Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252799 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Şöyle bir şey var Murat abi ben o konuda Eren abi ye katılıyorum. Bojan şut ritmini fazlasıyla kaybetti. Zaten Bojan şu  geliştirdiği şeylerin yanında normal de bulduğu attığı şutları eklese şuanda Final-Four da kiminle oynamak daha mantıklı hesapları yapardık.

Bunun rolüyle de alakası olduğunu düşünmüyorum. 

Tamam güzel kardeşim Şut Ritmi tekrar kazanılabilir bir durum.

Yalnız Dün konya maçında bile inanılmaz 2 top kaybetti ki Cem Kaptan bile yazmış maç anında..Yani Euroligde bunu daha fazlaca yapıyor malum sıklet farkından ötürü...

Emir ilk grup maçlarında 11 sayı 7.8 asistle oynamış...Ve sadece 2 topkaybı ortalaması..Yani yapabiliyormuş..

Onun ilacı belli aslında...

YAŞ ODUN! Sanırım Obradoviçin son tercihi bu olacak...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Benim o konuda tereddütlerim var abi..

Kolay kolay kazanabilecekmiş gibi gelmiyor.

Bojan saf bir şutör değil.. Hatta garip bir şutör. En iyi günlerinde bile bazen boş kalınca şut kaçırabiliyor ama aynı gün el üstünden 8 metreden gönderebiliyor. 

Bojan bu düşüşünde hem mental hem de fiziki nedenler olduğunu düşünüyorum.

İşin mental kısmını sahada görüyoruz zaten.. Bojan her şut kaçırdığında yüzündeki baskıyı ve umutsuzluğu yansıtıyor.

İşin fiziki kısmı ise bir çok şeyi kapsıyor... Benim bildiğim ve duyduğum kadarıyla Bojan vücudunun üst kısmını sertleştirmeye çalışıyor, bununla birlikte bu adam neredeyse yazdan beri dinlenmeden oynuyor. Bir de buna daha önce hiç denenmediği şekilde kullanılmak eklenince fiziki olarak çöküş başlıyor..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Benim o konuda tereddütlerim var abi..

Kolay kolay kazanabilecekmiş gibi gelmiyor.

Bojan saf bir şutör değil.. Hatta garip bir şutör. En iyi günlerinde bile bazen boş kalınca şut kaçırabiliyor ama aynı gün el üstünden 8 metreden gönderebiliyor. 

Bojan bu düşüşünde hem mental hem de fiziki nedenler olduğunu düşünüyorum.

İşin mental kısmını sahada görüyoruz zaten.. Bojan her şut kaçırdığında yüzündeki baskıyı ve umutsuzluğu yansıtıyor.

İşin fiziki kısmı ise bir çok şeyi kapsıyor... Benim bildiğim ve duyduğum kadarıyla Bojan vücudunun üst kısmını sertleştirmeye çalışıyor, bununla birlikte bu adam neredeyse yazdan beri dinlenmeden oynuyor. Bir de buna daha önce hiç denenmediği şekilde kullanılmak eklenince fiziki olarak çöküş başlıyor..

Bojan geçen sene Nisan dan MAYISA kadar dinlendi kardeşim..

Lige erken Havlu attık biliyorsun..Nisan sonundan Haziran ortasına kadar dinlendiler..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Zoriç in kaybettiği bir top vardı dünkü maçta hatırlayan var mı ?
ben çok keyiflendim hatta güldüm bayağı bir
Shaq görse o pozisyonu kesinlikle sıraya koyardı :) :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Zoriç in kaybettiği bir top vardı dünkü maçta hatırlayan var mı ?
ben çok keyiflendim hatta güldüm bayağı bir
Shaq görse o pozisyonu kesinlikle sıraya koyardı :) :)

Evet pası CASPER a attı...Kendi de gülüyordu adam...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Üşenmedim, fenerbasket'te yazdığım mesajları buldum. Bence her şeyin özeti burada. Geçen sene yazılmış mesajlar bunlar. Tarih sırasına göre düşünün. -kendi adıma-

