Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 169025 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı organik

• Üye
  • Yer: Kadıköy
50-53 gerideyiz.5 sayıyla yenilirsek eleniyoruz hafiften el titreten anlar geldi.Cappie devreye girmeli
sebep?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem abi...

Yazdığım mesajı silinmiş belkide haklısın evet ben abartıyorum belkide ama 11 MİLYON DOLARLIK bir takım bu ise ben bir daha yazmam kimseyi kızdırmam...Ama malesef bu olmamalı...Olamazda...Helede Bizim verdiğimiz eksi elektiriktense bu oyun...Yazmayalım..

Ama öyle değil...5 para etmez bir koç ve onu dahada değersizleştiren bir oyuncu grubu...Sevinmek değiL DÜŞÜNMEK LAZIM..

Biz bırakalım 500 bin dolardan aşağı alan yok sahada bizde..Karşı takımda en çok kazanan Sırp oyuncu 150 bin dolar alıyor...

1- muratım sen forumların kaşarı olmuş benim çok sevdiğim değer verdiğim bir adamsın herşeyden önce sen öpretmensin ,

2-maç sırasında 50 kere yazık bitik hoca değil zart zurt demenin kimseye faydası yok ki değerli dostım

3-maç bitsin sakin kafa ile yaz ne istiyorsan yaz ama maç sırasında hem kendini geriyorsun hem bizi üzüyorsun..,

4-ayrıca şu aşamada koç mu gönderilir ki , yada Matoviç bitmiş bunu hepimiz görüyoruz ama bu sezon için yapacak birşey yok öyle yada böyle bu sezon bitecek , haa önümüzdeki sezon için değerlendirmeni yaparsın
ama tut acızık kendini lütfen , kendine yazık yahu herşey den öte.
kötü mötü lideriz büyük ihtimalle de finale çıkıyoruz
senin için zor biliyorum ama acızık bardağın dolu tarafına bak be dostum

eksi elektirik mevzusu tamamen ironidir yahu bu kadar hayatı ciddiye alma yahu , işte şurada ortam yumuşasın gerginlikler azalsın rahatlayalım diye götümüzü yırtıyoruz niye ciddiye alıyorsun ki
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2014, 15:08:38 Gönderen: Cem Ağrak »

gurol1967

• Ziyaretçi
Cem abi...

Yazdığım mesajı silinmiş belkide haklısın evet ben abartıyorum belkide ama 11 MİLYON DOLARLIK bir takım bu ise ben bir daha yazmam kimseyi kızdırmam...Ama malesef bu olmamalı...Olamazda...Helede Bizim verdiğimiz eksi elektiriktense bu oyun...Yazmayalım..

Ama öyle değil...5 para etmez bir koç ve onu dahada değersizleştiren bir oyuncu grubu...Sevinmek değiL DÜŞÜNMEK LAZIM..

Biz bırakalım 500 bin dolardan aşağı alan yok sahada bizde..Karşı takımda en çok kazanan Sırp oyuncu 150 bin dolar alıyor...

Murat'cım 5 para etmez bir koç ve onu daha da değersizleştiren (yani kötü oyuncular) bir oyuncu grubu ise
Eurolegue de 17/17 yapıp Yarı finale yenilgisiz nasıl çıkabiliyoruz ben de merak ediyorum cidden.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Bu arada Murat abi mesajları Cem abi değil ben sildim.. Çünkü kişiliklere zarar veren açıklamalar vardı.. Yorum yapmana kimse bir şey demiyor yani. Ancak sinirlenip hakerete yol açan yorumlar gelince silmek zorundayım.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı organik

• Üye
  • Yer: Kadıköy
Anlamadım neyin sebebi ?
5 sayıyla yenilirsek eleniyoruz,3 lü averajdan mı?

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Gürol Abi...

Oynadığımız takımların kadrolarına bir bak abi..Sen gerçekçi bir adamsın..Bu forumdaki herkes öyle...

Bizim kadromuzun değeri Ummc DEN sadece 2-3 milyon aşağıda...

