Gönderen Konu: Fenerbahçe -Galatasaray: 68-55 | 3.Kez Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe!!!  (Okunma sayısı 15082 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Futbol takımı ağza gelen her türlü küfürü hakeden, yok olması, silinmesi gereken bir şube, erkek basket takımı arada kalan, gece ile gündüz kadar değişen bir şube, sövsem mi sevsem mi bilemiyorum, erkek voleybol gariban, hiç bir amacı olmayan, kurulmak için kurulan ve kafasına göre takılan bir şube, kadın voleybol futboldan sonra, belki de futboldan daha da çok insanın sinir uçları ile oynayan, adamı tam sinir hastası edecek, gamsızlardan oluşan, sözde iddialı ama her sene aynı kaderi yaşayan ve yaşatan, bundan da bıkmayan lanet olası bir şube, kadın basket ise geçmişte hakikaten çok fazla taraftarı üzen ama sonuçta ne olursa olsun bu klübün en başarılı, çok acılar çektiren ama çok da mutlu eden efsane şubesi.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2026, 09:15:26 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ben voleyboldede düzelceğimizi düşünüyorum belli eksikler.Şu halimizle bile kafa tuttuk.Ama daha iyi olmalıyız

Bu arada Allemanda sallayanlar kadın 2 maçtada cesur yürek gibi yumruğu vurdu mvp oldu.

Bir tebrikte  sezon Mvpsi Macar oyuncu Juhasaza bence fasulla yerine alabilirdik.Haketti bu ödülü.Çok kaliteli oyuncu.Galatasarayın buraya kadar gelmesinde pay sahibi.Dün oynasa idi ribaundalarda geride olduğumuz gecede gecemiz kabusla bitebilirdi.

Galatasarıyı sevmiyoruz iyi oyuncuya hakkını vermekte sportif centilmenliktir.

« Son Düzenleme: 20 Nisan 2026, 09:14:52 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
GS kadın voleybol
Mersin kadın basketbol
Fenerbahce kadın basketbol

Halihazırda 3 avrupa kupası geldi. Ziraat, Vakıf ve Fenerbahçe Beko potansiyel adaylar. Tarihin en çok avrupa kupası gelen sezonu olabilir takım sporlarında.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Erkek baskete şu fani dünuada bize büyük mutluluklar yaşatan şube daha ne yapsınlar.Evet son dönemde düştük ama bunda sakatlıkların sürekli sistem dışına çıkan Hall gibi transferini açıklayıp sahada gezen tek gamsıza rağmen.Ben artık Obra gittikten sonra Avrupa şampiyonu olacağımızı hiç düşünmezken şampiyon olduk.Geçen seneki şampiyonluk peri masalı olduğundan 5 kat mutlu olduum tüm yaz hatta sezon ortasına kadar mecazi ağzım açık gezzdim.Hepsine helal olsun.

2017 hem evsahibiydik hemde kusursuz bir takım vardı gezdik ondada ilkler güzeldir ama geçen seneki anlatılamaz.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2026, 11:09:07 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Koçtan hiç memnun değilim ama diğer her şey muhteşem oldu bu sezon.
Aziz Yıldırım ilk geldiğinde şubeye yatırım yaptığında tek hayalimiz gsyi geçmekti, buraları düşünemedik bile, 99da ilk kupa alındığında futbolda şampiyon olmuş kadar sevinmiş hüngür hüngür ağlamıştık mutluluktan, muazzam bir şube, gs travması da atlatıldı, işlem tamam, artık threepeatler peşinde koşarız umarım.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Benim de oyuncu fetişlerim vardır ama çok ön plana çıkarmamaya çalışırım. Örneğin, 2017'de emeği geçmiş bütün oyuncular o makinanın birer parçası olması hasebiyle önemlidir benim için, en kızdıklarım bile. Fakat kadın basketbolda 'Emma'dan Önce - Emma'dan Sonra" diye bir gerçek var. Yıllardır yapılan yatırımın son hamlesi oldu, sınıf atlattı bize. Fatih Dilber sıralamış, 4 sezonda:

3 Euroleague
2 Avrupa Süper kupası
4 TKBL
2 Türkiye
2 Cumhurbaşkanlığı kupası

kazandık o geldikten sonra. 16/13

Önümüzdeki sene yoksa biteriz demiyorum ama çok bocalarız. Final oynayan GS yatırımı artıracaktır.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2026, 13:27:12 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Ratgeber'den sonra gelen en iyi koç bence. En azından oyuncuların saydığı bir isim. Sahsen kendi adıma son yıllarda bu branşta koç eleştirisi yapmadığım tek isim Mendez. Beğenmeyen neden beğenmiyor bilmiyorum. Gs ile adı geçen Meziane olsa bir derece kabul edebilirim ki o da WNBA'e gitmişken neden gelsin tekrar soru işareti, ayrıca Mendez'den ne kadar farklı o da ayrı bir soru işareti. Hejkova da emekli oldu. Piyasadaki diğer tüm antrenörler bir şekilde bize geldi gitti. Macera aramaya gerek yok. Mendez iyidir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Takım sporlarında uluslararası arenada kazandığımız 11.kupa

Kadın basketbol : 5 (3 Euroleague, 2 Super Cup)
Kadın Voleybol : 3 (1 Şampiyonlar ligi, 1 Cev Cup, 1 Dünya Klüpler Kupası)
Erkek Basketbol : 2 (2 Euroleague)
Erkek Voleybol : 1 (1 Challenge Cup)

Futbolda da 1 balkan kupası var ama dikkate değer bir 1 kupa değil bana göre.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
fenerbahçe aynı yılda 5 branşta avrupa şampiyonu olabilecek potansiyelde bi kulüp ama bu vizyonu ortaya koyan biri çıkmadı henüz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
En iyi kadro hangisiydi?

2023: Vandersloot - Kayla - Sabally - Stewart - Emma
2024 : Anderson - Kayla - Collier - Milic - Emma
2026 : Allemand - Gabby - Stewart - Rupert - Emma

2023 en iyisi gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul

Çevrimdışı Murat

• Üye
En iyi kadro hangisiydi?

2023: Vandersloot - Kayla - Sabally - Stewart - Emma
2024 : Anderson - Kayla - Collier - Milic - Emma
2026 : Allemand - Gabby - Stewart - Rupert - Emma

2023 en iyisi gibi geliyor bana.

Bence de 2023 en iyisi. Diğer ikisi denk sanki. Ama hepsinin ortak kümesi EMMA.

Çevrimdışı Murat

• Üye
fenerbahçe aynı yılda 5 branşta avrupa şampiyonu olabilecek potansiyelde bi kulüp ama bu vizyonu ortaya koyan biri çıkmadı henüz.
Kesinlikle katılıyorum. Ama vizyonu ve stratejik planı olacak ve buna sadık kalacak bir efe lazım. Ama küçük bir gayretle bunu önce 3 branşta başarmak çok daha fazla ihtimal dahilinde.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Modern euroleague'de en çok şampiyon olan takımlar. 3.sıraya yükseldik. Meesseman bırakmazsa inşallah UMMC'yi yakalarız

UMMC Ekaterinburg (RUS) 6

Sparta&K M.R. Vidnoje (RUS) 4

Fenerbahce Opet (TUR) 3

Tango Bourges Basket (FRA) 3