Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 520586 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Efes maçında tribünde ve maç sonunda eve dönerken "acaba idareciler şuradaki ortamı görüp yumuşar mı?" diye laflamıştık. Gerçekten safın önde gideniyiz.

Biz böyle hayaller kurarken adamlar yapılmayan bir şeyi "yaptınız" diyerek uyarı açıklama yayınlamışlar. Allah kitap şahit, Efes maçında sahaya bir tane kürdan dahi atılmadı, tek bir meşale bile yakılmadı. Utanmaz yalancılar.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=38723

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
Efes maçında tribünde ve maç sonunda eve dönerken "acaba idareciler şuradaki ortamı görüp yumuşar mı?" diye laflamıştık. Gerçekten safın önde gideniyiz.

Biz böyle hayaller kurarken adamlar yapılmayan bir şeyi "yaptınız" diyerek uyarı açıklama yayınlamışlar. Allah kitap şahit, Efes maçında sahaya bir tane kürdan dahi atılmadı, tek bir meşale bile yakılmadı. Utanmaz yalancılar.

kardeşim ben bu ülkede bu kulüpde hiç birşeye şaşırmam bunada şaşırmadım.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
yarın spa nın oynayuıp oynamayacağı kesinleştimi ??
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara

Efes maçında böyle bir olay yaşanmadığına eminim ama Barcelona maçını hatırlamıyorum nihayetinde 6 hafta geçti.Eğer böyle birşey olmadıysa bu mesajı yayınlamanın manası ne

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #2584 : 28 Şubat 2014, 08:02:45 »
Özkan
O çocuğu kesecem diyenler var ya varsa tabiben onların 7 ceddini ...................
Türkçe si kıt andavallar örnekleyecek  başka birşey bulamıyorlar bende deli oluyorum bu örneğe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Klüp diyorki ;
Efes maçında abdi ipekcide atmosfer 10 numara idi böyle bir otam arena da istemiyoruz
Çekirdek çitlemeye, kıçları rahat ettirmeye devam etsin
Onlarda doğumgünü,  Laviva gibi soytarılıklara devam edecekler.
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2014, 08:05:22 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Takımın ceza almasını istemem ama kulüp yetkililerinin her şu gerçeği görmesi lazım; rakipleri salonun modern mimarisiyle korkutamazsın.
Senin mabed'in rakip için cehennem olmadıktan sonra saha avantajının hiçbir önemi kalmıyor.
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2014, 08:23:34 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #2587 : 28 Şubat 2014, 08:31:55 »
Özkan
O çocuğu kesecem diyenler var ya varsa tabiben onların 7 ceddini ...................
Türkçe si kıt andavallar örnekleyecek  başka birşey bulamıyorlar bende deli oluyorum bu örneğe

Çocuğu olan o lafı etmez zaten abi hahahhaha ;)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2588 : 28 Şubat 2014, 10:01:49 »
ironi de olsa şaka da olsa ben twitterda ve forumlarda bu örneklemeden nefret ediyorum ,

bunu yapan kim olursa olsun ben kendimce müdahil olurum çünkü deli oluyorum bu örneğe..

mevzu evlat ise sokarım fenerbahçe'ye de herşeye de kardeşim kimse kusura bakmasın

neyse konuyu dağıtmadan toparlayalım Okan kardeşim güzel bir tablo çizdi ama ben maç maç gitmenin bizim için faydalı olacağını düşünüyorum

önce bi bu akşam kazanalım 4-4 olalım sonrası Allah büyük :)

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Allahın izniyle bugün kazanalım da fark benim için önemli değil çünkü 50 sayı vursak ta ciğerim soğumaz milliyetçi duygularım çok ağır basıyor bugünkü maçta benim için sadece bir spor müsabakası değil yine onlarla bizim mücadelemiz 40 dakika boyunca savaşalım saldırgan olalım gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten Bojanla Emir içinde mesaj verme maçı benim için bugündür çünkü bu maçı kaybetme lüksümüz yok hem bizim için hem ekmek yedikleri kulüp için hemde saygı duydukları Obra için ellerinden gelenin fazlasını yapmaları lazım haydi çocuklar bugün üzmeyin bizi Allah yardımcınız olsun...
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Sabah biraz yunan sitelerini dolaştım. Yunan gazetelerine göre (genelde) bu maç Fener-Oly maçı değil. Spanoulis-Obradovic maçı

Özelllikle Pana ve Yunan basketbolu uzmanı arkadaşlar (misal Erdenay) bize bu husumetin nedenini anlatır mı?

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Epeydir bu maçı bekliyoruz, akşam 8'i nasıl edicez belli değil. Tahminim maçın başlamasıyla vurup geçeriz. Yeter ki konsantre oynayalım tüm maçı.

Hem yukarda da denmiş Koç, Spanoulis'e ikinci maçı vermez. Sahaya girer oynar, yine vermez.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Sabah biraz yunan sitelerini dolaştım. Yunan gazetelerine göre (genelde) bu maç Fener-Oly maçı değil. Spanoulis-Obradovic maçı

Özelllikle Pana ve Yunan basketbolu uzmanı arkadaşlar (misal Erdenay) bize bu husumetin nedenini anlatır mı?

Erdenay müsait olunca bunu yazsa çok güzel olur , kendisi ile bu konu hakkında 1 saate yakın telefonda sohbet etmiştik , hani insan Obradoviç'e hak vermiyor değil mevzuyu tam anlamıyla örenince
ama o süreci Erdenay buraya yazsın bilmeyen dostlar öğrensin de bugün yazamaz sanırım gece 12 ye kadar mesaisi var
gece 12 den sonra mesaisi var mı orasını bilemiyorum 8)

Azeryol takımı memleketine döndü mü ? döndü ise sorun yok demektir ;) :)

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Kuzenimin elinde patlama ihtimali yüksek iki tane dördüncü kategori bilet mevcut.
Eğer Şirinevler - Güneşli tarafında olup ondan  teslim alabilecek durumda olan varsa bana mesaj yazabilir
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
spanoulis yok
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2014, 19:50:03 Gönderen: onee »