İnanılmaz bir seri geçirdik. Öncelikle Rupert'i alan kişinin eline sağlık, serinin en kritik ismi Rupert'ti. En kritik anlarda, en çok sıkıştığımız anda sorumluluk alıp maçı kopartan isim oldu. Seri boyunca o kadar güvenilir bir el ki; ne zaman takımda işler yolunda gitmese hemen ona hazırlanan hücumlarla sayı bulduk. Bence MVP Rupert olmalıydı ama Sevgi'nin kazanmasına da çok sevindim. Geldiğinden beri neredeyse gözün kapalı güvenebileceğin tek yerli ve bence bir yabancı kadar verim veriyor. Hem savunmada hem de hücumda takımın bel kemiklerinden. Özellikle de Kayla yokken, çok ama çok büyük oynadı, eline sağlık Sevgi umarım bir gün kaptan olduğun günleri de bu formada görürüz.
Emma her zaman klas, yani öyle bir oyuncu ki, saha içinde en doğru kararı vereceğini biliyorsun. Emma'nın bizle oynadığı her anı, her dakikanın keyfini çıkartmak lazım. Bence tarihin en iyi kadın basketbolcusu, ben bu kadar klas oyuncu hayatımda görmedim. McCowan yerli olduğu için oynatıyor ama cidden neden oynadığına ben anlam veremiyorum. Cidden uzunsuz oynasak o süreci daha az hasarla atlatırdık. McCowan bundan sonra hiçbir takımda oynayamaz, kadın ağır vasıta olmuş. O kadar tembel olduğu belli ki, sahada koşamıyor bile kadın. Olcay'da fena bir seri geçirmedi ama tabii Sevgi o kadar büyük oynadı ki, onun gölgesinde kaldı bence.
GS'yi belli bir kaç bölüm dışında yaklaştırmadık bile, tamamen dış şutlarıyla yaşayan bir takım ve bugün şunu gösterdik ki bizimle aralarında en az 2-3 gömlek fark var. İşin güzel tarafı, Kayla ve Breanna geldikten sonra bize karşı hiç şansları yok. Umarım takım formda kalmaya devam eder ve EL'i de kazanarak bu sıradışı sezonu sonlandırmış oluruz.
Gabby'de inanılmaz katkı verdi, kadın tam bir top çalma canavarı her yerden çıkıyor. Allemand bu seride inanılmazdı, sahada kalitesini belli eden diğer oyunculardan.
Hadi kızlar 2 maç daha, 2 maç daha kazanıp EL şampiyonluğunu tekrardan alalım.