Gönderen Konu: Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Kaç Kaç Biter?  (Okunma sayısı 5968 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Kaç Kaç Biter?
« Yanıtla #15 : 03 Nisan 2014, 11:00:38 »
Aslında en güzel ve en keyifli senaryo şu olur: Galatasaray 90 dakika tek kale oynar. Biz oyuna son dakika süreyi kullanmak için Selçuk Şahin'i alırız. Selçuk 90+3'de maç boyu tek şutumuzu çeker. Sabri'ye çarpan top sonucu Muslera kontrpiyede kalır ve ters köşeye gider. Maçı 1-0 alırız. Onların da günlerce gözlerine uyku girmez. Direkten dönen topları sayar, Volkan'ın kurtardığı yüzde yüzlük şutların çetelesini tutar, Gökhan Gönül ve Caner'in çizgiden çıkardıklarını hesap eder, hepsini üst üste koyup, "10-0 kazanacağımız maçı 1 - 0 kaybettik" diye hem Sabri'ye küfreder, hem de Selçuk Şahin'den nefret ederler. Tadından yenilmez ama... :D

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 03 Nisan 2014, 11:30:34 »
1-2'ye verdim oyumu yalnız değilmişim 5 olduk :)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #17 : 03 Nisan 2014, 11:36:37 »
Ben 3-1 diyorum, hemde manidar olarak :)
Bence de 1-3 biter :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 03 Nisan 2014, 12:28:04 »
Aslında en güzel ve en keyifli senaryo şu olur: Galatasaray 90 dakika tek kale oynar. Biz oyuna son dakika süreyi kullanmak için Selçuk Şahin'i alırız. Selçuk 90+3'de maç boyu tek şutumuzu çeker. Sabri'ye çarpan top sonucu Muslera kontrpiyede kalır ve ters köşeye gider. Maçı 1-0 alırız. Onların da günlerce gözlerine uyku girmez. Direkten dönen topları sayar, Volkan'ın kurtardığı yüzde yüzlük şutların çetelesini tutar, Gökhan Gönül ve Caner'in çizgiden çıkardıklarını hesap eder, hepsini üst üste koyup, "10-0 kazanacağımız maçı 1 - 0 kaybettik" diye hem Sabri'ye küfreder, hem de Selçuk Şahin'den nefret ederler. Tadından yenilmez ama... :D

Hatta abi 70 nci dakikada kırmızı kart görelim . 10 kişi kalalım  :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #19 : 03 Nisan 2014, 12:52:46 »
Bir şahane senaryo da son dakika bariz off-sayt golüyle kazanmak olur. Onların net golü off-sayt gerekçesiyle verilmez; biz son dakika 2 metre off-sayt'tan atarız. Delirirler. Gel keyfim gel...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 03 Nisan 2014, 12:56:56 »
geçenlerde Murat yazmıştı sanırım oraya ne zaman çok rahat gitsek mutlaka galibiyet ile ayrılıyoruz diye
bu maç özelinde bizde takımda rahat yenersek 16 puan olur fark... muazzam bir şey olur. son 5 hafta kala şampiyonluk garanti olabilir

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21 : 06 Nisan 2014, 02:06:49 »
Cem abiyle görüştüğümde de söylemiştim,şimdi yazıya dökeyim.İlk yarı 1-0 mağlup bitiririz.75.dakikaya kadar 1-1 yaparız,75-85 arası 1-2 yapar alırız.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #22 : 08 Nisan 2014, 11:45:57 »
Kimse bilememiş. Kilitliyorum. :)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #23 : 08 Nisan 2014, 11:54:13 »
nemanja ilk yarıyı bilmiş ama emrenin kırmızı kartı bilememiş :P