Gönderen Konu: Partizan - Fenerbahçe Beko | Euroleague 12. Hafta  (Okunma sayısı 982 defa)

myildirim ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Partizan - Fenerbahçe Beko | Euroleague 12. Hafta
« Yanıtla #15 : Bugün, 00:54:24 »
Geçen bir yorum gördüm E. Messina’ya benziyor diye maalesef öyle nba dönüşü onun adına işler hiç iyi gitmedi sürekli denemeler yaptı Obra için de gidişat o

Messina sınıfına sokmam da bu kafayla yeni jenerasyon ile iletişim kuramayacağı açık. Kadro Sırp ve Yunan ağırlıklı olması lazım onun istediği basketbolun oynanması için.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #16 : Bugün, 00:59:17 »
Jantunen nazar değmesin iyi şut soktu yeni transferlerin uyumu biraz daha artmış durumda ama hala acemilikler var

Bir notta maç başı açılan pankarta plzen deplasmanında Türk düşmanlığı bu maçta 1.Murad aleyhine açılan pankart rezillik

I. Murad mevzusu yeni değil. Sadece bugün pankarta yansımış. Türk takımlarını konuk ettikleri her maçta söyledikleri bir tezahurat var aslında içinde "Murat'ı hançerleyen bir neslin evladısın" minvalinde sözler içeren. Ki Partizan Kızılyıldız'a nazaran kısmen sol tandanslıdır. Karajic ve Milosevic'in ektiği tohumlar, temizle temizleyebilirsen...

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #17 : Bugün, 01:10:08 »
bugün 2024/2025 fenerbahçesine yakın bi oyun izledik belki de ilk kez. fazlasıyla boş şut bulduğumuz, geçmiş maçlara göre daha az tıkanan, ters eşleşmeleri iyi paslarla bulmaya çalışan ve ilk yarıda çok da iyi savunma yapan bir takım vardı sahada. boston ve bacot hala daha dahil olamadı, süreçleri de maalesef biraz yavaş ilerliyor. boston ilk geldiğinde verdiği izlenim topla da yaratabilen bi oyuncu olduğuydu ama bence onu kısa vadede tarık gibi kullanmaya çalışmak daha doğru olabilir.

geçen sezon wade, marko, hall ve mccollum olmak üzere 4 önemli kısamız vardı, bu sene wilbekini saymıyorum bu sayı 3. benim 1 aydır kısa lazım derkenki düşündüğüm şey bu matematiği tekrar sağlamak. bence yapabilsek hücum daha da akabilir çünkü. onun dışında 4 ya da 5 nereye takviye gelirse gelsin mutlaka çok iyi switch yapabilmeli.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #18 : Bugün, 01:11:56 »
I. Murad mevzusu yeni değil. Sadece bugün pankarta yansımış. Türk takımlarını konuk ettikleri her maçta söyledikleri bir tezahurat var aslında içinde "Murat'ı hançerleyen bir neslin evladısın" minvalinde sözler içeren. Ki Partizan Kızılyıldız'a nazaran kısmen sol tandanslıdır. Karajic ve Milosevic'in ektiği tohumlar, temizle temizleyebilirsen...
O tezahüratı bilmiyorum abi bugün pankart maçın başlamasıyla açıldı 5 dk falan kaldı biz bu tarz bir şey yapsak linç ediliriz üstüne seyirciye ceza gelir bakalım partizana ne yaptırım olacak muhtemelen sadece para cezası
« Son Düzenleme: Bugün, 01:12:28 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19 : Bugün, 01:12:52 »
obra hocamin emeklilik zamani bence gelmis gibi gozukuyor.

partizanin iyi kadrosu var ama obra hic yonetemiyor saras mac ici hamlelerde ustunluk sagladi bariz olarak.

tebrikler takimada jantunen ve bonzienin katkilari cok kritik bonzie bu sezon iyi gidiyor.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #20 : Bugün, 01:13:44 »

Bu kadar küçük ezik bir ülke Sırbistan. Kendilerini düşürdükleri durumdan haberleri yok. Ezik ülkenin ezik camiası

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #21 : Bugün, 01:15:23 »
Obra hocam sağolsun bize moral verdi.
Bunlara koymak keyif verdi be, şimdi sırada Kızılyıldız'ı evlerinde ezmek var.
Takım form ve morali tam zamanında buldu.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #22 : Bugün, 01:40:22 »
Bu kadar küçük ezik bir ülke Sırbistan. Kendilerini düşürdükleri durumdan haberleri yok. Ezik ülkenin ezik camiası

Bir tarihçi olarak yıllardır anlatamadığım bir şey var. Yoruma girmeden olan biteni yazacağım sadece.

