Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1312139 defa)

0 Üye ve 90 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

  • Üye
  • Yaş: 39
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 2295
  • Cinsiyet: Bay
    • @blntdgn84
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3210 : 17 Mayıs 2019, 16:39:43 »
Ayhan abi, Vedat için en fazla 3 milyon euro verebileceğimizi bildirmişiz kulübüne.
Visca konusu bence muamma.
Güya 5 milyon euro önermişiz ama adamlar devre arasında 12 milyon euroya bırakmadılar.
Oyuncu bizi istiyormuş ama Başakcity vereceğini sanmıyorum.
Paşa Trezeguet için en az 10 milyon ister.
Makul seviyelere çekilir hatta bir iki futbolcu artı paraya fit olunursa alınabilecek bir adam.

Neyse sezon bitsin ve transfer sezonu açılsında daha çok hayali kadrolar kurarız abi. :)
...

Çevrimdışı _FB1907_

  • Üye
  • Yaş: 53
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 213
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3211 : 17 Mayıs 2019, 17:35:09 »
Sezon sonu serbest kalan Max Kruse tam bize lazım olan bir oyuncu.İnşallah ilgileniyoruz dur..Fiyasko sezon dan sonra futbol kalitesi düşük oyunculara yönelmeyiz inşallah..

Çevrimdışı ETIRYAK

  • Üye
  • Yaş: 45
  • Yer: Melbourne
  • İleti: 4418
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3212 : 21 Mayıs 2019, 09:32:39 »
Hepsine katılıyorum ama 5 milyon verilmez bence :)


Sent from my iPhone using Tapatalk

aynen ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı smith jr

  • Üye
  • Yaş: 30
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 5113
  • Cinsiyet: Bay
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3213 : 22 Mayıs 2019, 22:36:05 »
Kabore 5 sene önce Marsilya'da topçu gibi topçuydu gerçekten şu anki halini bilmiyorum ama. Vizyon Comolli scouting demek Troyes'da iken Niang'ı Rennes'de iken Sow'u almaktır. Zürih'ten Frey almak için de Leicester'dan Slimani almak için de bunlara gerek yok. Bu arada şeyi sorucam.. Biz parayı toplayınca komple FFP mi kalkıyor ceza alma olayı kmı
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2019, 22:36:28 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı Erdal Soner

  • Üye
  • Yaş: 43
  • Yer: İzmir-İstanbul
  • İleti: 2060
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3214 : 22 Mayıs 2019, 22:41:12 »
Kabore 5 sene önce Marsilya'da topçu gibi topçuydu gerçekten şu anki halini bilmiyorum ama. Vizyon Comolli scouting demek Troyes'da iken Niang'ı Rennes'de iken Sow'u almaktır. Zürih'ten Frey almak için de Leicester'dan Slimani almak için de bunlara gerek yok. Bu arada şeyi sorucam.. Biz parayı toplayınca komple FFP mi kalkıyor ceza alma olayı kmı

Ceza alma olayı kalkıyor.

Çevrimdışı shadowturk

  • Üye
  • Yaş: 49
  • Yer: ankara
  • İleti: 41
  • Cinsiyet: Bay
    • @cumhurturkfb
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3215 : 24 Mayıs 2019, 03:13:21 »
Aslında saha içinden önce yönetimin yapması gereken lobi, federasyon, medya ilişkileri gibi şeyler. Ancak iş Fenerbahçe olunca bu konularda yol almak biraz imkansız olduğundan, takımı olabildiğince kusursuz oluşturup her şeyi ve herkesi sahada yenip, herkesi saha sonuçları ile susturmak olmalı amaç.

