Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 169038 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Matovic bitmiş okeye dönüyor..Nevin'i niye denemiyor bu adam ya

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
mümkünse uzunlar top kullanmasa

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
Gelecek sene Yacoubou ve Matoviç'in bence bu takımda yeri olmamalı. Takım disiplinine daha uyan, egosu daha düşük oyuncular bulmalıyız kesinlikle. İkisi de zarar veriyor. Özellikle Matoviç bu sene gösterdiği karakteriyle (!) bu takımda artık yeri olmadığını gösterdi.
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
Ayrıca Birsel efsanesinin artık tükenmekte olduğunu da üzülerek görüyorum.
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
gs bu takımı güle oynaya yendi bizim düştüğümüz hale oyunumuza bak

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Biba nın bile şutları girmiyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
bu sezon birselin içine ışıl girmiş

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

ilk yarı sonunda 30-26 öndeyiz
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Maçı açtığım kısımdan itibaren takım gayet iyiydi. Bizim artık potansiyelimiz mi bu, yoksa fazla kasmıyorlar mı hala karar veremedim. Israrla şu malum finali bekliyorum bakalım.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Nevin ve Biba takımı toparladı...Biba hücumda atamadı en azından doğru işler yaptı...Bu kıza yazık oldu bu sezon...Mato'yu gördükten sonra yanlışkişinin lisansını iptal etmişiz resmen

Çevrimdışı organik

• Üye
  • Yer: Kadıköy
Matoviç'e üzüldüm,sakatlık bitirmiş onu

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Birsel, Kaski maçında 1/6 ile oynamıştı, G.Saray'a karşı 0 çekti, bu maçta da 0 sayıda...

Cappie ve Angel'ın 20 sayısıyla ayaktayız.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
yahu ne zaman foruma girip yorum okusam ozellikle mac esnasinda ve basketbol takimlarimizin maclarinda icim karariyor. yorumlarda mac icinde takimin tamami gidiyor koc kalmiyor vs. sonra bakiyorsun ki ilk yari 4 sayi onde girmisiz. yorum yaparken bu mac baglaminda takimin 12-14 saat sonra mac oynadigini veya diger sartlari neden unutuyoruz. kendimiz olsak bu sekilde mesai yapsak nasil oluruz. simdi para aliyorlar vs vs yazilacak ama onlar da insan. mac baglaminda konusuyorum. yoksa uzun periyotta isteyen altini doldurursa istedigini yazsin.  mac esnasinda yazilanlarin pek cogunun alti bos oluyor. mesnetsiz kaliyor.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
şiir gibi hücum ettik resmen
muazzam  bir 3 sayılık geldi Cappie den ...

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
yahu ne zaman foruma girip yorum okusam ozellikle mac esnasinda ve basketbol takimlarimizin maclarinda icim karariyor. yorumlarda mac icinde takimin tamami gidiyor koc kalmiyor vs. sonra bakiyorsun ki ilk yari 4 sayi onde girmisiz. yorum yaparken bu mac baglaminda takimin 12-14 saat sonra mac oynadigini veya diger sartlari neden unutuyoruz. kendimiz olsak bu sekilde mesai yapsak nasil oluruz. simdi para aliyorlar vs vs yazilacak ama onlar da insan. mac baglaminda konusuyorum. yoksa uzun periyotta isteyen altini doldurursa istedigini yazsin.  mac esnasinda yazilanlarin pek cogunun alti bos oluyor. mesnetsiz kaliyor.

Abicim bu ne yazık ki böyle. Engelleyecek bir sistem de yok bunu. Ülke olarak umutsuz olmayı pek seven bir yapımız var zaten. Bence bizim takıma özel bir şey de değil bu.