Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 267517 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Avrupalı genç oyuncularda bana kalırsa en büyük saçmalık...

DRAFT isteği..Bu yüzden kendilerini hep bir taraftan geliştiriyorlar..Bana kalırsa sadece oyunlarına baksalar Avrupadan çok büyük yıldızlar çıkacaktır..Nba malesef oyuncuların çarkına okuyor.

Benim fikrim bu tabi
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Vidmar'ın en yüksek yüzde ile 2 sayılık atması ilginç bir istatistik. Az atış kullandığından ve genelde smaçla bitirdiğinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Bu konu hakkında bilgin var mı Utkan?
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Vidmar'ın en yüksek yüzde ile 2 sayılık atması ilginç bir istatistik. Az atış kullandığından ve genelde smaçla bitirdiğinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Bu konu hakkında bilgin var mı Utkan?

Hayır hocam, ilginç değil doğal olan budur. Pivotlar daha yüksek yüzdeyle şut atar, daha doğrusu atması beklenir. Çünkü topu çembere ne kadar yakın kullanırsan o kadar yüksek yüzdeyle girer. Bu NBA dahil bütün liglerde böyledir ve Vidmar tarzı uzunların, yani ya tip, ya pick@roll sonrası smaçla bitiren ve bunun dışında şut kullanmayan uzunların şut yüzdesi en yüksektir. Değilse zaten ciddi bir problem vardır. Hatırlarsan geçtiğimiz maçlardan birisinde 1/9 ile şut atan Yacouobu için şöyle demiştim: "Yacouobu tarzı uzunların 1/9'u benim için bir kısanın 1/20'si ile eş değerdir." Öyle bir şey işte. :)

Çevrimdışı pentagram22

• Üye
  • Yer: Ankara
Pazar günü maçtayım bir aksilik olmazsa,başka gidecek renktaş var mı? Bu arada böyle bir siteyi bize kazandırdığı için Cem Abime teşekkür ediyorum,hoşbuldum :))

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Pazar günü maçtayım bir aksilik olmazsa,başka gidecek renktaş var mı? Bu arada böyle bir siteyi bize kazandırdığı için Cem Abime teşekkür ediyorum,hoşbuldum :))
Hoşgeldin emre kardeşim.
Hepimizin emeği var. Sende bizimlesin bundan sonra :)

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Hayır hocam, ilginç değil doğal olan budur. Pivotlar daha yüksek yüzdeyle şut atar, daha doğrusu atması beklenir. Çünkü topu çembere ne kadar yakın kullanırsan o kadar yüksek yüzdeyle girer. Bu NBA dahil bütün liglerde böyledir ve Vidmar tarzı uzunların, yani ya tip, ya pick@roll sonrası smaçla bitiren ve bunun dışında şut kullanmayan uzunların şut yüzdesi en yüksektir. Değilse zaten ciddi bir problem vardır. Hatırlarsan geçtiğimiz maçlardan birisinde 1/9 ile şut atan Yacouobu için şöyle demiştim: "Yacouobu tarzı uzunların 1/9'u benim için bir kısanın 1/20'si ile eş değerdir." Öyle bir şey işte. :)

Doğrudur Hakan abi, Vidmar açısından atışı iyi olmadığı için garip geldi bana, daha az top kullanma etkisi de vardır diye düşündüm.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Atış yapmıyor ki zaten hocam. Biliyorsun, smaç da şut sayılıyor, çember üstünden tiplenen toplar da... :D

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Atış yapmıyor ki zaten hocam. Biliyorsun, smaç da şut sayılıyor, çember üstünden tiplenen toplar da... :D
Smaç ta bir marifet sonuçta :)

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
9 maçta 53 şut kullanmış abi yani maç başına 5.9 şut kullanmış. Maç başına düşünürsek en çok ikilik atış kullanan oyuncumuz abi :F
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
9 maçta 53 şut kullanmış abi yani maç başına 5.9 şut kullanmış. Maç başına düşünürsek en çok ikilik atış kullanan oyuncumuz abi :F
İlginç geldi doğrusu.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Federasyonun canlı anlatım sayfasına göre Kleiza kadroda yok .

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Koç bu ilk beşi rotasyon anlamında mı kurdu yoksa mesaj vermek için merak ediyorum :D
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
çok değişik bir beşle sahadayız.
melih-izzet-vidmar-kenan-metecan beşimiz
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2014, 18:58:23 Gönderen: onee »

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Acayip bir beş.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Koç bu ilk beşi rotasyon anlamında mı kurdu yoksa mesaj vermek için merak ediyorum :D

5'i de yazalım :)
Kenan-Melih-Metecan-İzzet-Vidmar