Gönderen Konu: Maccabi Tel Aviv 94-89 Fenerbahçe Beko | Euroleague 2025-26 Sezonu 33.Hafta  (Okunma sayısı 587 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Maçı açtım metecan jantunen oynuyor 😅

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Metecan > Jantunen

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Tarık yokken sıradan bir takımız, sezonun başında da Tarık formsuzken zorlanıyorduk, şimdi de görüyoruz ki Tarık'sız bu takım sıradan bir takım

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Liderlik lanetini kırmak için çaba göstermeye gerek yok ilk 4 de olmak da kafidir deyip teselli bulmaya çalışalım bari

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Enteresan işler oluyor Maccabi ikram etmeye çalışıyor maçı bize yalnız oyuncu kalitemiz yeterli olmayacak maçı almaya.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
Şu iki takımın taraftarı olmayıpta boş tribünler önünde oynanan şu rezalet basketbola tahammül edebilecek kadar basketbolu seven basketbol sevdalısı bir Allah'ın kulu yoktur...

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
lider bitiren şampiyon olamadı bugüne kadar tamam da son düzlükte 3 maç farktan liderlik vermek de çok hoş bi durum olmaz en kritik dönem öncesi

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Öncelikle bu Maccabisini Hopoelini ligde tutan kafanın yedi sülalesini sikeyim, ardından da sahadaki hakem üçlüsünün...

De Colo ve Metecan'ın yanına bir üçüncü isim bulamadık. Bulamadığımız gibi herkes tel tel döküldü. Kredileri var mı? Var. Metecan'a üzüldüm, kariyer gecesine bir galibiyet yakışırdı.

Melli gibi Tarık mevzusunda da yalvardım kendimce de yok kendi istemiş oyuncu yok özveride bulunmuş falan, sonu böyle oluyor maalesef.

Baldwin arızaya bağladı mı gerçekten işimiz var. Eyvallah, bir ton faulü çalmadı hakemler de sen de dün gelmedin euroleague'e be birader. Ne diyeyim canın sağolsun.

Jantunen Barthel gibi olacak diye korkuyorum, umarım yanılırım...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Hiç sonuçları bilmeyen birine EL savunma lideri takım son 4 maçta, 73-87-75-89 sayı attı, kaç galibiyet almış olabilir diye sorsalar, muhtemelen 2 ya da 3 galibiyet almıştır derdi. Belki bazıları 4/4 bile öne sürebilirdi. Geldiğimiz noktada yırtınarak 1 galibiyet ancak aldık. Bu düşündürücü…
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
lider bitiren şampiyon olamadı bugüne kadar tamam da son düzlükte 3 maç farktan liderlik vermek de çok hoş bi durum olmaz en kritik dönem öncesi
Son yillarda hic bir lider bu kadar lackalasmamistir. Bu kafa yapisi dusundurucu. Bir hesap kitap isi yoksa hakikaten sikinti var. Ben ciddiyim. Bu oyun kalan 5 macin hicbirisini kazanamaz.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Fiziksel oyun ve savunma yaklaşımımız son zamanlarda iyi değil."
💬 "İkinci yarı iyiydik."

🗣🟡🔵 Sarunas Jasikevicius: "İlk yarıda yediğimiz 57 sayı kabul edilemez.

Bazen bir, bazen iki adım daha yavaştık. Pota altında bizden daha fazla ribaund aldılar. Fiziksel oyun ve savunma yaklaşımımız son zamanlarda iyi değil.

İkinci yarı iyiydi. Çözümler bulduk, topla daha fazla drive ettik, sabırlıydık, fiziksel oyunumuz daha iyiydi ve savunmada daha iyiydik.

Ama biliyorsunuz EuroLeague'de tek bir yarı oynarsanız kaybedersiniz."

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Hapoel-Real maçları hariç kazanırız o maçlar ne olur bilmiyorum. Herkes Pana’dan kaçmak isteyecek son hafta hesap kitap döner baya Pana muhtemelen ilk 6 yapar bugün ki galibiyetle

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Sakatların dönmesiyle rotasyon değişti uyum sorunu oluştu muhtemelen, üstüne de Tarık olmayınca kopukluklar yaşandı, yeni oyuncular süreler.. vs düşüş normal, önemli olan Nisan ikinci yarısına ve Mayıs'a hazır olmak
« Son Düzenleme: Bugün, 00:42:31 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Hapoel-Real maçları hariç kazanırız o maçlar ne olur bilmiyorum. Herkes Pana’dan kaçmak isteyecek son hafta hesap kitap döner baya Pana muhtemelen ilk 6 yapar bugün ki galibiyetle

Pana 6 olur. 8'i eleyip geçtikten sonra F4 yarı finalinde 4-5 galibiyle oynayacağımızı göz önünde bulunduracak olursak Pana'nın 6 olduğu sıralamayı lider bitirmek faydamıza olur diye düşünüyorum.