Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası

(1/1622) > >>

Bogdan Bogdanovic:
bütün trasnfer haberleri ...

Hakan Yaman:
Ben kendimi bildim bileli Fenerbahçe taraftarı transfere doymaz. En sevdiğimiz şey transfer konuşmak, bir de defterimizin köşelerine kafamızda kurguladığımız ilk 11'leri ve saha dizilişlerini yapmaktır. O listelere hangi dünya yıldızlarının adı girmemiştir ki?

Şu an söyleyeceğim, Emre ve Raul'dan hayır yok. Üç maç üst üste oynamaları mümkün görünmüyor. Ne zaman sakatlanacaklar, ne zaman ceza alacaklar... Hele Raul'u şu saatten sonra gerçekten takımda görmek istemiyorum şahsen. Bir değil, iki değil, üç değil...

Ne dersiniz bilmiyorum ama devre arası Raul'a müşteri bulup o bölgeye eli ayağı düzgün bir eleman bulunur mu? Gerçi iyi futbolcu, sorunsuz futbolcu o mevsimde Avrupa'da bulunmaz.

Emre ve Meireles'in bilinen durumları nedeniyle o bölgeye yapılacak bir takviye dışında transfer ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.

KaPaLı:
Raul'u yetenek olarak çok severim. Porto'dan beri hastasıyım ama bu adama Türkiye'ye geldikten sonra bir haller oldu. Kart görüyor, sürekli kas problemi yaşıyor. Ya çok erken kullanılıyor yada kendine bakmıyor. İyileşmeden oynadığını düşünüyorum çünkü bu adam sürekli üst düzey futbol oynayarak geldi Fenerbahçe'ye. Ve ısrarla oynatılması üzerinde durulması gerektiğini düşünüyorum. sahada büyük karakter. Yanında Alper veya Salih kullanılırki Mehmet Topal kadroya ilk yazılacak adam.

Ha transfer ihtiyaçmı. Yobo, Kadlec,Holmen gönderileceğe benziyor. Stopere 1 yabancı kesin alınır Serdar Kesimal'da gönderilirse. Ben bu oyuncunun genç olması gerektiğini düşünüyorum.

Hakan Yaman:
Yobo, Kadlec ve Holmen'e devre arası alıcı bulunur mu ki?

Zaten Avrupa kupalarında yokuz, bence 7 yabancıdan fazlası gereksiz. Önümüzdeki sezon için konuşuyorum.

Fakat bu sezon şampiyonluk çok mühim; tarihimizin kritik sezonlarından birisi... Bu nedenle şampiyonluk yarışında bizi bir adım daha öne geçirecek her hamleye okey derim.

cemagrak:
Hakan abi yobo ve kadlec senelik 2 milyon euro garanti alıyor bizden.
Hayatta gitmezler abi.
Kimse de o oyunculara o paraları vermez  8)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git