Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 168899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
yaherif gitti bibayı çıkarttı şaka mısın sen ya

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Çok kolay sayı buluyorlar çook.. Berbat savunma

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
Her hücumda boş atış buluyorlar,bizim poziyon bulacağız diye göbeğimiz çatlıyor.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Abi bu maç dönecek....
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
Rakip takımın en önemli skoreri heralde bütün sayıları boş atış

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
esmeral bir tane perdeye takılma be başka oynamıyorlar işte...biraz gayret edin be....

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
Fark baştan öyle bir açıldı ki şimdi döndürmek hala zor,imkansız değil tabi ama bunun olması için hem angel hem de cappie'nin devreye girmesi lazım.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bravo bu ne şahane son top kullanma taktiği ya...inanılmazdı valla....bravo koç...1.3 saniye kala orta sahadan şut atılan bir taktik..helal olsun

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
şimdi iyi bir 3.çeyrek oynayalım
hadi kızlar. maça girdik. 21 sayıya çıktı bir ara fark. 13e indirdik. 3.çeyrek ilk 5 dakika çok önemli
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
İşin enteresan yanı,rakip moralli,kupanın favorisini yenmişler.Böyle başlayacakları o kadar bariz ki ama biz hiçbir önlem almamışız.Hücum zaten yine evlere şenlik.En azından 10 senedir bu takımı takip ederim,hiçbir döneminde hücumda bu kadar çaresiz kaldığını görmedim.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
Orta sahadan şut atmak için mola almışız sanırım

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
biz zaten kötü oynuyorduk rakipler kötü olduğu için geldik buraya..Galatasaray hücumda neredeyse terlemedi ya...42 sayı attıllar...Ekaterinburg maçında ne oynadıklarını belli ettiler...Bizim hoca seyretmemiş mi maçı...alan savunmasına karşı bir taktik geliştirememiş mi...
Bir de Matovic'e..bu takıma çok emeği geçti ama farkın açılmasına  çanak tutan oyuncuydu hem hücumda hem savunmada...

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
ilk yarı 13 sayı bu maç dönmez geçmiş olsun bu kadar rahat sayı bulmaları inanılacak gibi degil inaguez bir zahmet dönme ordan çizecegin set hangi akla hizmet mola almak ne demek karşı takıma hamle şansı vermekten başka ne işe yaradı Allah aşkına

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Onlar 25/17 şut %68 le oynamışlar biz %38 le oynamışız... Ama bu maçı alacaz 20 sayılık dezavanja rağmen alacaz ben güveniyorum...
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
hadi hücumda herkes şaşkın şaşkın birbirine bakar pas atamaz yerinden bile kıpırdayamaZ diyelim savunmada bi perdeye takılma az gayret et yakın oyna, birsel gibi senin ben ışılın eskortu olmuş. mola alıp şu oyunu çizen koç alan savunmasına nasıl hucüm ettirsin.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem