"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fonseca ile Fenerbahçe arasında bir anlaşma yok. Fonseca'nın Fenerbahçe'nin öncelikli adayları arasında olduğunu düşünmüyorum.(Ahmet Selim Kul)Ahmet Selim Kul: “Slaven Bilic ismi hala gündemde. Kulübü bırakmak istemiyor. Dün Asya Şampiyonlar Ligi maçında 7-0 kaybetti. Buna karşın Bilic konusunda haber bekleniyor.” (A Spor)
benitez 16 haziranda geldi ya ne hocası daha
bjelica gelse bari bu isimler arasında en uygunu o bence
O iş zor, NBA'de devam eder bence.
Valla 1 haziranda direk ismini foruma yazdığım hoca ben istiyorum gelmesini nasıl Erol'a gelirken 2-3 kişilik ekiple gel dedilerse Fonseca içinde tam tersi kabul etmez V.D kalıyor olabilir ama ana yardımcı olmaz. Takımda en tehlikeli hocayı yeme ihtimali olan Mhy-Caner-Ozan yerli tayfası bunlara söz geçirirse başarılı olur hoca
Smith Jr Hocam ben Rogon işine sıcak bakıyorum. Dışardan bakınca kucağa oturma durumu yok saçmasapan adamları fahiş fiyatlarla köklemiyorlar bize.Szalai gibi bir cevheri tutmuş çerez parasına vermiş sana. Pelkas'ı ucuz fiyata getirmene yardımcı olmuş. Gustavo'yu getirmiş.İnan bana yine onların getirdiği Falette bile Lemos ve Tissrand'dan iyi oyuncu. Steven Caulker elimizdeki Szalai dışındaki bütün stoperlerden iyi. Rogon olmasa Bjk'ye gidecekti büyük ihtimalle.Kemal Ademi dışında falso transfer yok. Varsa da ben bilmiyorum.
Bi zahmet adam olmayanın amk diyebilsinler bunlara. Aman diyim Volkan Demirel gönderilsin varlığı zarar. Tamamen kendi ekibiyle gelsin kalacaksa Almanya'dan gelen hoca kalsın yardımcı