Gönderen Konu: Panathinaikos Aktor - Fenerbahçe Beko | Euroleague 2025-26 Sezonu 28.Hafta  (Okunma sayısı 1904 defa)

lancelot ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Müthiş mücadele, müthiş galibiyet.

Efes maçı öncesi bir tedirginliğim vardı, ummadığım kadar kolay oldu. 3 deplasman Barcelona, Paris, Panathinaikos maçında bir galibiyete razıydım 3 galibiyet çıkardık. Daha ne isteyebilirim ki.

Elbette bu başarıda birçok kişinin payı var ama bana göre en büyük pay kenar yönetimin. Panathinaikos gibi son derece zor bir deplasmanda Bacot hiç süre almazken Metecan 2:35, Boston 7:44 Colson 8:05 süre alınca maçın tamamını sekiz kişilik rotasyonla oynamak durumunda kaldık. Ama buna rağmen en çok süreyi 34:09 dakika ile Tarık alırken onun haricinde 30 dakika oynayan oyuncumuz yok. Tarık'dan sonra en çok süreyi 28:44 ile Baldwin almış. İşte bu büyük bir planlama ve kenar yönetimi başarısıdır.

Öbür tarafta Pana'ya baktığımızda Hernangomez 37:03, sakatlıktan yeni çıkmış Nunn 34:57, Cedi 32:15 dakika süre almış.

Son çeyreğe 6 sayı geride girmemize rağmen tekrar yakalayıp öne geçmek, maçın son 5 dakikasında da başa baş olan bir maçı son derece sakin ve konsantrasyonumuzu kaybetmeden oynayarak kazanmak tamamen bir kalitenin sonucudur.

Pana, Maccabi'ye yenildikten sonra sırası ile Asvel ve Real Madrid maçlarını kaybetme noktasına getirmelerine rağmen şansa yarım basket farkla  kazandılar ama ardından Partizan ve bize yenilerek 2 de sıfır yaptılar. Haftaya Paris ile oynayacaklar ve kesin kazanmaları gerekiyor. Şu dönemde oynaması en zor takımlardan birisi Paris. Paris'in bir iddasının olmaması, kendilerine has basketbol anlayışı onlar adına büyük risk. Umarım bir darbe de Paris'den yerler. Ardından Oli deplasmanına gidecekler ki bana göre hiç şansları yok. Dolayısı ile güzel film izleyeceğiz gibi geliyor.

Bize gelince, keyfimiz yerinde. Oturup izleyeceğiz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Bu arada ben mi yanlış gördüm? Sanki Tarık'ın 2 üçlüğünde ayak çizgiye temas etmesine rağmen es geçildi. Birincisi ilk çeyrekte 14-12 önde olduğumuz anda attığı üçlük ki uzun süre ekrandan izlediler. ikincisi de son çeyrek 61-62 geride olduğumuz anda attığı üçlük.
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2026, 13:23:10 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
Bu arada ben mi yanlış gördüm? Sanki Tarık'ın 2 üçlüğünde ayak çizgiye temas etmesine rağmen es geçildi. Birincisi ilk çeyrekte 14-12 önde olduğumuz anda attığı üçlük ki uzun süre ekrandan izlediler. ikincisi de son çeyrek 61-62 geride olduğumuz anda attığı üçlük.
İlk pozisyonda önce çizgiye değen ayağını kaldırdı sonra çizgi dışındaki tek ayağı üzerinde sıçradı. O yüzden 3 sayı verdiler. İkinciyi uzaktan gösterdikleri için emin olamadım ama izlemeye bile gitmediler

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Ne kadar çok top kaybı yaptık maçta,özellikle son 3-4 dakikada elden verdiğimiz toplar falan.Bu sorunu nasıl aşacak hoca merak ediyorum,onuralp ve tarık her gün üste koyarak ilerliyorlar,obra zamanında bir türlü oturtamadıgımız türk çekirdeği oluşturuyoruz gibi.Gelişime açık ,türk,genç 1 numara bulup hocaya versek 3-4 yılda milli takımın sorununu çözer

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Darısı şunları F4'de yenmekte. Nigel Gayes Davis'in ağlayarak soyunma odasına gittiğini nasip et Allahım..

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
https://x.com/cagataygokmen_/status/2022447782401867819
şu logoyu sahibinden isteyip euroleague balığının headerı olarak kullansakmı

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Darısı şunları F4'de yenmekte. Nigel Gayes Davis'in ağlayarak soyunma odasına gittiğini nasip et Allahım..

Final Four'da olmamaları hayrımıza olur. Bizim oyunumuza güvenmediğimden ya da onların çok iyi olmasından yazmıyorum bunu. Tek bir pozisyon var lehimize çalınmayan, Jantunen'in steps basketi. Nunn temiz 10-12 faul yapmıştır. Jantunen'e ve Bitim'e yaptıkları direkt diskalifiye gerektirir. Ona çaldıkları teknik faulü de Tarık'a çaldıkları ile telafi ettiler. Tekme, tokat, sille; iş değil bu, böyle basketbol olmaz. Dün Baldwin'in maç sonundaki tutumu biraz da buna isyandı, öfke patlaması yaşadı. Herifin gözü kıpkırmızıydı, alttan üstten vurdular. Tarık her zaman 7/6 ile üçlük sokamaz, Baldwin'in maç sonundaki topu da her zaman girmez.

Bir önceki gece oynanan Olympiakos - Kızılyıldız maçının da ikinci yarısını izledim. Olympiakos ne zaman sıkışsa yetişti imdatlarına düdükler. Hele bir 3 atış verdiler Vezenkov'a akıl alır gibi değili. Olympiakos'tan dışarı çıkan topu ekrandan izlemelerine rağmen tekrar Olympiakos'a verdiler.

Şu duruma bir önlem alınmazsa son yılların en iyi Fenerbahçe'sine yazık olacak. Barcelona maçının son çeyreği ve dün akşam bunun sinyalleri verildi.

« Son Düzenleme: 14 Şubat 2026, 23:49:17 Gönderen: Ertan Ürkmez »