"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlk çeyrekteki sarsıntının altından iyi kalktık.3. çeyrekle birlikte maçı almak için hamleyi yaparız. Yalnız Bjelica mobilya mağazalarında sunulan düğün paketi gibi her şey var adamda ayrı bir keyif izlemek.
Ben başka maç mı izliyorum acep? Kinsey'in en büyük sorunu olan o penetre üzeri şutların hepsini, üçlük dahil soktuğu bir periyot oldu ilk periyot. Bir sürü el üstü şut soktular. Bomboş attıkları şut neredeyse yok ama hemen hepsi bir şekilde girdi. Girmeyince ne olduğu ortada...
Alıntı yapılan: Cem Ağrak - 12 Aralık 2013, 22:00:58Alıntı yapılan: özcan özdemir - 12 Aralık 2013, 21:59:20Kınsey başımıza iş açacak gibi duruyor. Hiç kaçırmadan atmaya devam ediyorlar.rytas takımıda maccabi deplasmanında 3-17 önde...ilginç işler oluyor Rytas 3 haftadır ilk yarıları müthiş oynuyor ama 2.yarılarda fark yiyor ilk çeyrekten fazla asılıyorlar sonra kondisyonları kalmıyor
Alıntı yapılan: özcan özdemir - 12 Aralık 2013, 21:59:20Kınsey başımıza iş açacak gibi duruyor. Hiç kaçırmadan atmaya devam ediyorlar.rytas takımıda maccabi deplasmanında 3-17 önde...ilginç işler oluyor
Kınsey başımıza iş açacak gibi duruyor. Hiç kaçırmadan atmaya devam ediyorlar.
Bo-Bojan-Bjelica bu 3B den korkulur bu sene takımı sırtladılar götürüyorlar.İnşallah uzun yıllar bu formayla izleriz hepsini.Bu maç bojanın kötü oynamasıda güzel oldu hazır NBA gözlemcileri varken iyice - puan versinler bojana
Alıntı yapılan: Yabgu - 12 Aralık 2013, 22:35:13İlk çeyrekteki sarsıntının altından iyi kalktık.3. çeyrekle birlikte maçı almak için hamleyi yaparız. Yalnız Bjelica mobilya mağazalarında sunulan düğün paketi gibi her şey var adamda ayrı bir keyif izlemek.muhteşem bir benzetme