Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 169044 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

17 de 17 olsun
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ezeli Eziyete Devam
« Yanıtla #571 : 08 Nisan 2014, 20:30:31 »
Ezeli Eziyete Devam

Sekizli Finallerde ikinci maçımızda Galatasaray Odeabank'ı 68-66 mağlup ettik ve grupta 2. galibiyetimizi alarak liderliğe yükseldi.

Takımımız bu galibiyetle bu sezon Euroleague'de 16. galibiyetini alırken, aynı zamanda Euroleague tarihi boyunca Galatasaray'ı karşılaştığımız 4. maçta da mağlup etti.

Maçı getiren basketi atan Cappy Pondexter 13 sayı-8 ribaunt-3 asistle oynarken, Angel McCoughtry 13 sayı-4 ribaunt, Agniezka Biba 12 sayı, Isabelle Yacoubou 11 sayı-4 ribaunt, Anastasiya Verameyenka 8 sayı-6 ribaunt, Esmeral Tunçluer 8 sayı, Ivana Matovic 3 sayı ve Birsel Vardarlı 4 ribaunt-4 asist yaptı.

Galatasaray'da Shavonte Zellous 21 sayı-5 ribaunt-3 asist yaparken, Kelsey Bone 14 sayı-4 ribaunt, Alba Torren 9 sayı, Işıl Alben 9 sayı-5 ribaunt-3 asist ve Sancho Lyttle 7 sayı-13 ribaunt yaptı.

1. Periyot: 14-13
2. Periyot: 25-17
3. Periyot. 09-24
4. Periyot: 18-14

Parkede Fener-utkan
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Cappie Pondexter: "First of all Galatasaray YOK!" http://inciswf.com/gsyokvol666.swf

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Cappie'nin sayısı :)
Cappie Pondexter'ın Sayısı | Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
  • Yer: dark side of the moon - istanbul
Kötüydük falandık diyoruz tamam da gs'ın da etkisi vardır illaki.

Onlara da haksızlık etmemek lazım.

Takım kötü olabilir / gözükebilir rakibin de çok berbat bir takım olmadığı aşikar.

iki takım f8'e gelmiş.

Maçın kafa kafaya gitmesi gayet normal.

bence çok haksızlık yapıyoruz.
FENERBAHÇE Hayattır ! | http://okulacik.blogspot.com/

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Koyduk mu?
Hem namağlup ünvanımızı bozma şerefine nail olacaklar hem de liderliği hatta finali garantiliyeceklerdi.Çok güzel oldu çoook!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
5 tane pota altından turnike, 15 tane 2 metreden bomboş orta mesafe kaçırmanın ve iki uzunun arasından rakip kısalar hücum ribauntu çekerken tepkisizce seyretmenin Galatasaray'ın iyi bir takım olmasıyla ne ilgisi var Can?

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
11 sayıdan gelip 8 sayı öne geçtiğimiz maçı az daha veriyorduk.

Şebnem-Biba farkı(Biri 0 çekerken diğeri yüksek yüzdeyle 12 sayı) ve yüksek üçlük yüzdemiz maçı kazandıran en büyük 2 faktör oldu.

Çevrimdışı Metality

• Üye
  • Yer: izmir
Tebrikler.  :)

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Tebrikler.  :)

Her istatistikte öndeyiz,basit top kayıpları ,bomboş kaçan turnikeler ve verilen gereksiz hucum ribaundları maçı bu hale getirdi.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Biz bunları yenersek, Kaski de Galatasaray'ı 8 sayı farkla yenerse Kaski 2. bitiriyor, Galatasaray ise sonuncu...

Lider bitirmek için yenmemiz şart.

5 sayı ile yenilir, Galatsaray da Kaski'yi yenerse eleniyoruz, Galatsaray da lider çıkıyor.
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2014, 05:35:25 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Öncelikle, tam birinci devre bitimini takiben Teledünya yayını kesildi.
4440126'yı ararken her çıkan mekanik tanıtımı geçip canlı bir MH'ne ulaşıp onun da "O fişi çıkar şuraya tak, şimdi sinyal şeyttiriyorum" gevezeliği ile sonuç alamayıp "Efenim arıza kaydı şapıyorum şimdi" deyince çok kızdım, "Ne haliniz varsa görün, ben maçı kaçırdıktan sonra ne yapayım" deyip kapattım.

Kaybettiğim bu zamandan sonra internet aklıma gelince FBTV'yi bulup gerisini seyrettim: 3.çeyreğin sonu ve 4.çeyreğin tamamı.
Tam maçın bitiminde komşu çocukları yine "Abey, bir kedinize bakıp çıkacaz" deyüp face'e girişince az önceye kadar zor gönderdim netekim.

Maçın gidişatına göre "Ahmet dursun, Seba gitsin" ümitsizliğine kapılmamak gerek. 

Erken yazılan duygusal yorumlar, maç bittikten sonra ofsayta düşüyor, mesela benim gibi.  8)
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2014, 00:00:15 Gönderen: TitoSantana »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
biz bunları yeneriz yahu :)

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
hücum ribauntlarında  dikkatli olursak rahat yeneriz

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul