Gönderen Konu: Dubai Basketball 92-81 Fenerbahçe Beko | Euroleague 2025-26 Sezonu 21.Hafta  (Okunma sayısı 768 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Götlerinden düdük uyduruyorlar, maçı ekrandan izliyorlar, savunma yaptırmıyorlar.  Gelin ikişer bira açalım bizim salonda tvden izleyelim maçı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Carlos Peruga yılların eskitemediği orospu çocuklarından birisidir...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Takım yorgun, almamız gereken maçları aldık. Martta oly maçını almak lazım artık.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Kamenjas profilinde uzunun üstünlük kurması çok canımı sıktı doğrusu

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
9 günde 5 maç, Dubai nin atletizmine ayak uydurmadık.. ribaundlarda çok edildik
Sağlık olsun, sakatlıklar ciddi değildir inşallah

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
Dubai'ye 2 maçta da yenilmek ne olura olun kötü sonuç
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Dubai : 42 (14 hücum)
Fenerbahçe : 21 ( 4 hücum)

@souvess

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ilk dubai maci miydi, yoksa real mi hatirlamiyorum. O gun bugundur izlemiyorum maclarini. Yorum dahi yapmiyorum maclara pek. Bugun barisma gunumuz olabilirdi. Olmadi. Su sikik ibnelere ikinci kez yenildik. Yine 90 kusur yedik. Yakismadi. Neyse valencia ve real macini alirsak barisiriz. Yoksa izlememeye devam.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
Bu kadar yoğun maç trafiğinde normal karşılamamız gereken bir sonuç.
Her maçı kazanamazsın.
Ki bir ara momentumu yakalamıştık da. Hakemler bize çok ucuz düdükler çaldılar. Arkasını getirmemize engel olmak istediler. Yaptılar da.
Sağlık olsun.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Bugün kötü oynamış olabiliriz, bu ayrı konu.

Ama şunu artık anlayalım, bizim bu ligte tek bir rakibimiz var o da hakemler. Kimse kusura bakmasın her maç ebemize atlıyorlar, her maç acayip kararlar veriyorlar aleyhimize. Bu nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum ama değişmezse şampiyonluk falan hayâl olur.

Yönetim mi yapar, Saras mı basın toplantısında ortalığı ayağa kaldırır bilmiyorum ama orda artık yeri göğü inletecek şekilde sesimizi yükseltmemiz lâzım. Adamlar artık bize savunma yaptırmıyor Pana maçından beri. Pana maçını hakemler yüzünden kaybettik, Oly'yi hakemlere rağmen yendik, keza Monaco ve Baskonia maçları da öyle. Alenen doğranıyoruz ve lehimize kolay kolay 1 tâne karar çıkmıyor.

Dahası Oly deplasmanı maçının lehimize tescil edilmeyip ertelenmesi skandalını unutamuyorum ben. Herhangi bir Yunan ya da İspanyol takımına, hatta bir eski CSKA'ya bunu dayatamazlardı.

Gündemi sallayacak şekilde çok sert bir çıkış yapmak zorundayız ve bunu bizzat Saras yapmalı. Yeter artık amk.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Bu takımla ne kadar gurur duysak azdır. Melli'nin ayaklar gitmiyor, yorgunluktan potaya bakmıyor; Hall airball atıyor, ona rağmen geri geldik bir aralar ama Peruga denilen süzme girdi hemen devreye. 2-3 düdük var o sekansta izahı yok. Kaptığımız topa hava atışı çalınıor düşünün artık. Son bir dakikada lehimize çaldıkları teknik faulde ağzımdan çıkanları yazmayayım buraya.

Bir diğer husus masa hakemleri. Başta teknik aksaklık falan diye düşündüm. Hala emin değilim ama işlevsel olarak Moskova'daki masa hakemlerini aratmadılar. Diğer maçlara da bakmak lazım tabi. Haklarını verelim saha içinde aldıkları önlemlerle ritim bulmamıza izin vermediler ama masa hakemlerinin de büyük katkısı oldu bu işte. Ya çok acemiler ya kasıtlı yaptılar, ortası yok bunun.

Umarım sakatlıklar ciddi değildir.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye

Ama şunu artık anlayalım, bizim bu ligte tek bir rakibimiz var o da hakemler. Kimse kusura bakmasın her maç ebemize atlıyorlar, her maç acayip kararlar veriyorlar aleyhimize. Bu nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum ama değişmezse şampiyonluk falan hayâl olur.

Yönetim mi yapar, Saras mı basın toplantısında ortalığı ayağa kaldırır bilmiyorum ama orda artık yeri göğü inletecek şekilde sesimizi yükseltmemiz lâzım. Adamlar artık bize savunma yaptırmıyor Pana maçından beri. Pana maçını hakemler yüzünden kaybettik, Oly'yi hakemlere rağmen yendik, keza Monaco ve Baskonia maçları da öyle. Alenen doğranıyoruz ve lehimize kolay kolay 1 tâne karar çıkmıyor.

Dahası Oly deplasmanı maçının lehimize tescil edilmeyip ertelenmesi skandalını unutamuyorum ben. Herhangi bir Yunan ya da İspanyol takımına, hatta bir eski CSKA'ya bunu dayatamazlardı.

Gündemi sallayacak şekilde çok sert bir çıkış yapmak zorundayız ve bunu bizzat Saras yapmalı. Yeter artık amk.
Bu konu gerçekten çok bariz ve her maç yapılıyor.
Kulübün buna mutlaka bir tepki göstermesi lazım.
Yada taraftarın organize olup eurolig yönetimine bu tepkiyi göstermesi lazım.
Tribünde bu rezaleti protesto etmek lazım.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Bonzie&Baldwin sağlıklı kalsın gerisi önemsiz Baldwin çıktıktan sonra 2 sayı atabildik

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye

Başımızdaki koç şu an Avrupa'nın en iyi koçu ve euroleague'de kalmaktan yana. Öte taraftan yıllardır yaptığı yatırıma ve kazandığı şampiyonluklara rağmen saygı görmeyen bir Fenerbahçe gerçeği var ortada. Tam bir ikilem. 80'ler ve 90'lar Yugu-Sırp ve Yunan lobileri, 2000'ler ve 2010'lar İspanyol ve Rus lobileri; yetmedi bir de Doları bastıran Dubai ve Tel Aviv lobileri çıktı şimdi de. Bilmiyorum kaç defa yemin ettim şu tür hakem maçlarından sonra bir daha izlemeyeceğim diye ama iliklerimize işlemiş, takip etmeden edemiyorum. Mozoşizme döndü bu iş...

Çevrimdışı south

• Üye
Bango transferinden önce Kabengele ile adımız çıkmıştı onu almadık muhtemelen maliyet sebepli yerine bango aldık. Kabengeleyi almış olsaydık muhtemelen şu an Bango,Bacot ve Silva’yı almamış 3 kontrattan tasarruf etmiş olacaktık belki bir 3-4 numara alacaktık. artı olarak adam her iki maçta da çok iyi oynadı en azından bir tane fazladan galibiyetimiz olacaktı.