Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 522344 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
hahahaha ulan bi kötü yorum yaptım maç dönecek abiler merak etmeyin olay bende :)
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Maç günleri de oynamak yerine tatile çıkalım mı?
Şimdi yorum yapmayacağım maç sonunu bekliyorum eğer böyle oynamaya devam edersek artık şapkayı önümüze koyup polyannacılığı bırakmanın vakti gelmiş olduğunu görürüz umarım

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Skora bakmadan yorumlara baktım 20+ farklarla gerideyiz diye skora bakmaktan korktum ama öyle bir durum yok haala maçın içindeyiz, oynadığımız takım son iki yılın şampiyon ne bekleniyordu anlamadımki ezip geçmemizmi bekleniyordu yoksa!
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
7 sayı farkla, yani 2-3 basket uzaklıkta bitti devre.

Hakemler hakkında gerçekten en son raddede konuşmaya çalışırım ama maç eşit sertlikte, ya da ev sahibi lehine normal seviyede olsaydı 1-2 sayı civarı biterdi.

3+ sayı öne geçelim, daha geçilmeyiz, skandal olmazsa tabi, ya da oynayacak oyuncumuz kalırsa
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2014, 22:22:56 Gönderen: tecessus »
Fenerbahçe

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
İlk devre 47 - 40 bitti. Düdüklerin bu kadar çifte standartla olduğu ve belki de bu nedenle savunmada taşları bir türlü oturtamadığımız bir günde bundan daha iyisi olmazdı. Fark sadece 7 sayı. Kapanmayacak fark değil. Hele bu kadar yüksek skorlu geçen bir maçta... Ama faul problemi başımızı ağrıtacak gibi... Bir de, bu kadar faul problemi yaşarken savunmayı ne kadar sertleştirebiliriz?

Açık söylüyorum: Adam gibi yönetilsin, bu maçı alırız.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
basketten anlamam
bir sorum olacak
bu takimin savunmasi niye böyle kolay deliniyor?

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
bo ve bjelica dan hiç verim alamamıza spanoulisin bu kadar iyi hakemlerin bu kadar kötü olduğu bir ilk yarıda 7 sayı fark kabul edilebilir.ama savunmayı yukarı çekmemiz lazım bir gerçek.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Şimdi yorum yapmayacağım maç sonunu bekliyorum eğer böyle oynamaya devam edersek artık şapkayı önümüze koyup polyannacılığı bırakmanın vakti gelmiş olduğunu görürüz umarım

Kleiza 2. devreyi kötü oynarsa haklı çıktım diye sevinecek misin? Ya da bu maçı kazanırsak neler söyleyeceksin? Bir sonraki maçı mı bekleyeceksin?

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
İlk yarı Oly'de Spanoulis ve hakemler iyi katkı verdi. Bizim için Melih fena değildi 2 üçlük soktu, Kleiza ilk yarı sonuna doğru biraz kımıldadı. Uzunlarımızın faul sıkıntısı var hakemler sağolsun.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Kleiza 2. devreyi kötü oynarsa haklı çıktım diye sevinecek misin? Ya da bu maçı kazanırsak neler söyleyeceksin? Bir sonraki maçı mı bekleyeceksin?
Bende Fenerbahçeliyim ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

abi soteye yatmış voleyi çakmak için bekleyenler var sanırım

bende soteye yattım onları bekliyorum abi ....

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Sakalın böyle oynayacagı belliydi de printezisin katkısı can sıkıcı.
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bo'dan beklediğimiz savunma katkısını alamadık maalesef, çok kolay geçildi Spanoulis'e...

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Spanın panzehiri ömer onandı.Keşke başta spayı ömerle savunsaydık.Ritmi bulmasına izin vermemek önemliydi maça ilk şutlarından isabet bularak başlayınca devamı geldi malesef

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Hakan abi uzun uzun anlatır. Kleiza, NBA'de savunmasıyla yada mücadeleci yapısıyla değil skorer yönüyle tanındı. Sen onu ilk yarının son iki dakikası hariç 1 kere kullandın. Böyle adamları hücumda kullanmazsan, defans da sana konsantre olmaz, olamaz. Kafası oraya takılı kalır bir kere.

Ayrıca kimi nereden kovuyorsun, halı saha mı burası? Yılda kaç milyon dolar para verdiğin oyuncu değerlendireceksin.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.