Bunun için de yapılması gerekenler bence şöyle. hocanın oynatacağı sistemde önemli ama 4-2-3-1 olacağını varsayarsak ki bugüne kadar böyle oynadı. buna göre teknik ekip ve takım yapılanması ile ilgili olması gerekenler bence şöyle olmalı:

-kesinlikle hocanın yanına takviye yapılmalı. çünkü hoca gençlik zamanlarındaki gibi cevval değil. bazen oluşturduğu 11'ler garip ve maç içerisinde uyuyakalıyor. onu uyaracak ve destek olacak tecrübeli bir yardımcı gelmeli. Ayrıca maç öncesi ve sonrasını analiz edip, yol haritası çizecek teknik danışma kurulu oluşturulmalı. bu kişiler için de önerilerim İsmail Kartal, kemal Özdeş, İrfan Buz ve Mustafa Doğan. hangisi kabul eder gelir ve hangi görevler biçilir ayrıntı. İlave olarak takım antrenmanları haricinde defans, pas, hucüm, gol gibi konularda kaleci antrenörü benzeri hocalar katılmalı teknik ekibe. Bu sene boş kaleye topu yuvarlayamama becerikslizliğini, kendi kalesine golleri, nerde durup durmayacağı gibi temel eksiklikleri çok yaşadı ve canı çok yandı takımın.
-kalede volkan'a güzel bir jübile yapılıp, diğer takımlarda olduğu gibi medyaya taraftar yorumcu kazandırılmalı. Orada takıma faydası daha çok olacaktır bu saatten sonra. Kanımca Harun tüm sezonu götürecek mental yapı ve yetenek de değil. Berke'yi ilk 11 garantili oynatacak bir takıma bir kaç yıllığına kiraya verip, o hazır olana kadar, geçici olarak yıllar sonra geleneğimiz dışına çıkıp yabancı kaleci transferi yapılmalı. kim olur??? ille isimli ve pahalı olmasına gerek yok bjk'nin Fabri örneğindeki gibi bir kaleci mutlaka bulunacaktır. Ayrıca Trabzon kökenli hoca ile vedalaşılmalı.

-Defans; skertel, roman, ismail, şener'in gittiklerini varsayarsak ki bence gitmeliler. elde kalanlar Isla, H.Ali, Serdar Aziz, Sadık. Isla'nın gideceği yazılıyor gitse bile Dirar olduğundan sağ bek için transfer öncelikli değildir bu ekonomik krizde. stoper bölgesine eldeki yerlilere güvenmediğim için iki yabancı transferi yapılmalı. Kim??? stjepan tomas ve gs'nin devre arasında getirdiği isimsiz ama faydalı adamlar gibi adamlar alınmalı. italya orta sıra takımlarına bakılırsa mutlaka bulunur. illa bonservisi ile değil kiralama yolu getirilebilir. solbeke gelirsek, h.ali'yi bende taraftar olarak takdir ediyorum ama iyi hücumcu bir transfer yapılmalı. caner yazılıyor medyada ama olmasın lütfen. bilemiyorum alınır mı ama benim zihni sihir önerim eğer irfan can alınırsa hocanın ilk geldiğinde yaptığı gibi onu da hücumcu bir solbeke dönüştürebiliriz. kaldı ki ümit özat bile azmi ile yıllarca orayı kotardı. Defans konusunu bitirmeden merih demiral'ı da anmadan geçemeyeceğim. Juventus haberleri yazılıyor yazık. bu vesile ile buraya yazayım eldeki gençleri oynatmıyoruz madem gönderirken sözleşmelerini m.city chealsi, benfica, porto vs'nin yaptığı gibi yapmayı öğrenelim artık. tutarsa alır oynatırız. para ederse satarız felan. Takımda tutuyoruz, oynatmıyoruz harcanıp gidiyorlar.

-Orta saha kalabalık bence ve bana kalsa topal e tolgay’ı bırakırım ama hoca tutacak anlaşılan. Yapacak bir şey yok verim almayı beklemek gerekir. moses için inter yazılıyor ki bencede kalmamalı, oynadığı maçlarda suratı düşük ve gördüğüm kadarıyla performans vermiyor. sağ açıkta dirar'ı tercih ediyor hoca. solda verimli değil.3-5-2 oynasan belki sağ kanatta oynatırsın ama bilemedim. geçmişte ki yanlış planlama sonucu sağ tarafta yığılma var. birilerinden vazgeçilmeli ki bence bu moses olmalı. jailson, m.topal, ozan, tolgay, tolga ciğerci, zayt, m.ekici, elif elmas. Üstüne emre b. Yazılıyor. Gelirse artık ilk 11 oynatıp takımı toplarlamasını beklemek hayalcilik lur. Kadroda tutulup abi ve ya yardımcı hoca pozisyonunda olur ve gerekmedikçe oynatılmaz gibi geliyor. Ayrıca para eden kim ise satılmalı ki bu da elif elmas gibi görünüyor, jailson'nun topçuluğunu beğeniyorum ancak merkez orta sahamız omu olmalı şüpheliyim. m.topal ve m.ekici ilk 11 olarak planlanmamalı bence. hoca üstüne eğilir ve güven verirse ozan'da yeterli potansiyel var ve şans verilmeli bence ki dünya para vermişsin. zayt potansiyelli ama hoca güvenmiyor anlaşılan talibi varsa satılsa olur. ortanın göbeğinde tolgay'ı oynatmak istiyor hoca ama kendisi ne defans yapabiliyor ne oyun kurabiliyor. çok faullü oynuyor ki affetmezler, takımı sürekli eksik bırakma riski var. belki forvet arkasında denenebilir ama hedefleri yüksek takım için o bölgede tolgay mı oynamalı. devre arası geldi elden çıkarmak zor ancak yedek olur. valbuena gitmiş. geriye alper kalıyor ki bence alper de satılmayacak ve takas da kullanılmayacak ise sadece sol ön bölgeyi yedekleyen olarak değerlendirilmeli. Oğuz kağan ve ferdi yukarıda bahsettiğim gibi ilk 11 garantili, yurt içinde hedefleri olan, yurt dışında Hollanda ve ya Belçika gibi eğitimci liglere kiralanmalı. İngiliz takımlarının yaptığı onlarca örnek ve Enes ünal ‘da olduğu gibi. City hiç oynatmadığı enes’den bile para kazandı. Tolga ciğerci durumu nedir bilnmiyor. Bekleyelim ne olacak. Herhalde ona güvenip yapı kurmazlar. Barış alıcı’yı malatya bile oynatmdı ki yeterli patlamayı yapamayacak sanki. Kiralayalım bekleyelim olacak mı…

Gelelim transferlere. ekonomik durum belli ve nokta atış yapılacaksa hiç riske girmeden ülkeyi bilen ve intibakı kolay olacak visca ve trezeguet tercih edilmeli. Isla gitmese bile dirar’ı beke kaydırıp önde visca, solda trezeguet yeterli olur. Göbeğe yeni bir aurello bulunmalı. Kim bilmiyorum artık onu da comolli mi bulur, hocamı bulur bilemedim ama gs’de ki fernando tam karşılığı. Vardır bir yerlerde.

Forvet arkasına hiç riske girmeden brezilya’ya gidilmeli. Bilmiyorum basında çıkan haberler menejer haberi mi ama forvet arkasını yedekleyici olarak Malatya’daki guilherme hiç de yabana atılamayacak bir tercih olur. Sol ayağı iyi. Defansa yardım ediyor, frikik atıyor, agresif. Zaten elde zayt, m.ekici satılmaz ise elif hatta tolgay var. Maçtan maça, maç içi skorlara göre hepsi ayrı değerlendirilir.

-hücum bölgesinde kimse kalmıyor. belki indirim yaparsa soldada yedek olarak kalabilir. Yok kalmayacaksa güle güle. Sil baştan bir hücum hattı kurulmalı. En iyisi kim ise paraya burada kıyılmamalı. Basında çıkan isimlerden bir şey çıkaramadım ama kaliniç, balotelli, rus takımlarında ki oyuncular. Bilemedim, sanki hedefler için hiç birisi uygun gelmedi bana. Belki istikrarlı olursa balotelli ama zor sadece o düşünülebilir, büyük risk. Frey’i unuttuk. Abiyi alan olur mu acaba. Yoksa zararına kira.

