Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519825 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
yanlış anlayacak bir şey yok....Bo delici ama maalesef şutu Hackett'a göre zayıf...Fizik olarak da Hackett avantajlı...Artık Bo'nun penetrelerine uzun yardımıyla da çözüm üretiyorlar.   
Hackett ilk turda işi one man şova dökmüştü amacı daha iyi bir takıma gitmekti, onu da buldu...Ayrıca yanında langford da olunca savunulmaları daha da zor oluyor..biz de Bo ile gayet iyi bir ikili olabilirdi   
Bojan-Emir-Zoric üçlüsü saçma saçma işler yapmayıp işleri zora sokmasaydı Hackett'ın adı burada geçmezdi.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bende diyorum ki Zaten Eğer Bo varsa Hacketta...Hackett varsa Boya gerek yok...

Hackett hangi gezegende hangi evrende olursa olsun Maccleb den iyi bir oyuncu olma ihtimali hiç yok...

Bo ile iyi bir 2 li olma şansları zayıf bence..Langford özel bir oyuncu hep öyleydi..Öyle de olacak..Zaten şu anda Bence F16 nın en iyi oyuncusu...Yani Bo ve Langford bence iyi 2 li olurlardı
HaBaBaM GüM GüM GüM

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Hackett şu haliyle bile Ömer Onan'dan iyi bir oyuncu değil.

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
  • Yer: dark side of the moon - istanbul
Lf1907 .

Can ''the cenabet " yıldan ...hoşgeldin. .
Ulan seçe seçe bu maçı mi seçtin 8)

hoşbulduk abi :)
barca şampiyon olacak o yüzden bu maçı seçtim.

FENERBAHÇE Hayattır ! | http://okulacik.blogspot.com/

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Futbolda kaybedilen her maçtan sonra Cardozo
Baskette kaybedilen her maçtan sonra da Hackett

Olayın "1" oyuncu problemi olmadığını anlatmak için daha ne kadar dil dökebiliriz?

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye

Olayın "1" oyuncu problemi olmadığını anlatmak için daha ne kadar dil dökebiliriz?

Hackett'ı alıp Barcelona, Real, CSKA seviyesinde olacağımıza inananlara ne kadar dil dökülürse dökülsün boştur. Kimse kusura bakmasın o kadrolara bizden daha iyi, biz sadece F4 için plase olabilecek bir takımız. Bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum ve CSKA'yla eşleşirsek de bence sonuna kadar zorlarız onları.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
  • Yer: dark side of the moon - istanbul

FENERBAHÇE Hayattır ! | http://okulacik.blogspot.com/

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Hackettı almıs olsak, belki barcelona ayarında olmazdık ama bu grupta cok daha rahat bir yerde olurduk.

mesela hackett, milanonun 2 macını kazanmalarında cok etkili olmus.
Bizim maç + icerdeki Oly macı. Spanoulise yaptıgı savunmayı hatırlıyorum

Tek macın bile nelere  mal oldugu grupta 2 maca direk etki etmek önemli birsey.

Bizde olsa, malaga ve dısardaki milano macını alırdık diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 07 Mart 2014, 16:44:05 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Hackettı almıs olsak, belki barcelona ayarında olmazdık ama bu grupta cok daha rahat bir yerde olurduk.

mesela hackett, milanonun 2 macını kazanmalarında cok etkili olmus.
Bizim maç + icerdeki Oly macı. Spanoulise yaptıgı savunmayı hatırlıyorum

Tek macın bile nelere  mal oldugu grupta 2 maca direk etki etmek önemli birsey.

Bizde olsa, malaga ve dısardaki milano macını alırdık diye düşünüyorum.

Abi düşüncenizi ve kriterlerinizi çok iyi anlıyorum ama bir de şu açıdan bakalım:

Siena<-Hackett->Milano ile Siena<-Hackett->Fenerbahçe eşdeğerdir diyebilir miyiz?
Daniel Hackett İtalya doğumlu bir ABD vatandaşı, tüm kariyeri İTalya'da geçmiş, bu adamın ilk yurtdışı deneyiminde aynı randımanı vereceğinin garantisi var mı?(Bkz. Piangiani)
Bize "kesinlikle" sınıf atlatacağını düşündüğümüz oyuncunun NBA tarafından draft edilmemesi, hiç bir A kategori takımın dikkatini çekmemesi normal mi?

Dediğim gibi dilediğimiz oyuncuyu takımda görme hürriyetine sahibiz ama göremediğimiz bir oyuncunun bu halimizin sebebi olduğu argümanına ben inanmıyorum ve katılmıyorum. Böyle bir argüman üzerinden de neden-sonuç ilişkisi kurmanın bizi gerçek nedenlerden uzaklaştırdığına inanıyorum
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Barcelona ve Tomic şu formda olduktan sonra her takımın içinden geçerler ki geçiyorlar da. Kaldı ki geçen seneki kendi kendini enkaz haline getiren takımdan sonra bu seneki takım benim umduğumdan da iyi şu ana kadar. Bana kalırsa şu aşamada 4. olarak çıkacağız. Malaga'dan ikili averajı alır, Panathinaikos'a kaybederiz. Geri kalan maçların hepsini alır, 4. olarak CSKA ile eşleşiriz. Sonrası tek maçlık performanslara bakar.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Barcelona ve Tomic şu formda olduktan sonra her takımın içinden geçerler ki geçiyorlar da. Kaldı ki geçen seneki kendi kendini enkaz haline getiren takımdan sonra bu seneki takım benim umduğumdan da iyi şu ana kadar. Bana kalırsa şu aşamada 4. olarak çıkacağız. Malaga'dan ikili averajı alır, Panathinaikos'a kaybederiz. Geri kalan maçların hepsini alır, 4. olarak CSKA ile eşleşiriz. Sonrası tek maçlık performanslara bakar.

eğer dediğiniz gibi olursa bence Real ile eşleşiriz. Real iç saha da CSKA'yı yener
« Son Düzenleme: 07 Mart 2014, 21:42:55 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
eğer dediğiniz gibi olursa bence Real ile eşleşiriz. Real iç saha da CSKA'yı yener
İki takım da Maccabi deplamsanına gidecekler ancak CSKA son maçı orada oynayacak. Ayrıca İspanya'daki maçı da Real'in kolayca alabileceğini düşünmüyorum. Bence o grubu CSKA 1. bitirecek.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Dün baya canım sıkılmıştı ama Laboral sağolsun herşey yeniden başladı.Malaga,Milano,Efes ve deplasmanda Laboral'i yenersek %99 atarız kendimizi son sekize, o %1 lik ihtimalde Pana'nın Barça'yı yenmesi halinde gerçekleşebilir anca.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

gurol1967

• Ziyaretçi
Bugune kadar 1 Cumhurbaskanligi,5 Turkiye Kupasi,20 TBL,19 Euroleague toplam 45 mac oynadik.Basinda Obradovic olan bir takimin 45 mac gecmis hala ayni hatalari yapmasi,hala deplasmanlarda kirilgan olmasi,masaallah (!) 90-100 yemesi normal mi ?
 Bakiyorum Obradovic her mactan sonra aleni oyunculari sucluyor.Haksiz diyemem de Hocam Senin de hic hatan yok mu ? Dis sut savunmasi.pota altinda uzun savunmasi,ikili oyun hucum ve savunma,oyun ici lider eksikligi,zaafiyeti uzar gider.
  Evet kac senedir sadece 1 kez Tanjevic zamaninda F8 yapabildik,her zaman oralarda degiliz o yuzden bu sezon F8 basaridir ancak bu takimin maliyetini de unutmamak lazim.Bir kardesimizin dedigi gibi Zoric'e bile 1m.dolar sadece bonservis odedik.
  Bunlari dun aksam kaybettik diye yazmiyorum olagan sonuc ancak ayni goruntuleri Tofas'a,Banvit'e,gs'ye,Ksk'ye kaybederken de gormek beni uzen.
  Neyse kalan maclarda her seyin iyi gitmesini Ligi Sampiyon,EL'de de F8 yapmayi dileyeyim.
 Son bir not aksamdan,Barcelona seyircisinin hakem uzerindeki baskisini,verdikleri tepkiyi gordunuz degil mi,en munferiti bile cilgin atiyordu.Darisi bizim salona ve seyircimize diyelim.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Abi düşüncenizi ve kriterlerinizi çok iyi anlıyorum ama bir de şu açıdan bakalım:

Siena<-Hackett->Milano ile Siena<-Hackett->Fenerbahçe eşdeğerdir diyebilir miyiz?
Daniel Hackett İtalya doğumlu bir ABD vatandaşı, tüm kariyeri İTalya'da geçmiş, bu adamın ilk yurtdışı deneyiminde aynı randımanı vereceğinin garantisi var mı?(Bkz. Piangiani)
Bize "kesinlikle" sınıf atlatacağını düşündüğümüz oyuncunun NBA tarafından draft edilmemesi, hiç bir A kategori takımın dikkatini çekmemesi normal mi?

Dediğim gibi dilediğimiz oyuncuyu takımda görme hürriyetine sahibiz ama göremediğimiz bir oyuncunun bu halimizin sebebi olduğu argümanına ben inanmıyorum ve katılmıyorum. Böyle bir argüman üzerinden de neden-sonuç ilişkisi kurmanın bizi gerçek nedenlerden uzaklaştırdığına inanıyorum

İtalya liginde fazlasyla kanıtlamıs bir adam
üstüne 2 senedir de euroleague de önemli işler yapıyor.

keske yazın milli takımla izleyebilseydik, önemli veri olurdu.
Kişisel fikrimi sorarsanız, zoricten daha risksiz bir transfer olurdu

Sizin dediginiz sekilde bakarsak devre arası kimseyi almamak lazım ki Fenerbahce takımı devre arası yaptıgı transflerde önemli parcalar bulmus bir takım

kinsey, ukic

2 sene önce olympiacos;  dorsey ve law alarak euroleague sampoiyonluguna yürüdü.

iki oyuncu da hicbirsey ispatlamamıstı. Hatta dorsey, resmen kovularak olympiacos yolunu tutmustu.

İlla hackett olsun da demiyorum ama o dönem ayrılacagını acıklamıs olmasından dolayı ismi cok zikredildi.
Milanonun verdiği ücreti karsılamak zordu zaten .

hackett veya bir baskası, o standartta bir adam grupta bizi cok farklı bir konuma getirirdi diye düşünüyorum.
keske pierre jackson 10 hafta önce gelseydi.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2014, 01:05:43 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere