Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519759 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
82-86 yeneriz diye bir tahminde de ben bulunayım :)

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
4. sıra için kapışan iki takımdan biri Nanterre. Partizan son hafta CSKA Moskova'yı ağırlayacak Pionir'de. Biz ise Nanterre deplasmanına gideceğiz. Şu anki sıralamada Partizan, Nanterre'in önünde. Yani CSKA'yı Partizan yenemezse eğer Nanterre'in bize kaybetmesi gerekecek çıkabilmeleri için. Obra reis Partizan'a son bir kıyak geçmek isteyebilir. Nanterre maçını kazanıp, Partizan'ı TOP 16'ya sokabilir. O nedenle ben daha konsantre bir maç oynayacağımızı ve maça asılacağımızı düşünüyorum. Bizim için kaybetmek çok büyük problem yaşatmayacaktır. Çünkü CSKA ve Barça son hafta kazanmaları halinde bizimle üçlü averaja girecekler ve bu üçlü averajla lider yine biz olacağız. O nedenle bu maç keyifli geçecek. Kazanırız diye düşünüyorum.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #572 : 18 Aralık 2013, 16:08:44 »
Bo'nun yanina guard takviyesi lazm bu artik net hele hele Top16 da islerin daha da sertlesecegini varsayarsak Kenana guvenip yola cikmak bile bile lades olayina giriyor, hersey bu kadar iyi giderken niye yarim yamalak isle F8 veya F4 sansimizi tehlikeye atiyoruz anlamadim. Gs nin saniye basi bir oyuncu aldigi ortamda Ulkerin eline cebine sokup suan ki durumu en iyi sekilde degerlendirmesi lazim.
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı elestirel_fb

• Üye
Fenerbahçe taraftarları olarak Pellegrini'nin profesyonel ekibinden daha iyiyiz. Maç öncesi tüm olasılıklar masaya yatırılmış. Tebrikler ve teşekkürler.
Ben de bir tahminde bulunayım. Sonuçta Nanterre çok genç bir takım. Biraz morallerini bozabilirsek başlarda, ikinci yarı tepetaklak gideceklerdir. İş dirençlerini erkenden kırmakta. Öyle olursa 20 sayı farkla kazanırız. Zaten çok skorer bir takım da değiller.
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2013, 11:01:25 Gönderen: elestirel_fb »

Çevrimdışı exex

• Üye
2. olsak daha kolay gruptu ama bi üstte çapraz zor olacak. Yada 1 olup top 16 da zor gruptan çıkmayı denicez ce saha avantajı için ilk 2 lazım . Sizce hangisi ? maçın galibini bu olasılık belirler gibi .

BENCE sevgili CARTER WİLLİAMS ın kaybetmemizdeki 2 nolu olasılık gözüme hoş göründü :)
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2013, 11:38:40 Gönderen: exex »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
2. olsak daha kolay gruptu ama bi üstte çapraz zor olacak. Yada 1 olup top 16 da zor gruptan çıkmayı denicez ce saha avantajı için ilk 2 lazım . Sizce hangisi ? maçın galibini bu olasılık belirler gibi .

BENCE sevgili CARTER WİLLİAMS ın kaybetmemizdeki 2 nolu olasılık gözüme hoş göründü :)
Değerli eren kardeşim cidden  zor soru :)
Ben ilk grup maçlarını ilk 2 de bitirmenin ve genel itibari ile beklentimin üzerinde bir oyun/sıralama olduğu için mutlu ve mesudum. Eksikler var tabiki ama için ferah .
Bu akşam ki maç sanki bizim açımızdan rolanti geçecektir
Esas haftasonu Karşıyaka maçını daha çok önemsiyorum.
Bizim kura . şansımız hiç olmadı top 16 da olabilecek en zor grup içinde oluruz :)
Bu maç nanterre agresif olacak
Atlet bir takım, hangi rakip ile oynarsa oynasinlar çok asist yapmalarına müsade ettirmiyollar.
Ters eşleşme sonrası bol bol 1 e 1 izleriz gibi geliyor.
Bi sakatlik terslik olmasın yeter.
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2013, 16:25:39 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Cem Abi'nin dediği gibi Karşıyaka maçı daha önemli,bizim için TOP16 grubu her zaman zor olur.2012 yılında şans eseri grupta 1.olduk yine gelebilecek en zor takımlar geldi.Bizim açımızdan en dengeli TOP16 grubu 2008 yılında ki TAU Ceremica(Caja Laboral),Rytas,Aris grubu.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Koç yazı tura atsa bile kazanmayı isteyecek bir adam. İkincilik falan isteyeceğini asla sanmıyorum. Olaya o yönden bakamıyorum hiç ben.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Koç yazı tura atsa bile kazanmayı isteyecek bir adam. İkincilik falan isteyeceğini asla sanmıyorum. Olaya o yönden bakamıyorum hiç ben.

koç istemez ama ben istiyorum yavru :)
o yüzden biz ve Cska yenilirse bu duruma hiç üzülmeyeceğim bilakis mutlu olacağım :)

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul

koç istemez ama ben istiyorum yavru :)
o yüzden biz ve Cska yenilirse bu duruma hiç üzülmeyeceğim bilakis mutlu olacağım :)

Yok abi senin için söylemiyorum. Bilerek yenilecek tarzı yorumlar var internette. Böyle bir şey olmaz.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
70 küsür sayı yeriz, 80 küsür sayı atarız
Fenerbahçe

istanbul1986

• Ziyaretçi
Nanterre peut encore se qualifier pour le Top 16 de l'Euroleague. Pour cela, la JSF doit s'imposer face à Fenerbahçe et espérer une victoire de Moscou à Belgrade. A suivre en direct sur beIN SPORT 1 à partir de 21h .

Nanterre-Fenerbahçe sur

beIN SPORT

atdhe24.net ten
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2013, 21:55:21 Gönderen: istanbul1986 »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya

Bo ilk beşte başladı bugün. Ömer Onan'da öyle.

Koç önce savunma ve ön alanda baskı diyor.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Vidmar çok erken ikiledi.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Maça yine çok hücum ribaundu vererek başladık. Ribaundlara biraz konsantre olmamız lazım.