Aklımı oynatacağım ben.
Eskiden Aykutla dalga geçiyorduk ''7 ön liberolar'' diye. Aykut'a ön libero aşığı diye kızıyorduk ama yok Aykut'un günahı yokmuş. Bizim kulüp olarak kimyamızda varmış sıfır tekniğe sâhip, dümdüz ön libero sevdâsı. Abicim Ljubomir Fejsa nedir ulan nedir? Senin elinde Topal varken, Jailson varken Fejsa çok mu ihtiyacın olan oyuncu?
Hayvan gibi Avrupadaki ligleri tâkip ediyorum, yeminle Fejsa denen öküzü yeni duydum. Aga baktım adam 6 yıldır Benfica'da çakılı yedek ve 6 yılda asisti yok, 2 golü var.
Sonra biz neden başarısız. Artık kustum, nefret ettim, midem bulandı kazma ön liberolardan yeter arkadaş yeter ya. Herifi boşta sandım, değilmiş de. 3 Milyon Euroya alabilmek için Ali Koç Lizbon'a, Benfica'nın ayağına gitmiş, Benfica da izin vermiş Fener'e gidebilirsin diye. Bak sen, ayaklara bak. Yemin ediyorum Benfica yönetimi içinden ''Bu Fenerbahçe ne geri zekâlı bir kulüp'' diyordur.
Zajc gibi Anadolu takımlarında bile zor oynayabilecek bir oyuncuyu 6,5 Milyon Euro'ya alıyorsun ki Llajic de BJK'ye aynı fiyata geldi, Frey gibi bir kazığı yiyorsun ki GS'nin efsâne Dominic Iorfa kazığı gibi ve yetmiyor bu parasızlıkta ön libero, kazma Fejsa'yı transfer etmeye çalışıyorsun. Deliricem, aklımı oynatıcam.
Bizim, Onyekuru-Feghouli gibi kanatlarda uçacak oyunculara, Talisca gibi 10 numaraya, Burak Yılmaz gibi osurdukça gol atan santraforlara ihtiyacımız var ulan !
Bir gün şu kulübe başkan olup takıma 58 tâne 10 numara, 73 tâne santrafor, 23 tâne Feghouli-Onyekuru gibi oyuncu transfer edeceğim. Takımda ön libero mu var? Ağzını yüzünü kıra kıra göndereceğim takımdan.
Senin elinde 1 tâne A.Ömür yok, 1 tâne Llajic yok, 1 tâne Feghouli-Onyekuru yok, Burak Yılmaz yok ve bunlar gibi oyuncu peşinde koşacağına takımın en ihtiyacı olmayan ön libero bölgesine bonservis parası ödeyerek Fejsa denen 31 yaşındaki yetenek özürlü kazmayı almak için Benfica'nın ayağına gidiyorsan sokayım senin vizyonuna Ali Koç, sokayım senin futbol bilgine Ersun Yanal.
Aldığım Fenerbahçe Efsâneler forması, gönderdiğim 13-14 tâne Fener Ol mesajı zehir zıkkım olsun.