Alıntı
Ben şunu net olarak anladım : Bogdanovic şutör değil, olmayacak da. Bu konudaki umutlarımdan ben de utanıyorum. İyi bir bileği var ama temiz, istikrarlı bir bileği var diyemiyorum. Caroll gibi adamların ritmlerini gördükten sonra Bogdanovic'in bu istikrarlı şutör haline geleceğini de sanmıyorum. Bogdanovic hala daha iyi bir skorer olabilir -ki olmak için her şey mevcut- ama dışarıda eksikliğini hissettiğimiz o istikrarlı şutör sorunumuzu gidermeyeceğini söylemek acı ama mümkün.

Alıntı
Bojan'ın topsuz ve topla olan takım oyununu bir türlü geliştiremediğini düşünüyorum. Obradovic sistemi için de ikili oyunlara fazla yabancı gibi geliyor. En azından kendi görüşüm bu. İşleyişi bilmiyorum ama buy-out da aldıysak ve yerine Malik gelecekse ben bu işten mutlu oldum.
(Hairston muhabbeti vardı o aralar. Bu mesajımdan ötürü kendime kızdım)

Alıntı
Biraz bir şeyler yazmak gerekiyor herhalde. Yukarıda da bahsettim fikirlerimi. Ben Bojan'ın iyi bir oyun görüşü olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda fikrim sabit fakat iyi bir skorer olduğuna da eminim. Oyun görüşü ve zeka da farklı şeyler. Topu istediği yerler, şut seçimleri geçen senelere göre daha iyiydi. Bunlar hep umut verici durumlar.

Bojan için de bizim için de kritik bir sene olacak. Vücudu ve atletizmi hiç fena değil. İşin savunma kısmında daha sert bir takımla garip bir boyuta gelebilir. Böyle bir olasılık mevcut. Gelmeli de zaten.

Başımızda Obradovic varken kendi şüphelerimi bir kenara atıp, olumlu ve gelişebilecek yönlere bakmayı tercih ediyorum. İyi bir skorer ve daha iyi bir oyuncu olabilir. Bence rolü çok kritik. Geçen seneden daha kritik hatta. Düzgün işleyen bir takımda -umuyoruz-, çizilmiş setlerle geleceği noktayı çok merak ediyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
henüz sezon bitmedi Eren o yüzden umutsuzluğa kapılma diyoryum
bunca seni haklı çıkartan veri ve görünen tablo olmasına rağmen bi haziran ayını bekliyelim diyorum kardeşim :)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Pazartesi saat 5 te derbi mi olur ya, ben erken çıkıyorum misal mesaim 17:30'da bitiyor :\ hayret bir şey.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
pazartesi 5'e derbi koymak nedir ya?belki giderim diyordum da hem okul var hem de saat 5 ne ya?

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Pops Mensah Bonsu, dizinden sakatlanmış.. Ciddiymiş. Bağları koptuğu söyleniyor.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
Pops Mensah Bonsu, dizinden sakatlanmış.. Ciddiymiş. Bağları koptuğu söyleniyor.
dizinden kaçıncı sakatlığı oldu bu ??
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk

ulan ne cenabet takım, bir tane sağlam adam bırakmadılar :D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Adettendir.

Kemal Sunal Film Müziği (Kibar Feyzo 1978)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Dün itibari ile özgüvenimiz iyice dip yaptı.Umarım kazanabiliriz.Maça iyi başlasak bile dün olduğu gibi,rakip 5-0,6-0 gibi seriler yakaladığı zaman başlar öne düşüyor ve maç ya zor kazanılıyor ya da kaybediliyor.
« Son Düzenleme: 29 Mart 2014, 13:22:52 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı hilaaalkoca

• Üye
Kesinlikle almamız gereken bir maç.. Moral olması gerek takıma. Euroleague ortada zaten.
Allah yardımcımız olsun..
#ObradovicinAskerleriyiz