Gönderen Konu: Fenerbahçe Beko-Türk Telekom | Türkiye Kupası 25-26 Sezonu-Yarı Final  (Okunma sayısı 396 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
20.02.2026 Cuma günü yarı finalde daha birkaç gün önce yerel ligde mağlup ettiğimiz Telekom ile oynayacağız. Maç saati resmi olarak açıklanmadı. Maçı A Spor yayınlayacak.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Rakibi yerel ligdeki Telekom gibi beklersek, yanılırız. Dikkatli olmak ve konsantrasyonu bozmamak lazım.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
20.02.2026 Cuma günü yarı finalde daha birkaç gün önce yerel ligde mağlup ettiğimiz Telekom ile oynayacağız. Maç saati resmi olarak açıklanmadı. Maçı A Spor yayınlayacak.

Cuma 20.45 te maç, sinan erdemde oynanacak
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Melli'nin yokluğunda kadroya Bacot mu girer Colson mu? Ya da Boston'u da kesip ikisi birden mi girer?

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Aylardır Melli ile oynayıp da ondan hiçbir şey kapamamış bir oyuncunun (Bacot) Melli'nin yokluğunda hiçbir katkısı olmayacaksa durmasının bir anlamı yok. Yani bir oyuncu yıllardır basketbolun içerisinde olmasına karşılık nasıl olur da en küçük bir ilerleme kaydedemez hayret bir şey.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Telekomu yeneceğimizi varsayarsak finalde Beşiktaş'ı mı Efes'i mi istersiniz?

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Beşiktaş'ı yenerek kupaya uzanmak daha çok keyif verir o yüzden Beşiktaş çıksın finale. Ayrıca Efes'in günlük performans göstereceği oyuncu sayısı fazla yine Beşiktaş olsun finalde.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Bizim maça 11.5 handikap verilirken diğer maç çok denk, sadece 1.5 handikap var.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
1 ay önce olsa bjk daha favori derdim efese karşı, hatta son 2 yıldır efese bayağı da ters geliyolar. ama efes 1 aydır çok iyi form tutturdu hucumda akıcılığı yakaladılar, zaten son dönemlerdeki maçları hep yüksek skorlu ve yüksek farklı bitti. Ben efes kazanır diye düşünüyorum finali onlarla oynarız. Ama tercih şansım olsa bjk yi seçerim. Bjk bu sene sertlik gösteren tüm takımlara karşı helva gibi dağıldı, 1 periyot sertlik göstersek tutunamazlar bize karşı.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
O değil de Euroleague'de Efes'le tam zamanında oynamışız. O maçtan sonra adamlar muazzam ritim yakaladılar. Hele şu anda Melli'nin olmadığı bir dönemde oynayacak olsak ciddi problem yaşayabilirdik.

Telekom maçına gelecek olursak, bu sefer karşımızda daha farklı bir rakip bulacağımızı düşünüyorum. Bu maçta özellikle THT, Colson, Jantunen hatta Metecan'ın ekstra oyununa ihtiyacımız var.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Bence de Efes bir tık daha ağır basıyor. Efes bizi finalde daha fazla zorlar ama yine de Efes'i istiyorum finalde. Sebebi de olur da kaybedersek Beşiktaş'a gitmesin kupa.