Gürol Abi...
Oynadığımız takımların kadrolarına bir bak abi..Sen gerçekçi bir adamsın..Bu forumdaki herkes öyle...
Bizim kadromuzun değeri Ummc DEN sadece 2-3 milyon aşağıda...
Oynadığımız Spartakı mukayese etmeye gerek yok..Bizim hedefimiz 17-17 yapıp UMMC ye ezilmek mi olacak..
Siz inanıyormusunuz BOURGESİ yeneceğimize! Hayır. Biz 6 yabancı ile 4 yabancılı Gs yi son topta yeniyoruz...Ben sevinecek METHİYE DÜZECEK BİR KONU göremiyorum...
İddaa ediyorum bırakın Ceyhun Yıldızoğlunu HAYDAR KEMAL bu takımın yarı bütçesi ile Namağlup şampiyon yaptı..Aydın Uğuzu yazmıyorum bile..Takımın koçu kim...CAPPİE..
Durum bu...Eurolig bayanlarda bu kadro ile 2. olmak yada 3. olmak başarı değil..Neden mi..Bayan basketbol Avrupada RUSYA tekeline girdi...
Kurks-Dinamo falan bizi ezer geçerdi burada olsalardı..
Ben memnun değilim abi...Olmamda..Bu oyunsa bence oyundan çok KÖR DÖĞÜŞÜ
Yazdıklarının çoğu kısmına katılıyorum ben de memnun değilim ama o kadar yangın yapılacak,yerden yere vurulacak bir
durumda yok zaten rakamlar ne söylesekte orada duruyor 17/17 ve Namağlup Yarı final.
UMMC'den bütçe olarak sadece 2-3 milyon aşağıda olabiliriz kağıt üstünde evet ama sorun zaten orada bizim kadro
ve oyuncular bütçenin karşılığını veremiyorlar (17/17 olsa da).Misal Matoviç.İyi para alıyordur ama bu sezon yok.
Tuğçe Canıtez ne oldu ?
Diğer oyuncularımız da hep dalgalı performans gösterdiler her maç bir oyuncumuz sahneye çıktı bir maç Angel
bir maç Cappie,bir maç Vera,Yacubu falan o şekilde kazandık.İyi basketbol oynamadığımız bir gerçek.
Bu sezon gene final oynayıp 2.olmak başarı mı ? Geçen yıl ki kadroya takviyeler yapıldığına göre bu kez kupa olmalı
zaten takviyeler onun için yapıldı ama işte olmuyor.Bakarız finalde UMMC kötü gününde olur bizimkiler patlama
yapar Şampiyon oluruz o zaman ülkeden kaçarsın ha

Şaka Şaka keşke öyle bir şey olsa Şampiyon olsak