"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En çok gol atan oyuncu Sow ve Asist yapan Lens, ikisini birden kaybetme ihtimaliyle karşı karşıyayız. En azından Lens kalmalı bence etrafı daha iyi oyuncularla çok daha büyük işler yapar. Unutmayın geçen yıl pas verdiği adamlar Volkan Şen Alper Potuk falandı. Asist sayısı daha da artar bence bu yıl. Size tertemiz bir kadro yapayım hemen Volkan-Ospina(X) muhtemelen Kameni olacak Şener(Ahmet Oğuz) eğer sıkıntı yaşarsak Dirar da denenebilir bu pozisyon içinSkrtel(Neustadter)Vermaelen yada Doria(Yiğit)Clichy(Hasan Ali)Topal(Souza)Ekici(Alper)Nasri kiralık(Salih)Lens(Dirar)Valbuena(Aatıf) Bathsuayi yada Doumbia ile Van Persie(Fernandao)Milan ile Kjaer için Gustavo Gomez+12 haberleri var umarım olmaz. Bomba gibi stoper Gomez. Onun yerine versinler 14-15 daha iyi.Vermaelen veya Doria max. 3e alınırAhmet Oğuz 1eOspina 3eNasri kiralık 1 kağıt kiralama bedeliDoumbia yada Bathsuayi kiralık kiralama bedeli 1 kağıtValbuena 1.5 Dirar bedelsizLens 5e biter benceEkici bedelsizClichy 2 kağıt imza parası Toplam eder 17.52.5 zaten Hakkımız vardı. Kjaer , emenike Wiel İsmail Ozan Volkan o bu derken 20 girer kasaya en az , kurtulunması maaşlar ve fazladan 5 milyon Euro ise Yıllık maaşları destekler.Bu kadroyu kurmak çok zor değil asla maddi olarak ta çok mümkün. Ve bu kadro da şampiyon olmazsa zaten Şubeyi kapat yani
Beşiktaş ile gs çekişir seneye ligde. Büyük ihtimal gs de şampiyon olur. Beşiktaş'ın gsnin elinden şampiyonluk aldığını uzun süredir hatırlamıyorum zira.
Şike olaylarından sonra gs 3, bjk 2, biz 1 şampiyonluk aldık. 6 yılda 1 şampiyonluk. Dile kolay. Bu sene de 7 yılda 1 oluruz.
2011 de dahil 2 şampiyonluğumuz oldu ve ikisinde de cl ye gidemedik, bizim yerimize başkaları gitti. Aragonesli seneden beri o müziği duyamıyoruz stadımızda...Sent from my iPad using Tapatalk
Kjaer kalır.Lens ile tekrar anlaşırlar. Forvete de tahminim Milan'dan Bacca kiralanır..Gerçi Fb tv de Alaattin Metin'i dinlediğimiz zaman bir an Real barca Man. Utd. olduğumuzu falan düşümüyorum.Öyle bir konuşup anlatıyor ki sanırsın transferin t sine ihtiyaç yok. Kulüpte herşey yolunda, Herşey güllük gülistanlık, dert yok tasa yok...