

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #158 : Bugün, 16:43:33 »
otelde yunanlılarla sohbet ediyoruz.

olympiacoslular, monaco’yu destekliyor.
panathinaikoslular bizi destekliyor.

rakip hücumları ıslıklama konusunda çok faydası olmuştu olympiacoslu çoğunluğun dün.

televizyona gelen ıslık sesleri olympiacoslulardan çıkıyordu, bizden değil. :)
Panalılar, Spanulis'ten sebep mi bizi destekliyor?

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #159 : Bugün, 16:45:48 »
Panalılar, Spanulis'ten sebep mi bizi destekliyor?

spanoulis & saras

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #160 : Bugün, 16:50:09 »
biraz da renklerden muhtemelen monaco da kırmızı beyaz sonuçta