Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252858 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
yenildik iyi oldu Ksk 7nci bitirmemeli :)
83 74...
öyle veya böyle su sene ızdırap çeke çeke bitireceğiz.

BO nun 3 metre boş bırakılması beni çok üzüyor. :( :( :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ne kadar it uğursuz varsa sevindirdik bugün
bravo

günün bu zamana kadarki en güzel cümlesidir.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
ne kadar it uğursuz varsa sevindirdik bugün
bravo
Aynen Okan.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Hep aynı şeyi yazıyorum diye eleştiriliyorum(haklılar) ama aynı oyuncular hep aynı eleştiriyi yapmama sebep oluyor.Emir girdi oyuna hafif hafif bize dönmeye başlayan maçı yine çift hanelerle kaybettik.Yeter yahu Karşıyaka'ya üst üste 5.maçımızı kaybettik.Nur Germen haklı Kleiza'nın üstüne giden faulü alıyor.Emir yine geldi ben iyi giden işi böyle batırırım diye bize gösterdi.Yeter yahu.Diebler yine yıldız oldu Emir sayesinde.Kaybettiğimiz bütün maçların sorumlusu Emir Preldzic.

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Bo'nun 2011-2012 sezonu euroleague istatistikleri.

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=ULK&pcode=002014&seasoncode=E2011

Demekki insan istediği zaman yapabiliyor.Ben burda Bo gitsin demiyorum,sadece taraftar olarak onun gerektiği anlarda şutları sokmasını bekliyorum.adamın şutu o kadarda değil ama tereddütlü atıyor bazı anlarda...
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2014, 19:04:32 Gönderen: vonyc »
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Ülker koçu Zeljko Obradovic, lider sıkıntısı çektiklerini, Pınar Karşıyaka'nın haklı bir galibiyet aldığını söyledi.

Obradovic şöyle konuştu:
Pınar Karşıyaka bize karşı çok büyük motivasyonla oynuyor. Bugün de böyle oldu. Çok iyi ve agresif oynayarak galibiyeti hak ettiler. Bu karşılaşma onların play-off sırası açısından öneliydi. Karşılaşmadan önce bana buradaki atmosferin çok güzel olacağını söylemişlerdi, nitekim çok sıcak ama güzel basketbol bir atmosferi yaşadık.

Sezon başından beri kritik dakikalarda sorumluluk alacak, karar verecek liderimizi aradık ama bulamadık. Demek ki takım olarak daha fazla çalışarak bunu telafi etmemiz gerekecek."

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
ne güzel out olmuştu şu emir niye döndü ya

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
BBL 27. Hafta Maçı, 19.04.2014 - [16.00] Fenerbahçe Ü.-Trabzonspor MP
« Yanıtla #1957 : 13 Nisan 2014, 23:29:07 »
Beko Basketbol Liginde 27. haftada evimizde Trabzonspor Medical Park'ı konuk edeceğiz.

Ligde 20 galibiyet 6 yenilgi ile 2. sırada yer alıyoruz. Trabzonspor MP ise bir maçı eksik durumda 10 galibiyet 15 yenilgi ile 12. sırada yer alıyor.

İlk yarıdaki deplasmanda Trabzonspor MP'ı 76-68 mağlup ettik

Trabzon MP'yi bu sene kupada da mağlup ettik.

Maç LigTv 2 ten canlı yayınlanacak.

Maç öncesi bilgileri daha sonra eklenecek.

Parkede Fener-Utkan
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
valla berk olmasa maçı kapatır izlemezdim öyle bir maçtı. Şu karşıyakaya 3 maç üstüste kaybetmek beni düşündürdü, Banvit'i de yenememiştik, play-offlar için ümidimi kaybetmeye başladım açıkçası bu kadar kötü oynama lüksümüz yok. Berk diye bir çocuk var çıkıyor o yürek koyuyor, diğerleri bakıyor olacak şey değil!

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Her iki Trabzon karşılaşmasında da iyi basketbol oynadığımızı söyleyemiyeceğim, özellikle ilk lig maçını Ömer Onan koparmıştı tek başına, takımın şuanki dağınık görüntüsünden sıyrılması gerekiyor en kısa sürede.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Eğer lutfedip maçı izlemek için salona gelen taraftar olursa "NASIL KOYDU AYKUT KOCAMAN" demeyi unutmasın? Hatta salonun tepesine şöyle de bir afiş asmak lazım: "2010-2011 Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe Futbol Takımına Selam Olsun."

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Bu maçta ekstra olarak lazyo oyuncularının kasıtlı sakatlamaya yönelik hareketlerine dikkat edelim.
Sert oynamaya zerre lafım yok ama rakipte kasten oyuncu sakatlama için çaba harcayan oyuncular var(bunu ben değil Obradovic ve Aggelou diyor).
...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Salona iki maçlık kapatma cezası gelmesine razıyım. Zaten şu saatten sonra maçlara giden çok fazla kişi olmaz.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Hakan abiye katılmakla beraber ekleme yapayım, her yere Aykut Kocaman'ın resimlerini asmak lazım hatta maske yapıp dağıtılmalı. Maçtan önce ve ısınma sırasında sürekli attığımız gol ve 2011 deki şampiyonluk görüntüleri gösterilmesi güzel olur.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
pankart güzel fikir de bizim yönetim yapar mı ayrı konu...