Oynadığımız Spartakı mukayese etmeye gerek yok..Bizim  hedefimiz 17-17 yapıp UMMC ye ezilmek mi olacak..

Siz inanıyormusunuz BOURGESİ yeneceğimize! Hayır. Biz 6 yabancı ile 4 yabancılı Gs yi son topta yeniyoruz...Ben sevinecek METHİYE DÜZECEK BİR KONU göremiyorum...

İddaa ediyorum bırakın Ceyhun Yıldızoğlunu HAYDAR KEMAL bu takımın yarı bütçesi ile Namağlup şampiyon yaptı..Aydın Uğuzu yazmıyorum bile..Takımın koçu kim...CAPPİE..

Durum bu...Eurolig bayanlarda bu kadro ile 2. olmak yada 3. olmak başarı değil..Neden mi..Bayan basketbol Avrupada RUSYA tekeline girdi...

Kurks-Dinamo falan bizi ezer geçerdi burada olsalardı..

Ben memnun değilim abi...Olmamda..Bu oyunsa bence oyundan çok KÖR DÖĞÜŞÜ
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Berker...

Sadece Adam değilsiniz yazdım..O kadar bu hakaretse silersin...Ayrıca sen sileceksin senin işin..Ben Nazımın geçtiği kişiye yazdım onu
HaBaBaM GüM GüM GüM

gurol1967

• Ziyaretçi
Gürol Abi...

Oynadığımız takımların kadrolarına bir bak abi..Sen gerçekçi bir adamsın..Bu forumdaki herkes öyle...

Bizim kadromuzun değeri Ummc DEN sadece 2-3 milyon aşağıda...

Oynadığımız Spartakı mukayese etmeye gerek yok..Bizim  hedefimiz 17-17 yapıp UMMC ye ezilmek mi olacak..

Siz inanıyormusunuz BOURGESİ yeneceğimize! Hayır. Biz 6 yabancı ile 4 yabancılı Gs yi son topta yeniyoruz...Ben sevinecek METHİYE DÜZECEK BİR KONU göremiyorum...

İddaa ediyorum bırakın Ceyhun Yıldızoğlunu HAYDAR KEMAL bu takımın yarı bütçesi ile Namağlup şampiyon yaptı..Aydın Uğuzu yazmıyorum bile..Takımın koçu kim...CAPPİE..

Durum bu...Eurolig bayanlarda bu kadro ile 2. olmak yada 3. olmak başarı değil..Neden mi..Bayan basketbol Avrupada RUSYA tekeline girdi...

Kurks-Dinamo falan bizi ezer geçerdi burada olsalardı..

Ben memnun değilim abi...Olmamda..Bu oyunsa bence oyundan çok KÖR DÖĞÜŞÜ

Yazdıklarının çoğu kısmına katılıyorum ben de memnun değilim ama o kadar yangın yapılacak,yerden yere vurulacak bir
durumda yok zaten rakamlar ne söylesekte orada duruyor 17/17 ve Namağlup Yarı final.

UMMC'den bütçe olarak sadece 2-3 milyon aşağıda olabiliriz kağıt üstünde evet ama sorun zaten orada bizim kadro
ve oyuncular bütçenin karşılığını veremiyorlar (17/17 olsa da).Misal Matoviç.İyi para alıyordur ama bu sezon yok.
Tuğçe Canıtez ne oldu ?
Diğer oyuncularımız da hep dalgalı performans gösterdiler her maç bir oyuncumuz sahneye çıktı bir maç Angel
bir maç Cappie,bir maç Vera,Yacubu falan o şekilde kazandık.İyi basketbol oynamadığımız bir gerçek.

