Gönderen Konu: Olympiacos - Fenerbahçe Beko | Euroleague 14. Hafta  (Okunma sayısı 858 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ynt: Olympiacos - Fenerbahçe Beko | Euroleague 14. Hafta
« Yanıtla #15 : 04 Aralık 2025, 23:48:24 »
Hatta öğleden sonra Pana ile akşamında da Olympiakos ile oynayalım. Her bok bize mi girer çıkar ya. İsrail takımları ayrı dert, Rusya savaşa girer senin galibiyetlerin silinir, Paris'i grip olur sana denk gelir. Euroleague'in açık ara en sahipsiz en gariban takımıyız...
İşte abi bu noktada yönetim artık ciddi bir karar alıp; bu organizasyondan çıkmalı. EL tarafından acımasızca kullanılan bir camiayız.

Kaç F4'da doğrandığımızı inan ben unuttum, en kritik kararlarda aleyhimize çalınan düdüklerden tut; özellikle sanki bizim başımıza gelen böyle saçma sapan olaylar.

Ama tahmin edin ne olacak? Euroleague instagram sayfası bir Fenerbahçe postu paylaşır ve bizim taraftarlarımızda bunları istedikleri o ilgiyi verir. Bu organizasyon hiçbir şeyi hak etmiyor, bizim gibi yüksek sayıda bağlı bir taraftar grubuna sahip takımları kullanarak kendi sosyal medyalarını aktif halde tutmaya çalışanlar, yıllardır birkaç takımın hizmetçiliğini yapıyorlar.  Rus takımlarını banlayan EL yönetimi ; 2 İsrail takımına kucak açıyor, Avrupa'da bile olmayan Dubai takımını organizasyonuna dahil ediyorlar ve daha da kötüsü bu takımlar deli gibi zarar ediyor. Bu organizasyonda kalmanın hiçbir anlamı bile yok. NBA Europe'a dahil olalım ve bu mafyatik oluşumu terk edelim. Sırp ve Yunan takımları istedikleri gibi takılsınlar işte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #16 : 05 Aralık 2025, 01:28:48 »
NBA İstanbul'dan bir takımı bu organizasyonda bulundurmak istiyor. Eğer böyle bir şey mümkünse, biz dahil olalım bence. Bu paragöz ve mafyatik organizasyondan çıkmak en hayırlısı.
……..

Mevcut iş planıyla zor. Takımın çoğunluğunu bir nba yatırımcısına devretmen gerekiyor … Bu nedenle euroleague seviyesinden ziyade eurocup seviyesinde takımlar daha öne çıkıyor.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #17 : 05 Aralık 2025, 02:06:44 »
İşte abi bu noktada yönetim artık ciddi bir karar alıp; bu organizasyondan çıkmalı. EL tarafından acımasızca kullanılan bir camiayız.

Kaç F4'da doğrandığımızı inan ben unuttum, en kritik kararlarda aleyhimize çalınan düdüklerden tut; özellikle sanki bizim başımıza gelen böyle saçma sapan olaylar.

Ama tahmin edin ne olacak? Euroleague instagram sayfası bir Fenerbahçe postu paylaşır ve bizim taraftarlarımızda bunları istedikleri o ilgiyi verir. Bu organizasyon hiçbir şeyi hak etmiyor, bizim gibi yüksek sayıda bağlı bir taraftar grubuna sahip takımları kullanarak kendi sosyal medyalarını aktif halde tutmaya çalışanlar, yıllardır birkaç takımın hizmetçiliğini yapıyorlar.  Rus takımlarını banlayan EL yönetimi ; 2 İsrail takımına kucak açıyor, Avrupa'da bile olmayan Dubai takımını organizasyonuna dahil ediyorlar ve daha da kötüsü bu takımlar deli gibi zarar ediyor. Bu organizasyonda kalmanın hiçbir anlamı bile yok. NBA Europe'a dahil olalım ve bu mafyatik oluşumu terk edelim. Sırp ve Yunan takımları istedikleri gibi takılsınlar işte.

Dostum söylemde haklısın da Manchester'da basketbola ilgi olacağını öngören bir kafa da bana çok mantıklı gelmiyor. Ama yazdığın gibi benim de sıtkım sıyrıldı artık. Şu şartlarda 4 final 2 şampiyonluk çıkarmak hakikaten mucize...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #18 : 05 Aralık 2025, 21:09:35 »
Peki bizim bu maçı başka salonda oynama şansımız yok muydu? Yâni maçın illâ bu salonda oynanma zorunluluğu mu var?