Gönderen Konu: Fenerbahçe 2. Kez Euroleague Şampiyonu!!!  (Okunma sayısı 7968 defa)

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe 2. Kez Euroleague Şampiyonu!!!
« Yanıtla #225 : 25 Mayıs 2025, 23:45:43 »
marko’nun mvp ödülünü yediler kıtır kıtır. :)

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #226 : 25 Mayıs 2025, 23:48:40 »
Twitter’da gördüm bir arkadaş şöyle yazmış:
‘geçen yaz devon hall ve melli'yi messina teneke bağlayıp yollamaya çalışıyordu, khem birch acb'de küme düşmemeye oynayan girona'da takılıyordu, errick mccollum izmir'de emekli olma hayali kuruyordu. bu adamların burada olması inanılmaz, saras nihayet imza attığı bir f4 oynattı’
Hakikaten Milano geçen sene bu ikisini sepetlemenin derdindeydi, biz aldığımızda hatta baya da eleştirilmişti bu hamleler. F4 yürekli topçuların arenası, bizde de bunlardan gerektiğinden fazlası var.
Çok büyük bir başarı, bence tarihimizin en değerli şampiyonluğu.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #227 : 25 Mayıs 2025, 23:50:32 »
İlk kez hakemlerle ilgili yorum yapacağım bence genel olarak iyi yönetim vardı bizim maçlarda sadece baldwin’i nasıl attılar aklım almıyor ağır sonuçları olabilirdi bizim adımıza

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #228 : 25 Mayıs 2025, 23:54:18 »
"Keşke Oli gelseydi" diyenler "keşke Paris yerine Real gelseydi" diyenleri hatırlattı.
Paris'i süpürdük, Monaco'ya çift hane yaptık:)

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #229 : 25 Mayıs 2025, 23:59:46 »
Abiler sene başı ve transferlerle ilgili ben de bir şey ekleyeceğim. Az daha Birch gidiyor Boban kalıyordu.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #230 : 26 Mayıs 2025, 00:39:53 »
Bu takima helal olsun.Cok fazla kelimeye gore yok.Cok Büyüksünüz.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #231 : 26 Mayıs 2025, 01:00:42 »
Spanoulis gördük mü geçirmeden duramıyoruz. İki şampiyonlukta da şahanelerine tıngırdatıp kupayı aldık. Seneye yine bekleriz.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #232 : 26 Mayıs 2025, 01:08:56 »
Mvp iki maçın performansina bakildiginda net Hall'dır hatta konu tartismaya dahi kapalidir. Ellerinize sağlık eminim bu konuda kimse sorun etmiyordur takimdaslik üst seviyede ve herkesin tek ortak odak noktasi vardi kupayı müzeye götürmek. Ellerine emeginize saglik bizi çok mutlu ettiniz dunyalari verdiniz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #233 : 26 Mayıs 2025, 01:19:18 »
Yeni geldim kendime. Gözyaşı salya sümük...

Başta kendime gömeyim. Eylül, Ekim, Kasım, Aralık ve Ocak aylarında ne yazdıysam tersi oldu. Güzel kapak oldu bana. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Düğünüm bayramım.

Yazılacak çok şey var. Ayrı-gayrı yapmak istemiyorum ama özellikle Melli, Guduric, Hall, Nigel ve Birch için ayrıca bir kez daha sevindim. Gözyaşlarım süzülürken Melli'nin ağlaması geldi ekrana, hıçkırıklara boğuldum. 2018 finalinde hak etmişti zaten. Nigel yerden yerlere attı kendini. Guduric'in üzerinde yılların günah keçiliği yükü vardı, bu yaftayı da söküp attı. Hall için ise forumda ismine açılan başlığın ilk sayfalarına bakmak yeterli. Birch'te müdhiş bir iş ahlakı varmış, taktir etmemek mümkün değil.

Bütün sezon Nigel, play off maçları Tarık, yarı final maçı Melli, final maçı Guduriç, final fourdaki her iki maç için ise Hall yazıyorum.

McCollum'a da ayrı bir parantez açmak lazım. Sakatlık, hakem gibi türlü türlü nedenlerle yıllardır Fenerbahçe'mizin şanssızlığından dem vururuz haklı olarak. Bu sene şans yüzümüze güldü ve Karşıyaka iflas etti, bize piyango çıktı...

Ve tabi Saras Jasikevicius...

Herkese binlerce teşekkürler.

Sezon ortasındaki GS-Pana hazırlık maçında 3 hareketi yapan Gergin'in parmaklarını bir yerlere soktukları için, Efes'i basketbol bağlamında 31 çekmek için kullanan malum camialara geçirdikleri için binlerce kez teşekkürler.

« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2025, 01:31:54 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #234 : 26 Mayıs 2025, 01:20:16 »
İlk kez hakemlerle ilgili yorum yapacağım bence genel olarak iyi yönetim vardı bizim maçlarda sadece baldwin’i nasıl attılar aklım almıyor ağır sonuçları olabilirdi bizim adımıza

Son çeyreğe gelmeden önce birkaç arkadaşa da yazdım; "Yıllardır izliyorum, bu kadar temiz maç yöneten hakem üçlüsü görmedim" diye. Hatta devre sonundaki basket faulümüzde net faul yoktu. Art niyeti olan hakemler ilk çeyreğin son 1 saniyesinde Melli'ye yapılan faulü de çalmazdı. Fakat maçın son bölümünde hortladılar birden bire, "hay ağzıma sıçsınlar" diye bağırdım. Sevinçten ağlıyordum, düdükler yüzünden maç sonunda sinirlerim boşaldığı için ağladım.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #235 : 26 Mayıs 2025, 01:43:39 »
2 kez 9 sayıdan döndük, altını çizmek gerek.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #236 : 26 Mayıs 2025, 02:03:34 »
Bu maç özelinde, hatta Pana maçı da dahil, hakemlerin kusursuz tam bir Avrupa maçı yönettiklerini söyleyebilirim. Uzun zaman sonra, iki takımında gerçekten birbirine dayak atmasını izlemek bence Avrupa basketbolunun top noktasıdır, gerçek basketbol severlerin en zevk aldığı andır. Maça durgun başladık ve onlar da şutları sokarak başladılar. Fakat ondan sonra, Saras inanılmaz doğru dokunuşlar yaparak resmen maçı bize kazandırdı.
Tarık çok kötü oynadı fakat Saras onda ısrar etmeyip; farklı alternatifler yaratarak zorlandığımız anlarda bizi rahatlattı. Saras'ın kariyerinin en iyi koçluk performansı olabilir, gerçekten tam bir büyük takım hocası izlenimi vermeye başladı, kendisini Zalgiris'te olmadığını farkettiği andan itibaren kariyerinde birçok kupayı kazanacağından emindim. Bu kariyerinde kazanacağı EL kupalarının ilki olsun ama sonuncusu olmayacak. Hocamın kariyeri umarım bizimle biter, umarım Obra-Pana tarzı sürecek uzun süreli bir birliktelik olur.
Kendi adıma artık x gelsin y gelsin demeyeceğim, bu adam guardsız ve uzunsuz bu takımı şampiyon yaptı. Nigel Hayes'i süperstar yaptı, Tarığı NBA'ye yolladı, Nigel ve Baldwin gibi iki ucu keskin bıçakları aynı çatı altında toplayıp şu kadrodan maksimum verim aldı. Söylenecek fazla söz yok, sonuna kadar helal olsun takıma.
Yıllar sonra bence bir takımın kazandığı en ikonik şampiyonlardan olabilir. 2017 şampiyonluğumuz elbette hepimizde farklı bir yeri olacak ama bence bu bizim tarihimizin en değerli şampiyonluğu olacak.
south arkadaşımın belirttiği gibi, Hall gibi, Melli gibi, Birch gibi kimsenin yüzüne bile bakmadığı oyuncuları, öyle değerli bir hale getirdi ki sezon boyunca hayretler içerisinde kaldım. Bundan 3 ay önce Devon Hall Final Four'un en iyi oyuncusu olacak deseler kimseye inanmazdım. Ricky Hickman'ın Maccabi yıllarındaki tarzı bir katkıydı bu, inanılmaz bir hikayesi olacak bu şampiyonluğun. Baldwin ise takımın lideri olarak seneye daha da güvenle oynayacağından eminim. Artık kimseye bir şey ispatlamasına gerek kalmadı, bu şampiyonlukla bu takımın lideri Baldwin olacak. Ben kendisinden çok özür diliyorum, ne yazık ki maç sırasında şu foruma girmesem belki de şu özür dileme işini hiç yapmayacağım ama ne yapalım bizim de böyle bir huyumuz var :D

AVRUPA'NIN EN İYİSİ VE EN BÜYÜĞÜ FENERBAHÇE!
Yine 2016 şampiyonluğumuz yazmışım, gerçi o çalınmış şampiyonluğumuzu da eklemek gerek.
Üçüncü şampiyonluğumuz hayırlı olsun.
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2025, 02:16:52 Gönderen: MotorCade »

