Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 267799 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Ynt: BBL 13. Maçı, 29.12.2013 - [15.30] Fenerbahçe Ülker-Uşak Sportif
« Yanıtla #990 : 29 Aralık 2013, 17:17:48 »
tebrikler takıma,izzet'e ayrı tebrik. Umarım üstüne koyar ve  daha fazla şans bulur.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #991 : 29 Aralık 2013, 17:20:07 »
tebrikler takıma . İzzet ve  Zoric  bugün gerçekten iyiydi. Metecan mutlu etti . Bojan ise gerçekten buralara fazla MAŞALLAH :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #992 : 29 Aralık 2013, 17:20:42 »
Eminim birçok kişiyi bu maçı farklı kazanmak kadar İzzet'in 16:!0 sn süre alıp sergilediği iyi performans memnun etmiştir.Bu sezon İzzet'in aldığı en uzun süre(Aliağa maçı 11:27 aldığı en uzun süreydi bugüne kadar),Barış anlaşılan takımı kafada bitirmiş,bu saatten sonra Barış'a süre verelim falan demeyeceğim.Kleiza'nın verdiği tepki güzel,Kenan basit oynarsa izlemesi zevk veren bir oyuncu,ama gereksiz zorlamalar yaptığı vakit saç baş yolduruyor,Emir Preldzic'in ben istediğimi yaparım devri bugün itibarıyla bitmiştir.HAYIRLI OLSUN
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2013, 17:22:18 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Fenerbahçemiz Farka Koştu
« Yanıtla #993 : 29 Aralık 2013, 17:25:23 »
Fenerbahçemiz Farka Koştu

Evimizde Uşak Sportif'i ağırladığımız maçta rakibi 2. yarıdaki etkili performansı sayesinde 30 sayı farkla 97-67 mağlup etti.

Bu sonuçla ligde biz 9-4 olurken, Uşak 8-5 oldu.

Bojan Bogdanovic 18 sayı-3 asist-3 ribauntla oynarken, Luka Zoric 13 sayı-6 ribaunt-5 asist, Gasper Vidmar 10 sayı-8 ribaunt-5 asist, Bo McCaleb 10 sayı-3 asist, İzzet Türkyılmaz 9 sayı-8 ribaunt-2 blok, Linas Kleiza 9 sayı, Melih Mahmutoğlu 9 sayı, Ömer Onan 7 sayı-3 ribaunt-3 asist, Kenan Sipahi 4 sayı-7 ribaunt-4 asist, Metecan Birsen 4 sayı-2 ribaunt ve Emir Preldzic 4 sayı yaptı.

Takımımızda bir tek Barış Ermiş sayı bulamadı.

Uşak'da ise Miha Zupan 13 sayıyla oynarken, Lee Holman 12 sayı-3 ribaunt, Chris Warren 11 sayı-3 asist, Yiğitcan Turna 11 sayı-3 ribaunt-3 asist ve İbrahim Yıldırım 10 sayı-3 ribaunt-3 asist yaptı.

Uşak'da Lee Holman 2 kere sportmenlik dışı faul yaptığı için maçtan atıldı.

Rib: 41-18
Asist: 27-10
Top çalma: 10-7
Top Kaybı: 15-16
Blok: 4-1
Faul Atışı: 14-23 / 16-18
İki Sayılık Atışı: 34-45 / 18-34
Üç Sayılık Atışı: 5-17 / 5-19

Parkede Fener
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
« Yanıtla #994 : 29 Aralık 2013, 17:26:03 »
Badem saçmalıyor.Krstic için hiç yoktan iyidir dedi ;D ;D

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #995 : 29 Aralık 2013, 17:29:02 »
Alıntı karıştı yine sanırım
78 51 öndeyiz.
Son çeyrek başlayacak biraz sonra.

