Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 169015 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Ntvsporun yorumcusu da ne zaman dinlesem sinir ediyor. Ummc maçı bitiminde darısı Fenerbahçe ye demiyor darısı akşam G.Saray Liv Hospital a diyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
4 olacak hocam.
Masa tenisini unutmayalım.

Yalnız şu maçı alıp finalde de Galatasaray'ı yenip namağlup şampiyon olursak koçla ömür boyu anlaşma imzalanır.
Bu haber sonrasında Murat hocayı düşünemiyorum. :)

Yalnız masa tenisinde finalin ilk maçını izledim, muazzamdı...Aslında kazanacakken kaybettik son iki maçı...Ama Almanlar da son şampiyon...Bayağı çetin geçer o final

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ntvsporun yorumcusu da ne zaman dinlesem sinir ediyor. Ummc maçı bitiminde darısı Fenerbahçe ye demiyor darısı akşam G.Saray Liv Hospital a diyor.

Aynen. Benim de dikkatimi çekti ve laf aramızda bastım küfürü. Onunla da yetinmedi; Pazar günü şampiyon olmalarını ister gibi bir yorum yaptı. Şimdi Pazar günü şampiyon olmak için var güçlerini harcayacaklardır dedi. Bir de orada kalayladım.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Aynen. Benim de dikkatimi çekti ve laf aramızda bastım küfürü. Onunla da yetinmedi; Pazar günü şampiyon olmalarını ister gibi bir yorum yaptı. Şimdi Pazar günü şampiyon olmak için var güçlerini harcayacaklardır dedi. Bir de orada kalayladım.

ayrıca finalde de böyle konsantre olarak oynamalılar dedi
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
ayrıca finalde de böyle konsantre olarak oynamalılar dedi
pardon yazılmış bu yorum :)
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2014, 18:24:28 Gönderen: Gökhan Bulut »
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
şaşırmayın ntv'nin başında tescilli fenerbahçe düşmanları var

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)
« Yanıtla #771 : 11 Nisan 2014, 18:25:15 »
bunlar nasıl böylesi farkla yendiler aklım almıyor ama gerçek şu ki finaldeler moralliler ve savaşıyorlar. bizimkilerin şimdiden kupayı aldık havalarına girmeleri finali dahi görmemizi engeller. finaldede işimiz çok zor kör topal giden takım ve koç için müthiş bir fırsat geldi ama son yılların yıkımı da olabilir.!!! hayırlısı .
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Galatasaray'ın şu kadroyla finale çıktığı bir organizasyonda koçla ömür boyu sözleşme varsayımı bence çok fazla abartılı... Gerçi daha yarı finali geçmiş değiliz; şampiyon olacaksak zaten namağlup şampiyon olacağız artık; yenilenin işinin biteceği maçlar bunlar. Ama şu gün, şu an hepimizin içinde "ya Galatasaray şampiyon olursa" tedirginliği varsa, ki biz bugün kaybedersek yüzde seksen şampiyon olacaklar; evet, topluca bu gerilimi yaşıyorsak, açık veya gizli bir güvensizlik varsa, bunda Inguez'in hatırı sayılır bir payı vardır. Tabii bence asıl sıkıntı takımdaki doymuşluk, umursamazlık ama iyi koç bunların da üstesinden gelebilmeli...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
of of maça başlamaya bak...bu ne ya...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
4 kere hücum ettik iki top kaybı, Cappie 2'de 0

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bir de Mato kaçırdı, pardon şutu çembere bile gitmedi 5'te 0

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Yine atışlar girmiyor
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ne varsa sende var Vera

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bu nasıl pas ya, bu ne ya...bir tane hücum edemez mi bir takım ya

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
İlk sayılarımız Nasta dan .. Angel ve Cappie eski patlayıcılıgında degil. Nasta nın skor katkısı verebilmesi çok önemli, ondan skor katkısı aldıgımız zaman takım rahatlıyor..