Çevrimdışı myildirim

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague Final Four Abu Dhabi (2024-2025 Sezonu)
« Yanıtla #237 : 26 Mayıs 2025, 04:05:08 »

Temennilerinize katılıyorum başından beri rakip olarak Pao yu istiyorum bu sene ve de yazıyorum forumda, hem klüp hem sarasın ergine karşı f4 kaybetme fobisini kırdığında da o özgüvenle finalin oldukça kolay geçeceğine eminim çünkü. Bu seneki takıma ve özellikle güçlü isolation oyunları üzerinden f4 stiline uygun basketbol mentalitemize de oldukça güveniyorum, umarım ki Lessort da olmaz maçta ama olsa bile kazanacağız inşallah.

Kutlamalardan anca kafayı normal hale sokabildim, hala bile normal değilim gerçi de neyse artık ;D

Yazacak çok şey var bugün için ama klavyeye elim çok gitmiyor mutluluktan ben de bu sezon hep yazdığım, inandığım ilk sayfadan alıntımı paylaşmak istedim, sadece ‘’kolay’’ kısmı sandığım kadar kolay olmadı belki final için ama kontrol maç başı hariç hep bizdeydi ve bir an bile kaybedeceğiz gibi hissetmeden o özgüvenle kazandık çok şükür hep söylediğim doğrultuda.

Bu forumda ilk geldiği günden beri pp’mde hep sarunas var, hep hayrandım zaten oyunculuk döneminden beri kendisine, 2011 den sonra pp’deki çubukluyla birlikte zaten ‘’tutuklu kaldım’’ adeta kendisinde, FB basketbolunu direksiyonda yönetmesi benim için bir rüyaydı, burada da sosyal medyada da hep savunmaya çalıştım en kötü zamanları sonrası dahi, yeri geldi kendisine ağız dolusu hakaretler bile edildi bu kadar kıymetli sporsever FB lilerden oluşan bir forumda bile yani ama neyse o günler artık geride kaldı artık…

O kupanın çubukluyla ellerinde yükseleceğini hep biliyordum çünkü VE 1.5 sene gibi çok kısa bir sürede buna sezon içinde bu kadar sıkıntı yaşadığımız, oldukça underdog bir kadroyla (deryanın söyleme göre 6-7.sırada bütçemiz vardı bu sezon malum) ki panaya karşı global olarak hiç şans verilmediği düzende böylesi destansı 2 maçla sezon içi 4 kez kaybettiğin evinde 30 fark yediğin ve daha da güçlenen takımı da finalde geçerek o kupaya erişmek bence tüm FB SK tarihinin en özel ve en büyük şampiyonluğu yapıyor bu kupayı.

280 üstü belediyede dev ekranlarda Türkiye’nin her yerinde çoğunluğu da çocuklar olmak üzere takip edildi Türkiyede bu final, böylesi bir ortamı gören ve Avrupa Şampiyonluğunun büyüsündeki ‘’çocuklar Fenerbahçeli olmuyor’’ masallarınızı da bi tarafınıza sokarsınız heralde artık (buradaki kastım yalnızca bu söz üzerinden algı yaratma çabasındaki kötüniyetli himmetsaray destekçileri için geçerlidir). Zira biz Fb’yi sadece futbolla değil babamızın omzunda Caferağalarda, Abdi İpekçilerde sevdik ve böylesine bağlandık, Türkiye Şampiyonluğu hayalleri bile kuramıyorduk o zamanlar malum, gençlere ‘spor’ konusu doğru anlatıldığı takdirde sporsever bir kuşağın Fenerbahçe’yi sevmeme imkanı dahi yok.

Başta Saras hocam olmak üzere, oyuncusundan staffına ve tüm basketbol idarecilerimize hayatım boyunca unutamayacağım bu özel anları bizlere yaşattıkları için yürekten teşekkürler.

EN BÜYÜK FENERBAHÇE.

« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2025, 06:37:02 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #238 : 26 Mayıs 2025, 04:09:02 »
Kutlamalardan anca kafayı normal hale sokabildim, hala bile normal değilim gerçi de neyse artık ;D

Yazacak çok şey var bugün için ama klavyeye elim çok gitmiyor mutluluktan ben de bu sezon hep yazdığım, inandığım ilk sayfadan alıntımı paylaşmak istedim, sadece ‘’kolay’’ kısmı sandığım kadar kolay olmadı belki final için ama kontrol maç başı hariç hep bizdeydi ve bir an bile kaybedeceğiz gibi hissetmeden o özgüvenle kazandık çok şükür hep söylediğim doğrultuda.

