Bugune kadar 1 Cumhurbaskanligi,5 Turkiye Kupasi,20 TBL,19 Euroleague toplam 45 mac oynadik.Basinda Obradovic olan bir takimin 45 mac gecmis hala ayni hatalari yapmasi,hala deplasmanlarda kirilgan olmasi,masaallah (!) 90-100 yemesi normal mi ?
Bakiyorum Obradovic her mactan sonra aleni oyunculari sucluyor.Haksiz diyemem de Hocam Senin de hic hatan yok mu ? Dis sut savunmasi.pota altinda uzun savunmasi,ikili oyun hucum ve savunma,oyun ici lider eksikligi,zaafiyeti uzar gider.
Evet kac senedir sadece 1 kez Tanjevic zamaninda F8 yapabildik,her zaman oralarda degiliz o yuzden bu sezon F8 basaridir ancak bu takimin maliyetini de unutmamak lazim.Bir kardesimizin dedigi gibi Zoric'e bile 1m.dolar sadece bonservis odedik.
Bunlari dun aksam kaybettik diye yazmiyorum olagan sonuc ancak ayni goruntuleri Tofas'a,Banvit'e,gs'ye,Ksk'ye kaybederken de gormek beni uzen.
Neyse kalan maclarda her seyin iyi gitmesini Ligi Sampiyon,EL'de de F8 yapmayi dileyeyim.
Son bir not aksamdan,Barcelona seyircisinin hakem uzerindeki baskisini,verdikleri tepkiyi gordunuz degil mi,en munferiti bile cilgin atiyordu.Darisi bizim salona ve seyircimize diyelim.