Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 524445 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Batiste nin devri geçti hocam.. Bakmayın şurada basket çıkardığına Zoric in savunmasına dua etsin
yani orası doğru ama biz hiç kullanamadık ki.:EL'yi geçtim ligde rahat rahat orayı domine ederdi

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Yine iyi bitirdik.
Bojan'da sonunda bir orta mesafe şutu soktu.

Sanırım ilk uyarıda Melih'i hiç oynatmadık.
Sakatlık mı var yoksa Ömer'e süre verilince koç tercihiyle dışarda mı kaldı?
...

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Bojanı eleştirdiğimden değil arka arkaya 2 şut soktuğunda kendine geleceğini bende biliyorum fakat bu durumda şu maçı kazanmamız onu kazanmamızdan daha önemli olduğu için çok kötü gözüküyorsa zorlamamak gerektiğini düşünüyorum. Yoksa 20 dk berbat oynar çıkar maçın sonunda arka arkaya 3 üçlük sokar, olmayacak iş değil..

Çevrimdışı fbulker27

• Üye
  • Yer: Ankara/Gaziantep
Yine iyi bitirdik.

melihin bir sorunu yok ismail şenol söyledi.
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2014, 20:50:14 Gönderen: fbulker27 »
KFY              Sonuna Kadar Fenerbahçe

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Ben onun şut sokamamasına kızmıyorum..PAS vereceği yerde dripling yapıp 2 kez top kaybetti..İşi kişiselleştirmeye gerek yok..Son hucum girdi ama yanlıştı..8 saniye kala hucum ettik..Ya girmese adamlara süre kalcaktı

katılıyorum. bojana olan benim eleştrim de bu yönde. ayrıca top sürerken çok dengesiz ve kaptırmaya müsait gibi geliyor bana ki zaten bu yüzden de bir top kaybı oldu malesef.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Yine iyi bitirdik.

Koç fiziksel olarak savunmada zorlanabileceğini düşünmüş olabilir.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
0/3 le Pana karşısına çıkıyorsanız bundan daha iyi oynanamaz bence
ilk yarı için tebrik ederim. üçüncü çeyrek çok önemli. savunmayı biraz daha sertleştirsek daha da iyi olacağız
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bojan takıma zarar veriyor. Atamadıkça hataları da artıyor. Kaptırdığı toptan sonra üçlük yedik.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
melihin bir sorunu yok ismail şenol söyledi.

Bilgi için teşekkür ederim.
Demek ki Obradovic rakibe göre Ömer'in sahada kalmasının daha doğru olduğunu düşünüyor.

Koç fiziksel olarak savunmada zorlanabileceğini düşünmüş olabilir.

Bir önceki maçta ayakta kalan iki isimden birisiydi.
O yüzden şaşırdım ama Obradovic sizin dediğiniz gibi düşünmüş olması yüksel ihtimal.
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2014, 20:55:16 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
İlk yarı da öne çıkan isimler: Emir 10 sayı, Bo 8 sayı, Bjelica 7 sayı, Bogdanovic ise 6 sayı üretti 0/2 üçlük 2/2 ikilik 2/4 serbest atış isabeti var.

Bo yu Ömer onan ve Kenan ile yedekledik, Ömer Onan savunmada iyiydi bir de üçlük gönderdi.

Pota altında maalesef Zoric etkisiz kaldı, savunmada yeterince etkili olamadı. Vidmar savunmada çok etkili bugün 2 tane güzel blok yaptı.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
ilk yarı takım da iyiydi, tribünler de iyiydi.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
İlginç bir ayrıntı da, geçen hafta şut kaçırmadan 20'ye yakın sayı atan Melih'e ilk devrede koçun hiç süre vermemesi oldu. Onun yerine kullandığı Ömer Onan ise özellikle savunmaya kattığı hırs ve agresiflikle iyi bir devre oynadı. Koç bu maçların sertlik ve agresiflikle kazanılacağı mesajını da veriyor.

Çevrimdışı Yabgu

• Üye
  • Yer: Ankara
Takım 0-3 sonrası oluşan özgüven kaybına rağmen iyi bir karakter koydu ortaya ilk yarı. Bojan özelinde ayrı bir parantez açmalı bir iki şut soktuktan sonra kendine geleceği konusunda iyimserlik taşıyorum.
Umarım keyifli oluruz maç sonu burada..

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #1873 : 23 Ocak 2014, 21:00:17 »
CSKA 40 - 30 Real Madrid devre arası sonucu... Madrid ilk mağlubiyetini mi alacak yoksa?

CSKA 85-71 Real Madrid'i yenmiş, maçı sürekli önde götürdü takip edebildiğim kadarıyla. Madrid ilk yenilgisini aldı
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2014, 21:00:48 Gönderen: Solamnus »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ben onun şut sokamamasına kızmıyorum..PAS vereceği yerde dripling yapıp 2 kez top kaybetti..İşi kişiselleştirmeye gerek yok..Son hucum girdi ama yanlıştı..8 saniye kala hucum ettik..Ya girmese adamlara süre kalcaktı

Abi Bojan net bir şekilde psikolojik olarak çöküntü durumda. Yanlış bir çok tercihi var. Ama ben kaçan her şutta kenara baktığımda koçun desteklediğini gördüm.

Tekrar ediyorum. Allen'da Celtics kariyerinde tam 2 hafta üçlük sokamadı. Hatta Celtics takas etmeyi bile düşündü. Zaman zaman şutörler böyle şeyleri yaşar.

Açık konuşalım. Bojan kendine gelemezse biz bu kadroyla çeyrek finali zor yaparız.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.