Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 523248 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
sevgili dostum

maç ile ilgili birer cümle birer cümle yazmasan da tek mesaj göndersen?

senin mesajların geldikçe başkalarının mesajı arkaya düşüyor
OK dostum.Kusura bakma çok doluyum.

Çevrimdışı exex

• Üye
2 Melih 1 Bojan olmak üzere 3 üçlük denemişiz . Bjelica'nın hücum faulu yaptığı ve Bojan'ın tipleyemediği hücumlarda var.

bana sanki daha fazla geldi, Melih sokana kadar daha fazla kaçırmışız gibi algılamışım maç heyecanıyla :(

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Son olarak helal olsun Melih MAHMUTOĞLU.Melih büyük oyuncu olur ama Bojan olamaz.
Ya neye göre konuşuyoruz.. Ben sana Bojan'ın oynadığı bir çok büyük maç sayarım. Melih daha Beko Basketbol liginde zor süre bulurken hemde.. Bojan'ı eleştirelim ama adam en azından mücadele etti. Kleiza gibi toptan kaçmadı. Son topta Kleiza olsa büyük ihtimal topu kullanmazdı bile..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
En çok üzüldüğüm nokta yine maç 2 sayıya gelince adamları boş döndürüp hucumda o darbeyi vuramadık :(
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Bojana son şut için değil de maç içinde uzunca bir dönem saklandığı için kızgınım ben.
3. ceyregin sonunda yaptıklarını mac geneline yaymalı, aşmalı artık bunları.

Hırvat oyuncuların en önemli eksikleri bunlar abi. Yunanlar da demir gibi bu konuda :)

Malaga deplasmanı kesin kazanılmalı. Malagayı deplasmanda yenemiyorsak zaten top8de olmayalım.
Laboral 30a yatırdı adamları
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2014, 22:05:42 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Gruptan çıkmak konusunda endişem yok, grubun en zor maçları üst üste geldi. Her iki maçta da oyunun içinde kaldık, büyük takım duruşu sergiledik diye düşünüyorum. 1-2 basit hatayla kaybediyoruz, kritik anlarda biraz sakin olunabilse 2/2 başlamış olacaktık belki de. İşte transfer olacaksa sırf bu anları oynayabilecek bir adam alınsın istiyorum, 5 dk oynasın ama sakin oynasın. Bu adamı nerden buluruz bilemiyorum, ama böyle 2 maçı da bir yere getirip son kurşunu sıkamıyor olmak çok üzüyor.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Bu arada Ömer sakatmıydı yoksa koç tercihimi ? Bilgisi olan varmı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
çok dolu olan arkadaşlar mümkünse gidip rahatlayıp sonra gelsinler.
nasıl yapacaklarını bilmiyorlar ise bana özelden ulaşsınlar ben yardımcı olurum.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Takimin en buyuk problemi su: rakip takimlar her mac, hatalarindan ders cikarip, bir sonraki macta vites arttirirken, biz yaptigimiz hatalarin hicbirini duzeltemedik daha. 

- Deplasmandaki savruk, yumusak oyunumuz devam ediyor.  Ilk ceyrek, rakip guclu ise 10 sayi fark yeniyor ve bir daha bu fark kapatilamiyor.

- Takim savunmasi diye bir mefhum yok.  Daha da onemlisi, savunma adina bir sey yok. 

- 1 ve 5 numarali pozisyonlardaki zaafiyetlerimiz cok buyuk. 

- Takim ribaund bile almaktan aciz.

- Lider oyuncu yok.  Ekstra bir seyler yapabilecek kalitede iki oyuncu var: Linas ve Bjelica.  Bjelica zaten muthis zekasi ve yetenegi ile ekstra isler yapti ve yapmaya devam ediyor.  Linas'in ise esamesi okunmuyor.  O kadar kotu ki, benim sabrim artik tasmak uzere.  Tamam, yeni sakatliktan dondu dedik; alisma sorunu yasiyor dedik vs.  Bunlara artik itimat edemiyorum zira en kotu performansinda bile bir umut isigi verirsin; asgari olarak yapman gereken seyleri yaparsin en azindan.  Eeee o da yok.
Saydıklarınıza göre biz bir hiçiz . ama maç son topa kalıyor.Rakip de BARCELONA . İlginç.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2014, 22:11:32 Gönderen: Gkhnbltfb »
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
- Takim ribaund bile almaktan aciz.

36(21-15) biz 37 (23-14) onlar ribaund almış . Ne demek istediğinizi biraz daha açar mısınız ?
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2014, 22:11:17 Gönderen: Ereng. »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Takımda sorunlar var...

Kleiza ve ZORİÇ resmen *0* cı OLMUŞLAr...Ne desek boş..Milyon dolarlık adamlar..Napalım şimdi...

tRANSFER şart..Ligde de olmaz yoksa...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
36(21-15) biz 37 (23-14) onlar ribaund almış . Ne demek istediğinizi biraz daha açar mısınız ?

geçen hafta biz 36 ribaund aldık Olimpiacos 32 ribaund aldı... 8)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Sürekli yakın takiple maçın geçmesi heyecanlı ve bir o kadar da stresli oldu. Gerçekten bu maçı kaybettiğimize Olympiakos maçına göre çok daha fazla üzülüyorum.Ama şöyle bir fark var ki bunu da itiraf etmek gerek, maçın kritik anlarında oyuna etki edecek isimlerin olmayışının sıkıntısını yaşıyoruz, özellikle bençten gelip de katkı vermesine kesin gözle bakacağınız kimse yok takımda, kadro derinliğimiz bunun için şuanda yeterli değil.

Oyuncu performanslarına dönecek olursak;
Bo 26:30 süre almış, 13 sayı buldu, 19 ranking ile maçı bitirdi. Takımın iyi oynayan oyuncularındandı.
Bjelica 27:36 süre almış, özellikle 3. çeyrek etkiliydi, 3/4 üçlük isabeti var, 15 sayı üretti.  7 ribaund alarak bu dalda en etkili oyuncumuz oldu.
Melih 22:35 süre aldı. EL'de en çok süre aldığı bu maçta 2/3 ikilik, 3/6 üçlük, 2/3 serbest atış isabetiyle toplam 15 sayı üretti, bence en ekstra katkı veren oyuncumuzdu,
Kleiza 19dk 0/4 ikilik, 2/2 serbest atış, 3 asist ile bu maçta en çok asist yapan oyuncumuz, 3. çeyrekte savunma gayreti iyiydi, ama neredeyse sayı üretmeden maçı bitirmesi üzücü.
Bogdanovic 36 dakika sahada kaldı, toplam 13 sayı üretti. 6/11 iki sayılık isabet yakalarken, 6 üçlük denemesinden maalesef hiçbiri sayı olarak hanemize yazılmadı. Özellikle maçın sonunda kullandığı bomboş üçlük girseydi maçı uzatmaya götürebilirdik, belki o son üçlüğü hoca eli sıcak olan Melih'e kullandırabilirdi.
Emir 29 dakika süre almış. 5/7 ikilik 0/3 üçlük 3/4 serbest atış isabetiyle 13 sayısı var, takım adına sürekli birşeyler yapmaya çalıştı, bugünkü savunma isteği bence oldukça iyiydi 3 top çalması var.

5 numarada oynayan Zoric ve Vidmar'dan toplam 3 sayılık katkı almışız, Vidmar pek şut denememiş Zoric ise 1/6 ikilik isabetiyle oynadı, ayrıca kritik anlarda bocaladı. Vidmar ve Zoric'in toplam 7 ribaundu var. Maalesef pota altında çok kötüydük.

Kenan 5:50 süre aldı, 4 faulü 1 üçlük denemesi 2 ribaundu var, hoca bu seviyede Kenan'dan fazla yararlanabileceğini düşünmüyor bence.Ömer onan bu maçta hiç süre almadı, belki düşünülebilirdi.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bugun Melih böyle atmasa..Birde Navarro denen çirkef oynasa ne olacaktı peki?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı exex

• Üye
bu grupta 3. olursak çeyrek finalde Cska yı geçer , F4 da Oly ile karşılaşırız. Kazanan Madrid Barca galibiyle oynar ...