Gönderen Konu: Zalgiris Kaunas - Fenerbahçe Beko | Euroleague 2025-2026 Sezonu - 2.Hafta  (Okunma sayısı 261 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
03 Ekim 2025 Cuma günü saat 20:00 de Zalgirio Arenada, deplasmanda haftanın 2. maçına çıkıyoruz. Maç SSport Plus da yayınlanacak.
Maçın hakemleri; Ilija Belosevic, Jakub Zamojski, Anne Panther.

Sert maç olacak, Monaco deplasmanından galibiyet alarak geldiler. Belki şu an EL'de bizi en iyi bilen, tanıyan coach (Tomas Masiulis) ile karşımıza çıkacaklar.
« Son Düzenleme: Bugün, 00:07:27 Gönderen: sinanyucel »
PG (((Hall))) / SG Baldwin / SF Tarık / PF (((Colson))) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Monaco maçında %48 ile üçlük atmışlar. Bizim maçta da benzer isabet bulurlarsa işimiz zor ama aynı isabeti bulacaklarına ihtimal vermiyorum. Yine de geçen maçın etkisi ile bol bol üçlük deneyeceklerdir. Burada girmeyecek topları çok iyi kovalamamız lazım. Ribaund üstünlüğünü alırsak skor üstünlüğünü, dolayısı ile maçı da alırız.

Bu arada koçun eski yardımcısının Zalgiris 'in başında olması da enteresan olacak.  Saras ı çok iyi tanıması onlar için bir avantaj olabilir.
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2025, 13:55:49 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ankette "kazanırız" diye işaretlerdim ama "kaybederiz" diyenleri çok iyi anlıyorum...
PG (((Hall))) / SG Baldwin / SF Tarık / PF (((Colson))) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
geçen seneki oradaki maçı sertlik,  sırtı dönük oyunlarla ve tempoyu ayarlayarak kazanmıştık. topun değerini bilerek oynamamız lazım. bu kısımda biraz sıkıntımız olabilir. bu maçta patlayacak mıyız? bakalım. yukarıda yazdıklarımı yaparsak gene alırız. yapmaksak bilemedim. 

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Zalgiris'in kadrosuna bakıyorum da; Deseler ki kimi kiminle değişmek istersin? İsteyebileceğim tek isim Moses Wright.  Bence Bacot yerine de, Birch yerine de olabilirdi. Yaşı da daha 26.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Zalgiris'in kadrosuna bakıyorum da; Deseler ki kimi kiminle değişmek istersin? İsteyebileceğim tek isim Moses Wright.  Bence Bacot yerine de, Birch yerine de olabilirdi. Yaşı da daha 26.
Francisco da iyi giderdi.