İlginç olan oynamadan mücadele etmeden 7 de 7 yaptık bizim takımın ölüsünün bile iş yaptığımı ortaya çıkıyor yoksa diğer takımların çok zayıf olduğumu çözemedim ?
ama bu takımlara karşı gecen seneki mücadelenin hırsın yarısını gösterse kızlarımız final kesin kupa %51 bizim olur
Yacubu neymiş öyle ya sırtı dönük pota altında aldığı her topta ya blok yedi ya potayı bulamadı bir iki şans faulü aldı illa yüzünü dönecek potaya yoksa saçmalıyor, Vera kayıpları oynuyor Qu aynı kac dk oynadı ne ara 4 faul aldı geri cıktı anlamadım
Esmeral, Olcay girdiler ama sahada yoktular sanki. Nevin ve Tuğçe çok oynamadı bir şey söylemek zor
kötünün iyileri Cappie ne oynayacağına bir türlü karar veremiyor karar verdimi oynuyor ve bitiriyor Biba kritik zamanda attı sayısını
Birsel var savunma yok, (sonlara doğru savunmada çabaladı teknik faul bile aldı o yüzden) Birsel yok hücum yok,
ANGEL varsa arada isyan eden bir oyuncun oluyor gruplarda maç kazandırıyor sonraki turlarda tek başına bişey yapabilirmi bilmiyorum.
en önemlisi koç yok takım üzerinde hiç bir etkisi yok çizdikleri hücumlar bile oynanmıyor, Koç suz ve bu kadar formsuz oyuncularla maç kaybetmemek büyük başarı