Ben yetkili bir abi olsam elif elmas ve zayt’ı satarım. 3. Kaleciyi altyapıdan alır, potansiyelli geçleri yukarıda değdiğim şekilde kiraladıktan sonra elde kalanlar ve transferler ile aşağıdaki gibi bir kadroyla yola çıkarım. Sonuçta oluşacak kadrom:

Transfer - (Harun)- (Altyapı)
Dirar (Isla) Transfer (Sadık) Transfer (Serdar Aziz) İrfan Can(H.Ali)
Visca Transfer (Jailson, M.Topal) Ozan (Tolgay, Emre) Trezeguet (Alper)
Transfer (Guilherme, M.Ekici)
Transfer (Transfer)
Önerilerinizi de merak ediyorum.
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2019, 03:14:49 Gönderen: shadowturk »

Çevrimdışı sonkale1907

  • Üye
  • Yaş: 45
  • Yer: MERSİN
  • İleti: 2388
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3216 : 24 Mayıs 2019, 03:51:32 »
Fabri boşta ise hiç kaçırmazdım.
Son yıllarda izlediğim en iyi kalecilerden.
Iyi bir golcü ve 10 numara (Lucas Lima Ben Arfa tarzı) öncelikli eksikler.
Ardından da ıyi bir stoper ve adam eksiltebilen süratli kanat oyuncuları..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Erdal Soner

  • Üye
  • Yaş: 43
  • Yer: İzmir-İstanbul
  • İleti: 2060
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3217 : 24 Mayıs 2019, 15:31:15 »
Beşiktaş'ı 2 yıl üst üste şampiyon yapan en önemli mevkiî kanatlarda oynayan Babel-Quaresma ikilisiydi. Rakibin dengesini öyle bir bozuyorlardı ki Talisca, Gomez, Abubakar gibi oyuncular çok boşluk buluyordu ortadan gelerek.

Galatasaray da benzeri kanat oyuncularına sâhip oldu. Bruma-Rodriguez-Onyekuru ve hattâ Feghouli ile şampiyon oldular.

Bizim işte böyle kanat oyuncularına ihtiyâcımız var. Şu an boşta olan BRAHİMİ yukarıdaki isimlerin hepsinden de yetenekli ve gelirse 10 gol 10 asist garanti. 2-3 gün önce Barcadaki MALCOM ismi geçti, belki zor ama en azından ihtiyâcımız olan oyuncu profilinin târifi.

Solda Brahimi, sağda da Malcom olsa muhteşem olur. Getirmemiz gereken oyuncu profili tam da bu oyuncu tarzında olanlar.

10 numara için de TALİSCA kiralanabilirse kanatlanır uçarız. Brahimi-Talisca-Malcom üçlüsü durdurulamaz, Frey bile gol kralı olur bu takımda:)

Çevrimdışı Bülent

  • Üye
  • Yaş: 39
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 2295
  • Cinsiyet: Bay
    • @blntdgn84
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3218 : 25 Mayıs 2019, 13:49:36 »
Mert(Berke/Harun)
Dirar(Nazım)-Sadık(?*Kjaer)-Serdar(?)-Hak(Cebrail)
Jailson(Tolgay/Topal)
Ekici(Tolga)-Emre(Zajc)
*Robben/Visca(Barış)-Vedat(Allahyar)-*Brahimi(Ferdi)