Yok yok karışmadı :) Konuşma içerisinden sadece bu sözü aldım arkadaşa karşılık olmaması için. Tüm maçlar genelinde yenilirsek hayırlı yenilgi denebilir ama yenilmeyi istemek olmaz manasında. ;)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

• Üye
« Yanıtla #996 : 29 Aralık 2013, 17:30:56 »
Yok yok karışmadı :) Konuşma içerisinden sadece bu sözü aldım arkadaşa karşılık olmaması için. Tüm maçlar genelinde yenilirsek hayırlı yenilgi denebilir ama yenilmeyi istemek olmaz manasında. ;)
O maçta yenilsek şöyle hayırlı olabilirdi,Kenan bugün 2.yarıda olduğu gibi basit oynayardı,ben oldum havalarına girip Karşıyaka,Trabzon ve Uşak maçının ilk yarısında olduğu gibi saç baş yoldurmazdı demek istedim,ama gördüğüm kadarıyla ne demek istediğim anlaşılmamış.

Çevrimdışı Yabgu

• Üye
Takım konsantre olduğu zaman vurup geçebiliyor rahatça.
Güzel ve keyifli bir galibiyet oldu benim adıma tebrikler..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Şunu bir geçin...

Hayırlı yenilgi..

Napacaklar Obradoviçi mi kovacaklar!!!

Yapmayın..Biz ne yenilgilere hayır bağladık yıllarca..Yenilginin hayırlısı olmaz...Futbolda Karabüke kaybettik..Hayırlı oldu diyenler oldu...

Saçmaladılar..11 fark 8 indi..Çok hayırlı
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye
Şunu bir geçin...

Hayırlı yenilgi..

Yapmayın..Biz ne yenilgilere hayır bağladık yıllarca..Yenilginin hayırlısı olmaz...Futbolda Karabüke kaybettik..Hayırlı oldu diyenler oldu...

Neden hayırlı olur dediğimi okursanız sevinirim.Obradovic kovulsun diye birşey yazdığımı hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #1000 : 29 Aralık 2013, 17:39:33 »
O maçta yenilsek şöyle hayırlı olabilirdi,Kenan bugün 2.yarıda olduğu gibi basit oynayardı,ben oldum havalarına girip Karşıyaka,Trabzon ve Uşak maçının ilk yarısında olduğu gibi saç baş yoldurmazdı demek istedim,ama gördüğüm kadarıyla ne demek istediğim anlaşılmamış.

Zaten senin yenilmeyi istemediğini bildiğim için sana karşılık olmasın diye yazmadım kardeşim. Ben anlamıştım merak etme,bende bu  düşüncede olduğunu düşündüğümden, bu şekilde bir düşüncesi var diye yazacaktım senin için ama Cem kızdığı için tırstım :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu maç İzzet'in verdiği ışık mühimdi. Kazananlar arasına ilk sıraya onu yazabiliriz.

Bu maç İzzet'in kazancı oldu diye onu ilk sıraya yazarsak, bence bu maçın ikinci kazananı da maçı izleyen seyirciydi. Sezonun en iyileri arasına girecek en az üç beş tane efektif hareket vardı. Heyecan dozu yüksek olmasa da seyir zevki açısından güzel işler oldu. Zaten bu tür maçlarda heyecan filan olmasın artık. Vurup geçelim.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Şunu bir geçin...

Hayırlı yenilgi..

Takımlarımızın eksiklerini görme açısından hayırlı olur diyebiliriz, onun dışında demeyiz zaten merak etmeyin. Keşke yenilmeden görebilsek ama zor.

Çevrimdışı exex

• Üye
pota altında hala bir eksiklik var gibi .. Umarım görülüyordur bu eksiklik

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1004 : 29 Aralık 2013, 17:44:15 »
Zaten senin yenilmeyi istemediğini bildiğim için sana karşılık olmasın diye yazmadım kardeşim. Ben anlamıştım merak etme,bende bu  düşüncede olduğunu düşündüğümden, bu şekilde bir düşüncesi var diye yazacaktım senin için ama Cem kızdığı için tırstım :)

Kızmak ne demek  ;)
daha doğru kelimeler seçip istediklerimizi daha net anlatabiliriz ,