Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 81767 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Asveli yenerek yükselmiş mi oluyoruz sanmam.Nerdeyse saha avantıjı bile gitmek üzereydi.İnsanlar rakip mi seçiyor dedi hayır bizde öyle hesaplar yok.Sarastada hiç yok oyuncuyken bile kenarda sinirli görmüşüzdür.Bakalım olmazsada canları sağolsun şubenin.Şu ölümlü dünyada bizleri çok mutlu ettiler var olsunlar.Sporda var bu kitlenmeler.
Son 3 maçımız:
-Dubai ve Partizanı yenerek gelen Efes'e deplasmanda fark attık.
-Asveli deplasmanda yendik.
-Trabzon'dan rövanşı aldık.

Düşüş sona erdi çıkış başladı.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #1411 : 24 Nisan 2026, 17:30:47 »
wade ve tht yılın 2. beşine seçilmiş

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Biletlere rağbet yokmuş. Nedeni malumunuz. Hiç mi ayarınız olmaz arkadaş...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Bu kiltlenen oyunla turda ve bu maçtada ibre Zalgirise dönmüştür.Şu oyun rakiplerin iştahını kabarttıyor maalesef.Ne oluyorsa akıllı hücümlar yerini sarsak plansız hucumlara bırakıyor anlam veremediğim kaosa bırakıyor.Dediğim gibi olmazada olmaz.Bu şube o kadar vizyonu geniş tutmaya başladaki seneye olsun diiyebiliyoruz hep buralardayız.Ligi kimse bizden alamazda defolu kadroya rağmen zor dostum zor.

İlk kırık konuk ekipten gelebilir diyorum.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2026, 09:39:11 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Biletlere rağbet yokmuş. Nedeni malumunuz. Hiç mi ayarınız olmaz arkadaş...

Maç gübnü gişeden alınır dolarbizim taraftar söylenir haklılarda ne ucuz ki gider alır sevgi ekonomiye ağır basar.Makıl daha dengeli olabilirdi.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2026, 09:41:12 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Fenerbahçe Beko - Zalgiris serisine dair karamsar olanlar için hatırlatma gereği duyuyorum. Daha önce yazdığım bir konu: Rakip kim olursa olsun, play-off'ta hiç kimse bizi 3 kere yenemez. Ama sorun bu değil. Sorun memnuniyetsizlik.

Barcelona'nın, İsrail destekli Maccabi'nin, devasa para harcayan Efes ve Dubai'nin, sezonun flash takımı kabul edilen Kızılyıldız'ın play-off yapamadığı... İlaveten: "Rüya takım" denilen Panathinaikos'un ıkına sıkına son dakika play-off yapabildiği bir denklemde önce doğrudan play-off'a kalmanın gururunu yaşamak gerek.

Bu takım bazı şeyleri o kadar kolay gösteriyor ki, ona bazen çok haksızlık yapıyoruz. Her sene Final-Four yapmak, en iyi 4 arasına kalmak çantada keklik zannediliyor. Play-off başarıdan sayılmıyor bile.

Taraftar olarak ciddi bir denge kaybı ve algı sorunu yaşıyoruz. Bunun sorumlusu da futbol takımıdır. Öyle hayal kırıklıkları yaşattı ki, tahammül seviyemizi sıfıra indirdi. El üstünde tutmamız gereken basketbol şubelerine de aynı tahammülsüzlüğü gösteriyoruz. Bu sezon tüm kulvarlarda sadece 1 maç kaybeden kadın takımı için bile maçın birisinde Galatasaray'ı zorlanarak yendi diye felaket senaryoları ürettik. Oysa basketbol şubelerimiz çok daha fazla müsamaha ve anlayışı hak ediyor. İnanılmayı, güvenilmeyi hak ediyor.

Yine final-four'da olacağız. Velev ki çok olağan dışı durumlar gelişti, dışında kaldık. Bu takıma güvendiğim için asla mahcup olmayacağım. Ama güvenmeyenlerin ayıbı da kendine yeter.

