Gönderen Konu: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko | Euroleague 2025-2026 Sezonu - 6.Hafta  (Okunma sayısı 1263 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Önemli galibiyet, hele de GS'nin arka bahçesine karşı deplasmanda galip geliyorsan.

Öte yandan hakemler Efes'e vermek için her şeyi yaptılar, sağolsun Efes 12/22 faul isabetiyle verdi bize maçı. Koç olmak cidden zor, yine iyi dayanıyor Saras, yerinde olsam odunla falan girişirdim heralde sahadaki eşşeğe. Bok yedik, elimizdeki hazıra yol verdik. Micic'in sözüne güvenen, testislerini ovalamaya da hazır olacak. Bu boku yiyeceği o kadar belliydi ki, bir bizim yetkili tayfa göremedi...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Saras Jasikevicius, Anadolu Efes galibiyetinin ardından:

"Bana sürekli İstanbul derbisini soruyorsunuz ama yalan söyleyemem, bugün salon tam dolu değildi.

Efes'in bu sezon harika bir kadrosu var ve son şampiyona karşı oynuyorlar. Ayrıca Türk Milli Takımı, kısa süre önce harika bir başarı yakaladı. Buna rağmen hem biz, hem de Efes tribünleri tamamen dolduramıyoruz.

Muhtemelen duymak istediğiniz cevap bu değildi ama gerçek bu."

Hoca aslında hepimize söylüyo, takım zor bi deplasmanda bi derbiyi çatır çatır mücadele edip kazandı ve sadece 2 sayfa yorum var bu maç için. Bu maçı kaybetmiş olsak muhtemelen yorum sayısı 2 değil 12 sayfa olurdu... :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Saras Jasikevicius, Anadolu Efes galibiyetinin ardından:

"Bana sürekli İstanbul derbisini soruyorsunuz ama yalan söyleyemem, bugün salon tam dolu değildi.

Efes'in bu sezon harika bir kadrosu var ve son şampiyona karşı oynuyorlar. Ayrıca Türk Milli Takımı, kısa süre önce harika bir başarı yakaladı. Buna rağmen hem biz, hem de Efes tribünleri tamamen dolduramıyoruz.

Muhtemelen duymak istediğiniz cevap bu değildi ama gerçek bu."

Hoca aslında hepimize söylüyo, takım zor bi deplasmanda bi derbiyi çatır çatır mücadele edip kazandı ve sadece 2 sayfa yorum var bu maç için. Bu maçı kaybetmiş olsak muhtemelen yorum sayısı 2 değil 12 sayfa olurdu... :)

Kronik ağbi bu. 2017 euroleague şampiyonu bir hafta sonra boş tribünlere oynamıştı. Obra'ya veda bile edemedi. Gittikten sonra İstanbul'daki ilk maçı da boş tribünlere oynamıştı, sağolsun Ali Koç vizyonu futbol takımının maçının saatinde turnuva düzenlemişti. Kızan kızsın bana da bazen sormuyor değilim kendi kendime "ne kadar hak ettik iki euroleague şampiyonluğunu" ve ne kadar talep edebiliriz bir üçüncüsünü.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Yavaştan geçen seneki ışığı vermeye başlıyoruz. Özellikle Efes'i yenmek de ayrıa güzel. Hocam halı ama Türkiye gerçeği de bu maalesef.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Gayet güzel bir galibiyet oldu, önünde sonunda takımın toparlanacgi belli ama 2 galibiyet ile Kredi kazandı takım sakatlarin dönmesi ve onların da rotasyona girmesi ve setlerin oturmasını bekleyeceğiz ondan sonra eksik ne var ne yok bakalım

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
ilk 6 maçta pozisyon başına en iyi 3. savunma takımı, en kötü 2. hücum takımıyız. geçen sezonu savunmada yine 3. tamamlamıştık, hücumda ise yine uzun süre son 5 takım arasındayken normal sezonu ocak sonrası ritmimizle 8. tamamlamıştık. yine benzer senaryodayız gibi. bu sefer hücumu nasıl ileri taşırız göreceğiz.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
ilk 6 maçta pozisyon başına en iyi 3. savunma takımı, en kötü 2. hücum takımıyız. geçen sezonu savunmada yine 3. tamamlamıştık, hücumda ise yine uzun süre son 5 takım arasındayken normal sezonu ocak sonrası ritmimizle 8. tamamlamıştık. yine benzer senaryodayız gibi. bu sefer hücumu nasıl ileri taşırız göreceğiz.

Savunmada 1.sıradayız diye biliyorum bi tablo görmüştüm twitterda maçtan sonra ama yanlışım olabilir. fakat hucum anlamında hala kötü durumdayız ama bence onu da zamanla çözeriz roller oturdukça, sakatlar ve formsuzlar form tuttukça.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Savunmada 1.sıradayız diye biliyorum bi tablo görmüştüm twitterda maçtan sonra ama yanlışım olabilir. fakat hucum anlamında hala kötü durumdayız ama bence onu da zamanla çözeriz roller oturdukça, sakatlar ve formsuzlar form tuttukça.
buraya yazdıktan sonra ben de gördüm 1. olduğumuzu gösteren tabloyu twitterda. ben 3-4 sezondur realgm sitesinden bakıyorum advanced statslere oranın yalancısıyım :D