Gönderen Konu: Virtus Bologna - Fenerbahçe Beko | Euroleague 2025-26 Sezonu 23.Hafta  (Okunma sayısı 695 defa)

BenFener46 ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
Hall böyle devam ederse kalması için çok da ısrarcı olmayız. Fazla naz da etmesin yani. Nba fikrini de raflara kaldırsın.

hall korkunç maç oynuyor her iki tarafta da

Bunları yazmak için gelmiştim

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Hakemler şaşırdı iyice önce teknik devamında hücum faul

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
hall şu son hücumda bile tuckerı şut atmaya zorladı ama tht baba ligi kırmaya başladığı için sıkıntı yok

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
Talen Horton Tucker bambaşka ya.
Nando De Colo sıçtı bıraktı

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Bu kadar eksikle mükemmel galibiyet 2.yarı Tarık işin içine girince rahatladık

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Euroleague de real madridden sonra evinde en az kaybeden takım(sadece 2 mağlubiyetleri var)

Oldukça zor bi maç olacak. Bence maçı kazanabilmenin anahtarı virtusu 80 sayı barajının altında tutmak olacak, 80 üstü adamlara yarar bence

Onca eksiğimize rağmen özellikle 3.periyottaki müthiş savunmamız ve kritik 80 sayı barajını aştırmadan kazandığımız çok güzel bi galibiyet oldu 😎
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Bu kadar eksiğe rağmen şu takımı deplasmanda yenmek büyük iş. Tebrikler takım.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
THT aldı götürdü maçı, Tarık da yardım etti. THT dış şut çalışmış belli, mesele etmiş bunu. Çok sevindirici bu. Tarık da kritik şutlar soktu.

Kış kışlığını, puşt puştluğunu, Garcia da Garcialığını yaptı yine. Yıldım ben bu yavşaktan, mola isteyen adama teknik faul çalıyor. Galibiyetin önemi ileride anlaşılacak...

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Çok zorlandık ama bir şekilde kazanmayı başardık.
Bu şekilde kazanmak çok değerli. Geri adım atmıyoruz.
Bunu çok kere tecrübe ettiğimiz için artık takımda alıştı biz de alıştık.
Takmın bu karakteri kesinlikle hocanın etkisi.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Çok seviyoruz bu takımı deli gibi be, öyle tarifsiz mutluluklar yaşatıyolar ki bize hiç bahane aramadan eksik gedik demeden tarifi yok bu BÜYÜKLÜĞÜN, FENERBAHÇE SİZSİNİZ ULAN BE SİZ 💛💙

Talenim Fuckerim Allah nazarlardan saklasın ne top oynadın öyle maşallah 🧿 son üçlüğünde zaten evi inlettim çocuklar uyanmadı Allahtan 😅

Tarık’ı son çeyrek maça getirip sıkıştığımız hücum sahasında işi kopardık çok şükür, müthiş savunmamızı hatırladık yine 3.çeyrek potayı hiç göremediler nerdeyse. Onuralp, Tarık, Birch fiziksel korakor savunmayla bizi ayakta tuttular es geçmeyelim.

Son olarak sirk topçusu çapsız Edwards o kolunu tutmaya devam ederek sektire sektire ilerle şimdi canım haydi bakalım…

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Bu başlığa yorum yaptım diye biliyordum ama bulamayınca şaşırdım. Meğerse Sakatlık raporu başlığına yazmışım :)

Smailagic'in olmamasına sevindim. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir adam. Ayrıca Vildoza'nın da olmaması ile bol bol Matt Morgan ve Carsen Edwards süre alacaktır. Matt Morgan ekstra bir şeyler yapmasın yeter. Bugün Tucker, Tarık ve Jantunen'den ekstra skor katkısı bekliyorum.

Aşağı yukarı tahmin ettiğim senaryo gerçekleşti.

Tucker 28 sayı
Tarık 15 sayı
Jantunen 8 sayı
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.