Ben tedirgin değilim. Yeniden play-off oynamanın gururunu ve keyfini yaşıyorum. 22 Mayıs Cuma akşamı final-four'da görüşürüz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Geçen seneki müthiş sezon ve mucizevi peri masalı gibi şampiyonluk beklentileri artırdı.Sezonda kötü iyi kötü sezon geçirince temel şampiyonluk iskeletinden oyunclar gidince bu durum oluştu.Back to back denilen peş peşe beklentisi arttı.Bu gereksiz baskı çünkü bunun olması için bir sürü kriterin bir araya gelmesi lazım.Modern dönemde bunu sadece 3 organizasyon başardı ordada temel neden kadrolrını korudular.Maccabi-Oli-Efes.Bu bizde olmuyor biraz palazlanan gidiyor.

Eleştiri olacak yapıcı ama.Böyle vasat çember altını yönetim layık görmeyecek bazı pozisyonlarda cidden zayıfız.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2026, 15:52:58 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
4 maçlık galibiyet serimizi devam ettiririz.

Baldwin-Hall-Zagars
Tucker-Nando
Tarık-Boston
Melli-Jantunen-Colson
Birch-Silva

Çevrimdışı Burak Benli

• Üye
3üncü şık olmaz basketbolde ama bu serinin ortada olduğunu düşünüyorum.Denk takımlar olduğumuz gibi o elediğimiz Zalgire göre  çıtaları daha düşük olsada. daha sertler.Bu seride maç çalmalar çok büyük olası..5inci maça gider bu seri.Karşımızda çaylak Paris olmayacak ve geçen yıla göre güç kaybetmiş canım güzel şubemiz var.Başarılar takım

Forumda bulamadım ama muhtemelen geçen seneki Paris eşleşmesi için de bu sene yazdığın şeyin bir benzerini yazmışsındır ama şimdi onu zıt bir referans olarak verebiliyorsun :)

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Güncel şampiyonluk oranları

Oli 2.7
Real 5
Pana 5.25
Fener 6.5
Valencia 10
Hapoel 17
Zalgiris 21
Monaco 26

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Bilet fiyatları şaka gibi.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri

Oli 2.7
Real 5
Pana 5.25
Fener 6.5
Valencia 10
Hapoel 17
Zalgiris 21
Monaco 26

Oly bu sefer şeytanın bacağını kıracak gibi. Bize pek şans vermiyorum çünkü son haftalarda o ışığı alamadım takımdan. İnşallah play off, final fourun atmosferi farklı olur daha başka oynar tezi doğru çıkar da kupaya uzanan biz oluruz.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul

Oli 2.7
Real 5
Pana 5.25
Fener 6.5
Valencia 10
Hapoel 17
Zalgiris 21
Monaco 26

Real mi? Onun yerine Hapoel olsa anlarım da Real'in bu kadar favori görülmesine şaşırdım. F4'e kalsalar bile Atina'da finale kalamazlar.

Biz eğer bu sezonki prime oyunumuzu yeniden oynarsak şampiyon oluruz, o oyunu oynayabilirsek bir dirhem korkmam kimseden. Yok oynayamazsak Pana ile Oly dışına çıkmaz şampiyonluk.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Oly bu sefer şeytanın bacağını kıracak gibi. Bize pek şans vermiyorum çünkü son haftalarda o ışığı alamadım takımdan. İnşallah play off, final fourun atmosferi farklı olur daha başka oynar tezi doğru çıkar da kupaya uzanan biz oluruz.

Ben tersini düşünüyorum. Olympiakos'un mental biraz bizim futbol takımına benziyor. O yüzden yarı finalde isterim ben, tek maç, panik butonuna basarlarsa, ki bu ihtimal çok yüksek, vurur geçeriz. Tabi önce Zalgris'i halletmemiz lazım.

Finale gelebilirse Pana şampiyon olur gibime geliyor. Umarım Valencia ya da RM'e takılırlar.
Real Madrid ile oynayacağımız finalde yüzde 40-45 şansımız olduğunu düşünüyorum, yeter ki ThT lüzumsuzluklar yapmasın, De Colo De Colo gibi oynasın.

Hülasa Atina'da Olympiakos ile oynamak lehimize, Pana ile oynamak aleyhimize...

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Üst kattaki biletler duruyor denmiş 5 saat önce alt katta da biraz boşluklar varmış ne gerek vardı bu kadar pahalı bilet politikasına çoktan bitmesi gerekirdi, bu fiyatlardan alan kişilerde ne kadar gürültü yapar oda muamma   
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2026, 02:34:19 Gönderen: Samet_GFB »