Bu forumda ilk geldiği günden beri pp’mde hep sarunas var, hep hayrandım zaten oyunculuk döneminden beri kendisine, 2011 den sonra pp’deki çubukluyla birlikte zaten ‘’tutuklu kaldım’’ adeta kendisinde, FB basketbolunu direksiyonda yönetmesi benim için bir rüyaydı, burada da sosyal medyada da hep savunmaya çalıştım en kötü zamanları sonrası dahi, yeri geldi kendisine ağız dolusu hakaretler bile edildi bu kadar kıymetli sporsever FB lilerden oluşan bir forumda bile yani ama neyse o günler artık geride kaldı artık…

O kupanın çubukluyla ellerinde yükseleceğini hep biliyordum çünkü VE 1.5 sene gibi çok kısa bir sürede buna sezon içinde bu kadar sıkıntı yaşadığımız, oldukça underdog bir kadroyla (deryanın söyleme göre 6-7.sırada bütçemiz vardı bu sezon malum) ki panaya karşı global olarak hiç şans verilmediği düzende böylesi destansı 2 maçla sezon içi 4 kez kaybettiğin evinde 30 fark yediğin ve daha da güçlenen takımı da finalde geçerek o kupaya erişmek bence tüm FB SK tarihinin en özel ve en büyük şampiyonluğu yapıyor bu kupayı.

280 üstü belediyede dev ekranlarda Türkiye’nin her yerinde çoğunluğu da çocuklar olmak üzere takip edildi Türkiyede bu final, böylesi bir ortamı gören ve Avrupa Şampiyonluğunun büyüsündeki ‘’çocuklar Fenerbahçeli olmuyor’’ masallarınızı da bi tarafınıza sokarsınız heralde artık. Zira biz Fb’yi sadece futbolla değil babamızın omzunda Caferağalarda Abdi İpekçilerde sevdik ve böylesine bağlandık, Türkiye Şampiyonluğu hayalleri bile kuramıyorduk o zamanlar malum, gençlere ‘spor’ konusu doğru anlatıldığı takdirde sporsever bir kuşağın Fenerbahçe’yi sevmeme imkanı dahi yok.

Başta Saras hocam olmak üzere, oyuncusundan staffına ve tüm basketbol idarecilerimize hayatım boyunca unutamayacağım bu özel anları bizlere yaşattıkları için yürekten teşekkürler.

EN BÜYÜK FENERBAHÇE.

İzninle dördüncü paragrafı paylaşmak istiyorum.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #239 : 26 Mayıs 2025, 04:53:57 »

280 üstü belediyede dev ekranlarda Türkiye’nin her yerinde çoğunluğu da çocuklar olmak üzere takip edildi Türkiyede bu final, böylesi bir ortamı gören ve Avrupa Şampiyonluğunun büyüsündeki ‘’çocuklar Fenerbahçeli olmuyor’’ masallarınızı da bi tarafınıza sokarsınız heralde artık. Zira biz Fb’yi sadece futbolla değil babamızın omzunda Caferağalarda Abdi İpekçilerde sevdik ve böylesine bağlandık, Türkiye Şampiyonluğu hayalleri bile kuramıyorduk o zamanlar malum, gençlere ‘spor’ konusu doğru anlatıldığı takdirde sporsever bir kuşağın Fenerbahçe’yi sevmeme imkanı dahi yok.

EN BÜYÜK FENERBAHÇE.
Ellerinize sağlık. Söylediğiniz gibi, beni Fenerbahçe'ye bağlayan şeyler çocukluğumdaki Fenerbahçe basketbolunun yükselişi ve Cappie Pondexter'dı. Ben basketbol aşığı olarak Fenerbahçe'ye tutuklu kaldım ve iyiki de Fenerbahçeli olmuşum diyorum. Ailemde çok fazla fanatik Fenerbahçeli var tabii ama Solomonlu kadrolar beni Fenerbahçe'ye asıl bağlayan şey diyebilirim.

Ayrıca, Türkiye'de 7'den 70'e herkesin bildiği bir şey varsa, o da futbolun nasıl yozlaşmış olduğudur. Belki şampiyon olamıyoruz ama bu düzenin iğrençliği herkes tarafından biliniyor ve kabul ediliyor. Kaldı ki, 2025 yılında kadın voleybolu ve basketbola olan ilginin de arttığını düşünürsek, Fenerbahçelilik sonsuza dek nesilden nesile aktarılacak. Bunu aksini iddia eden GS taraftarıdır zaten.