Yıl 1402, yer bugün Mürted Ovası olarak adlandırılan bölge. Timur karşısında Bayezıd'ı savaşın ortasında dımdızlak bırakan askerlerin tamamı Türkmen oymaklarına mensuptu. Savaşın sonuna kadar Bayezıd'ın yanında savaşan askerler ise Sırptır. Keza eşi Sırp Kralı'nın kızıydı. Ben bunu iki tarafın radikallerine de anlatamam.  O pankartı açan sığırlara anlat bunu, sana saldırırlar yalan konuşuyon diye.

Lafı şuraya getireceğim, her ülkenin manyağı da var insan olanı da. Öte taraftan dünya yeni bir çıldırma dönemine girdi. İsrail'in yaptıklarını bütün dünya izliyor, izlemekle kalmıyor, destek veriyor hatta. Detayına girmeyeyim, petrolünün %40'ını kim temin ediyor, o petrolün güvenliğini kim sağlıyor, bir bakın derim. Takip ettiniz mi bilmiyorum, iç savaş esnasında İtalya'dan, Kanada'dan, Amerika'dan zenginler ücret ödeyerek sniperlık yapmışlar. Yani ücretine mukabil insan öldürmenin zevkini yaşamışler. Hülasa çivisi çıktı dünyanın.

Pankarta verdiğiniz tepki çok haklı, milli-dini aidiyetlerimden bağımsız bir İNSAN olarak sonuna kadar arkasındayım. Öte yandan onların cevabı da hazır. Zamanın Türk gazetelerinden birinde çalışan bir muhabir "cephede bir Sırp öldürdüm" diye manşet haber yapmıştı. Çetnik adı verilen bu katil sürüsü de işledikleri katliamları meşru göstermek için bunu dile getirmişlerdi yıllarca.

En güzel cevabı sahada Fenerbahçe verdi, dürüp soksunlar bir taraflarına...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #23 : Bugün, 01:43:22 »
Cem Ciritci: "Bu koreografi biz orada idman yaptığımızda da duruyordu. Yetkililere gerekli şikayetlerimizi yaptık ama ona rağmen bunun asılmasına izin verdiler. Biz maçtan sonra da yetkililerle görüşüp bu durum hakkında açıklama istedik. Yarın da gerekli yerlere şikâyetimizi tekrar bildireceğiz ama en iyi cevabı sahada oyuncular verdi. İnşallah rövanşta da onları güzelce ağırlayacağız.”

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #24 : Bugün, 02:47:19 »
Cem Ciritci: "Bu koreografi biz orada idman yaptığımızda da duruyordu. Yetkililere gerekli şikayetlerimizi yaptık ama ona rağmen bunun asılmasına izin verdiler. Biz maçtan sonra da yetkililerle görüşüp bu durum hakkında açıklama istedik. Yarın da gerekli yerlere şikâyetimizi tekrar bildireceğiz ama en iyi cevabı sahada oyuncular verdi. İnşallah rövanşta da onları güzelce ağırlayacağız.”

Pankart denilince ilk önce yazı zannetmiştim, demin gördüm, pankarttan ziyade koskoca bir görsel. Ağır ceza verilmeli, bunun ardı kesilmez yoksa ama İsrail takımlarını ihraç edemeyen bir organizasyondan ne bekliyoruz ki zaten. Radikallikle zeka seviyesi arasında ciddi bir ters orantı var zaten; Partizan'ın maç kadrosunda 3 Sırp, Fenerbahçe'nin maç kadrosunda 1 Türk var. Kime ne anlatıyorlarsa artık zeka özürlüler...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #25 : Bugün, 02:54:01 »
Bizi alıştırdığı için gözden kaçırıyoruz. En azından ben kaçırıyorum diyeyim. Devin Hall:

Sahada kaldığı süre: 27.35, 9 sayı, 6 asist, 4 ribaund, 0 top kaybı. O kadar topu elinde tutan adamın sıfır top kaybıyla oynaması müthiş.

F4'teki gizli MVP'liğini düşünecek olursak son 2 yılın en büyük transferi, özellikle de verilen para alınan verim bağlamında...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #26 : Bugün, 03:00:05 »
O tezahüratı bilmiyorum abi bugün pankart maçın başlamasıyla açıldı 5 dk falan kaldı biz bu tarz bir şey yapsak linç ediliriz üstüne seyirciye ceza gelir bakalım partizana ne yaptırım olacak muhtemelen sadece para cezası

Yazmışlar sosyal medyada:

“svaki turcin zna, svaka bula zna, da je obilic srpski sin, zaklao murata!”  = “her türk bilir. sırp oğlu obiliç'in murat'ı nasıl hançerlediğini!”

