Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519464 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
yenilgiyi Mirsad a baglayacaklar diye korkuyorum

Çevrimdışı exex

• Üye
Tek bir dileğim var  pazartesi Galatasaray a kaybedelim. Bir kaybedelim. O maçtan  sonra burdan ihraç olacagıma söz veriyorum . Bireysel olarak görürsemde hakaretten dolayı tazminat ödemeye razıyım, ordaki bazı oyuncular için
« Son Düzenleme: 28 Mart 2014, 22:24:39 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
O son faul pozisyonu gösterdi ki hakemler bizi devreden çıkarmaya gelmişler. Sağlık olsun, ne diyelim?..
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Geçmiş olsun EL sezonu bizim adımıza bitmiş oldu.
Hakem konusuna değinmiyorum.
Bu maç özelinde ispanyol hakemin sinirlerimizi gerdiği doğrudur ama bizim öncelikli problemimiz eşreflik yapan hakemlerden ziyade kırılgan yapımız.
Gelecek sezon ki yapılanmamızda bu durumu göz önünde bulundurmamız lazım.

İspanya

Rus tv'sinden maçı izlediğim için hakemin nereli olduğunu anlamadım.
O yüzden sormuştum.
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bu Arteaga ciddi manada bu iş için seçilmiş..Provokatör şerefsiz!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Salondan yeni çıktım seyirciye laf etme hadsizliginde kimse bulunmasın gözler ile izleyin maçı başka yer ile değil
Bu maçın teknik taktik analizi olmaz
Arteage denilen ispanyo şerefsiz başta olmak üzere burada doğranmış bir takım var gerisi hikaye
Min 6 tane basket faul çalınmadı
Gözümüzun önünde doğradılar.bizi hep beraber

Teknik kısım sonra sakin kafa ile yapılır da yapılacak birşey yok zaten
« Son Düzenleme: 28 Mart 2014, 22:29:48 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Hakemler bizi doğramak için çıkmışlar orası belli.Fakat bizim bu maçta belki de en çok güvendiğimiz oyunculardan birisi olan Kleiza bugün parke'de yoktu.Öyle saçma sapan toplar kaybetti ki,ilk yarı farkın açılmasının en büyük sebebi.Umarım bizim bazı çok bilmişlerimiz Obradovic'i göndermeye kalkmaz.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
İspanyol hakemin ne amaçla geldiği belliydi. Hakem İspanyol ve artık Yunan takımları bi üst turda diyebiliriz.

Adam net topta yanlış karar veriyor, sonra kararı düzeltiyor ve yanlış karara gelen tepkiye 2 teknik faul çalıyor ki o tepkiler gelmese büyük ihtimalle kararı değiştirmeyecek.. Rezalet tek kelimeyle rezalet

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Salondan yeni çıktım seyirciye laf etme hadsizliginde kimse bulunmasın gözler ile izleyin maçı başka yer ile değil
Arteage denilen ispanyo şerefsiz başta olmak üzere burada doğranmış bir takım var gerisi hikaye

Seyirci gayet iyiydi,kim neden laf etsin abi

Çevrimdışı vuralex10

• Üye
Tamam hakeme sallamayalım abiler fakat sadece teknik faullere bakmayın, en az 3-4 tane basketfaul çalınmadı. Gidip OAKA'da yapsalardı o faulleri görürdüm.
"I'm not here to get the second place."

- Zeljko Obradovic

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Şu maç yunanistan , ispanya da hele Sırbistan da olmazkan çıkardı

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü

Valla abi bugüne kadar seyircinin çokta kötü olduğunu söylemiyordum fakat bugün itibariyle taraftarın büyük çoğunluğu hakkında düşüncem netleşti.. Salonda bazı yerlerden tepki gelmiyor mu geliyor fakat sahaya herhangi bir etkisi olmuyor konum itibariyle. Sahaya etkisi olabilecek yerlerden tepki mepki geldiği yok. Yoksa üst bloklardaki seyirci hakeme tükürse ne olur küfür etse ne olur el kol hareketi yapsa ne olur ne faydası olacak. Orada onu yapacak adamların ne yaptığı ortadaydı
« Son Düzenleme: 28 Mart 2014, 22:34:57 Gönderen: burak karacay »

Çevrimdışı exex

• Üye
Yav birşey soracağım, maçı son 1 dakikaya kadar izledim de,  Mirsad o kadar abartılacak birşey yapmadı. O son 1 dakikada birşey mi yaptı?

hakem yanlış karar verdi rakip topu oyuna sokarken. 3 oyuncu itiraz ederken İsmail Şenol hakem kararı değiştirdi dedi ama Mirsad rakip benche kadar koşmuş o pozisyonda yetmemiş üçüncü hakeme itiraz için sahanın içine dalmış ... o kadar depara kalkıyorsa indirecek birtanede tam olsun ....

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Bu takımı ve bu hakemi elini kolunu sallaya sallaya çıkartanlardır bu mağlubiyetin sebebi. Ruhsuz taraftara ruhsuz topçu. Geçiniz gerisini.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Tv den başka maç izledin o zaman burak sen