*olacağından değil salladım
En az iki stoper şart, orta saha gereksiz kalabalık en az 3-4'ü gitmeli.
Kiralıkların alayına yol verilmeli.
Şuan gitti görünenler; Volkan, Şener, Skrtel, Roman, İsmail, Benzia, Ayew, inter' gitmek isteyen Moses, basel'le görüşen Oğuz Kaan, muhtemelen la liga yolları gözüken Eljif, bize uzak Allah'a yakın olsun dediğimiz Slimani, leeds'in istediği Frey, getafe'ye gidecek olan Soldado, oly ile anlaşan Valbuş.
Gitmelerini canı gönülden istediklerimiz ama yine yeniden bizleri çıldırtacak olan kazma Topal ve vitaminsiz Alper(güya bu ikiliyi yine başakcity'den Visca ya da İrfancan ile takas artı bonservis formülünde kullanacakmışız).
Geldi gibi gözüken Emre.
Başakcity'ye resmi teklif yaptığımız Mert.
Kafadan elli adam yazdık ama şu kurduğum sallamasyon kadro bile rahat şampiyon olabilir diyemiyorum. :(
...

Çevrimdışı ayhan

  • Üye
  • Yaş: 47
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 4544
  • Cinsiyet: Bay
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3219 : 25 Mayıs 2019, 16:33:38 »
Ozan Tufan ne olacak acaba

Çevrimdışı Erdal Soner

  • Üye
  • Yaş: 43
  • Yer: İzmir-İstanbul
  • İleti: 2060
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3220 : 25 Mayıs 2019, 18:21:21 »
Leeds United Frey'i mi istiyormuş😂 hayat ne garip çiçekler, böcekler falan.

Adamların twitter sayfasına ''biz yandık, bâri siz yanmayın'' diye yazasım geldi😂

Çevrimdışı Bülent

  • Üye
  • Yaş: 39
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 2295
  • Cinsiyet: Bay
    • @blntdgn84
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3221 : 25 Mayıs 2019, 18:44:57 »
Bende Frey Leeds olayını ilk gördüğümde inanmadım ama inanmak istiyorum. :)
...

Çevrimdışı ETIRYAK

  • Üye
  • Yaş: 45
  • Yer: Melbourne
  • İleti: 4418
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3222 : 26 Mayıs 2019, 15:39:06 »
Ya su orta saha kuranlara bakiyorum .... abi ne cok adam var orada hepsi birbirinin alternatifi ve ayni seviye de....

Jailson, Tolgay, Topal, Ekici, Tolga, Emre, Zajc, Ferdi, Baris, Ozan, Elif, Moses, Dirar, Oğuz Kağan, Alper .... (daha alyapidan gelenleri yazmadim bile)
15 oyuncu .... kiraliklar dan bir tek mosses i yazarak.

2 yada 3 pozisyon icin 3 er 4 er oyuncu.... Ama Emre disinda ortalama ustu yok.

Bana kalirsa; Jailson, Tolgay, Emre, Dirar, Mosses, Zajc disinda kimi satabiliyorsak en az 6'i satilsin...
Orta saha 10 oyuncuya dussun ki .... hem mucadele artar hemde kadroya girme olasiligi arttigindan daha cok calisirlar..... cok sacma bir yapilanma oldu bu sene....

Ayrica 6 oyuncudan gelen para ile bir tane iyi, yaratici ortasaha alinabilir tahminen...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Erdal Soner

  • Üye
  • Yaş: 43
  • Yer: İzmir-İstanbul
  • İleti: 2060
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3223 : 27 Mayıs 2019, 02:23:25 »
Aklımı oynatacağım ben.

Eskiden Aykutla dalga geçiyorduk ''7 ön liberolar'' diye. Aykut'a ön libero aşığı diye kızıyorduk ama yok Aykut'un günahı yokmuş. Bizim kulüp olarak kimyamızda varmış sıfır tekniğe sâhip, dümdüz ön libero  sevdâsı. Abicim Ljubomir Fejsa nedir ulan nedir? Senin elinde Topal varken, Jailson varken Fejsa çok mu ihtiyacın olan oyuncu?

Hayvan gibi Avrupadaki ligleri tâkip ediyorum, yeminle Fejsa denen öküzü yeni duydum. Aga baktım adam 6 yıldır Benfica'da çakılı yedek ve 6 yılda asisti yok, 2 golü var.

Sonra biz neden başarısız. Artık kustum, nefret ettim, midem bulandı kazma ön liberolardan yeter arkadaş yeter ya. Herifi boşta sandım, değilmiş de. 3 Milyon Euroya alabilmek için Ali Koç Lizbon'a, Benfica'nın ayağına gitmiş, Benfica da izin vermiş Fener'e gidebilirsin diye. Bak sen, ayaklara bak. Yemin ediyorum Benfica yönetimi içinden ''Bu Fenerbahçe ne geri zekâlı bir kulüp'' diyordur.

Zajc gibi Anadolu takımlarında bile zor oynayabilecek bir oyuncuyu 6,5 Milyon Euro'ya alıyorsun ki Llajic de BJK'ye aynı fiyata geldi, Frey gibi bir kazığı yiyorsun ki GS'nin efsâne Dominic Iorfa kazığı gibi ve yetmiyor bu parasızlıkta ön libero, kazma Fejsa'yı transfer etmeye çalışıyorsun. Deliricem, aklımı oynatıcam.

Bizim, Onyekuru-Feghouli gibi kanatlarda uçacak oyunculara, Talisca gibi 10 numaraya, Burak Yılmaz gibi osurdukça gol atan santraforlara ihtiyacımız var ulan !

Bir gün şu kulübe başkan olup takıma 58 tâne 10 numara, 73 tâne santrafor, 23 tâne Feghouli-Onyekuru gibi oyuncu transfer edeceğim. Takımda ön libero mu var? Ağzını yüzünü kıra kıra göndereceğim takımdan.

Senin elinde 1 tâne A.Ömür yok, 1 tâne Llajic yok, 1 tâne Feghouli-Onyekuru yok, Burak Yılmaz yok ve bunlar gibi oyuncu peşinde koşacağına takımın en ihtiyacı olmayan ön libero bölgesine bonservis parası ödeyerek Fejsa denen 31 yaşındaki yetenek özürlü kazmayı almak için Benfica'nın ayağına gidiyorsan sokayım senin vizyonuna Ali Koç, sokayım senin futbol bilgine Ersun Yanal.

Aldığım Fenerbahçe Efsâneler forması, gönderdiğim 13-14 tâne Fener Ol mesajı zehir zıkkım olsun.

Çevrimdışı ertuğrul

  • Üye
  • Yaş: 57
  • Yer: istanbul
  • İleti: 726
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3224 : 27 Mayıs 2019, 09:33:44 »

Hayvan gibi Avrupadaki ligleri tâkip ediyorum, yeminle Fejsa denen öküzü yeni duydum. Aga baktım adam 6 yıldır Benfica'da çakılı yedek ve 6 yılda asisti yok, 2 golü var.

Sonra biz neden başarısız. Artık kustum, nefret ettim, midem bulandı kazma ön liberolardan yeter arkadaş yeter ya. Herifi boşta sandım, değilmiş de. 3 Milyon Euroya alabilmek için Ali Koç Lizbon'a, Benfica'nın ayağına gitmiş, Benfica da izin vermiş Fener'e gidebilirsin diye. Bak sen, ayaklara bak. Yemin ediyorum Benfica yönetimi içinden ''Bu Fenerbahçe ne geri zekâlı bir kulüp'' diyordur.


6 yıllık yedek adama bonservis verip alıyorsak  en hafif tabiriyle ayıptır.
Bu takımın özel hücum adamlarına ihtiyacı var.10 numaraya, hızlı kanat adamlarına ve iyi golcüye.
Savunma adamı alacaksan da  6 yıllık yedek oyuncu mu alınır.
Oyuncu takip sistemimiz rezil durumda.Her yıl Afrika'dan bir sürü tanınmamış adamı  100-200 bin dolara bulup getirenler kadar beceremiyoruz şu işi.