Bu sezon gene final oynayıp 2.olmak başarı mı ? Geçen yıl ki kadroya takviyeler yapıldığına göre bu kez kupa olmalı
zaten takviyeler onun için yapıldı ama işte olmuyor.Bakarız finalde UMMC kötü gününde olur bizimkiler patlama
yapar Şampiyon oluruz o zaman ülkeden kaçarsın ha :) Şaka Şaka keşke öyle bir şey olsa Şampiyon olsak :)
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2014, 15:27:14 Gönderen: gurol1967 »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Önemli olanın kazanmak olduğu bir maçı daha "sahada" kazasız belasız atlattık.
Diğer gruptan 2 olarak gelecek Tango Bourges'u bir şekilde yenip düşe kalka finale kadar ulaşacağımızı düşünüyorum.
Bunun yanında rakiplerin kısıtlı imkanlarına rağmen oynadığı doğru basketbolu görünce verdiğimiz paralara yazık diyorum.
Misal Spartak gibi düzenli basketbol oynasak, basketbolun doğrularını yapmaya çalışsak kağıt üstünde-realde herkesten üstün olduğunu inkar etmediğimiz Ummc karşısında bile neden kazanamayalım derdim.
Şuan ki oyunumuzla büyük bir basketbol mucizesi olacak ki Ummc ile başabaş oynayabilelim hatta kazanabilelim.
Çünkü takım, istatistiki olarak çok iyi işler yapsa bile(17/0) hiç ümit vermiyor.
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Gürol abi...

Malesef Bayanlar Eurolig dünyanın en saçma oluşumlarından birisi..Takımlar arası çok fark var çok..

Bizim başımızda iyi bir koç olsa..İyi yabancıları seçsek...

Takım içindeki Çıbanları yok etsek..O menejerden kurtulsak Profosyonel bir ekip kursak BAKIN KADRO yazmıyorum...Bir ekip kursak UMMC falan yenilmeyecek takım değil..Artık Angel dahil bence Takım düzenini bilmeyen oyuncuları almayacağız...Durum bu...

Mesela Bence Artık bizim yapacağımız en önemli iş AUGUSTUS GİBİ orta mesafesi sağlam skorer bir oyuncuyu almak olmalı..Birde Şu çinde oynayan Takım arkadaşı
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Gürol abi...

Malesef Bayanlar Eurolig dünyanın en saçma oluşumlarından birisi..Takımlar arası çok fark var çok..

Bizim başımızda iyi bir koç olsa..İyi yabancıları seçsek...

Takım içindeki Çıbanları yok etsek..O menejerden kurtulsak Profosyonel bir ekip kursak BAKIN KADRO yazmıyorum...Bir ekip kursak UMMC falan yenilmeyecek takım değil..Artık Angel dahil bence Takım düzenini bilmeyen oyuncuları almayacağız...Durum bu...

Mesela Bence Artık bizim yapacağımız en önemli iş AUGUSTUS GİBİ orta mesafesi sağlam skorer bir oyuncuyu almak olmalı..Birde Şu çinde oynayan Takım arkadaşı

Maya Moore anladığım kadarıyla çok isterim gelmesini

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bize saf bir skorer lazım, topu verdiğimiz zaman güvenebileceğimiz..Cappie'nin ilk yıllarındaki gibi...Vera'nın yanına da iyi bir uzun..Yakubu maalesef bize uymadı veya biz onu kullanamadık...Spartak'ta 15 dakika falan oynayıp gayet verimli oynuyordu ama ona göre setleri vardı, sürekli boyalı alanda bire bir bırakıyorlardı..Tabi bizim dış şut tehdidimiz zayıf olduğu için rakipler oraya gömülüyor böylece Angel'a da tedbir alıyorlar...Ama augustus gibi bir şutörümüz olsa ne Yakubu'ya kapanabilirler ne de Angel'a yardım getirebilirler...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Valla bize Guard da lazım..Whealen mesela...Tank gibi.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Doğru özellikle ABD'liler karşısında Birsel ve esmeral fizik olarak eziliyor...O pozisyona iyi bir atlet guard lazım...

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
Yacoubu bence önemli bir oyuncu fakat hücumda ne yaptığımız belli olmadığından ondan tam randıman alamıyoruz.
#12 Damir Mrsiç