İlk çeyreği izleyememiştim. Açtım baktım sırf şu saçmalık için. 0-14 başlangıcı güzel cevap olmuş. Bağırsınlar sabaha kadar...
« Son Düzenleme: Bugün, 03:05:53 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #27 : Bugün, 09:21:31 »
Avrupa kıtasının Türk düşmanlığını görünce zamanında ecdat iyi silkmiş bunları. Terbiyemi bozmak istedim afedersiniz.

osmanlı sikmediği için böyle yapıyorlar.
sikse şu an yunanca, sırpça, ermenice diye dil konuşulmuyordu dünyada.
fethettiği yerlerin halkını asimile etmemek en büyük hatasıdır osmanlı’nın.

cevap olarak, türk f16’larının bombaladığı belgrad’ın merkezindeki binalardan birinin görselini yapmak yeter bu ibnelere.
« Son Düzenleme: Bugün, 09:23:04 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #28 : Bugün, 09:45:11 »
Bizi alıştırdığı için gözden kaçırıyoruz. En azından ben kaçırıyorum diyeyim. Devin Hall:

Sahada kaldığı süre: 27.35, 9 sayı, 6 asist, 4 ribaund, 0 top kaybı. O kadar topu elinde tutan adamın sıfır top kaybıyla oynaması müthiş.

F4'teki gizli MVP'liğini düşünecek olursak son 2 yılın en büyük transferi, özellikle de verilen para alınan verim bağlamında...
Takımı toplayıp bi arada tutmasıda mükemmel tucker’ı sürekli uyarıyor şunu yap bunu yapma gibi dünde 3.çeyrek partizan ritim bulunca takımı topladı uyarılar yaptı sürekli saras’ın sözleşmesi konuşuyoruz ama d.hall’un sözleşmeside uzatılmalı acil
« Son Düzenleme: Bugün, 09:45:32 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #29 : Bugün, 11:02:53 »
Tebrikler takıma, zorlu deplasman fikstürü öncesi kritik bir eşik maçıydı, deplasmanda ilk kez reaksiyon verebildi takım bu sezon sonunda yine savunmamızla ekstra yardımlarımızla enerjimizle, fizikselliğimizle kendimizi hatırladık, her umutlandıklarında suikastçi yavşak oblicicin köpeklerini susturabildik ve yenildiklerini erken kabullendirdik buz kesti salon her seferinde, unutamadıkları murat hüdavendigarın torunlarını bir kez daha acı acı hatırlattık kendilerine.

Jantunen fin bir kardeşimiz ama soğukkanlıdan buz adamlıktan öte takımın yukarı ivmelenmesiyle beraber şut ritmini buldu bugün ilginç, umarım böyle devam eder savunmada biraz özgüvene ihtiyacı var en azından geçilse de doğru yönlendirmeler yapabilir. Önünde topu yere vurabilen net bir 4 numarayla daha rahat, baskıdan uzak şekilde daha iyi hissedecektir. Horton’un zamana ihtiyacı var avrupa basketbolunu öğrendikçe çok daha iyi olacağına inanıyorum, artık fazla zorlamamayı ve topu doğru zamanda yere vurmayı kavrıyor gibi yavaş yavaş, savunma azmi de gayet iyiydi. Bbj ve Bacot’un ise üst seviyede bize büyük katkı sunabileceklerine hala inancım yok, upgrade etmemiz lazım onları kadroda fazla yer işgal etmeden diye düşünüyorum, umarım yanılırım tabi, bbj için sakatlık dolayısıyla biraz daha zaman lazım denebilir, haksızlık etmeyelim çok süre kaçırdı takımla çalışma konusunda maalesef bacota göre.

Hall konusunda da övgüler yazılmış zaten, tekrar etmeyeyim performanstan bağımsız özellikle yenilere sürekli pozisyonlarda anlatması, insiyatif alması büyük karakter özelliği, sezon başından beri onun için de yeni kontrat gündemi olmasına rağmen hala uzatılmaması çok canımı sıkıyor, umarım benim kuruntumdur, böyle müthiş beklenmedik etki yaratan harika bir takım karakteri oyuncumuza ne istiyorsa maaş olarak verilmeli daha fazla zaman kaybetmeden uzatılmalı, piranalar kapıda bekliyordur onun için de, bir büyük değerimizi daha pintiliğinizden kaybetmeye tahammülümüz yok, sabrımızı sınamayın!

Güzel bir oyunla bolognayı da geçerek kasım ayını kusursuz tamamlamış olacağız inşallah, sonrasında umarım zorlu fikstür öncesi beklediğimiz eklemeler de gelir takıma bir an önce adaptasyon işi çözülür, gelişerek devam dileğiyle.