Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1442773 defa)

agha ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6135 : 21 Şubat 2022, 16:11:55 »
Fenerbahçe: "Futbolcumuz Diego Rossi ve  Kulübü ile 2021-22 sezonu kiralama ve sonraki 3 sezon satın alma opsiyonlu olmak üzere toplam 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Futbolcumuzun sözleşmesinin 4 yıla uzaması opsiyonun kullanılması şartına bağlıdır."

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #6136 : 21 Şubat 2022, 16:12:21 »
Ferdi Trabzonla anlaşmış.
:D başka ne haber var abi

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6137 : 21 Şubat 2022, 16:15:54 »
Fenerbahçe: "Futbolcumuz Diego Rossi ve  Kulübü ile 2021-22 sezonu kiralama ve sonraki 3 sezon satın alma opsiyonlu olmak üzere toplam 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Futbolcumuzun sözleşmesinin 4 yıla uzaması opsiyonun kullanılması şartına bağlıdır."
ben bu açıklamayı tam anlayamadım 4 yıllık kiralık her yıl satın alma opsiyonu mu var yani?

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #6138 : 21 Şubat 2022, 16:20:40 »
ben bu açıklamayı tam anlayamadım 4 yıllık kiralık her yıl satın alma opsiyonu mu var yani?
Bende öyle anladım Efe

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #6139 : 21 Şubat 2022, 16:26:53 »
@bbosports

Diego Rossi çıkmazını anlamayanlar için:

2021-2022 yılı için sözleşmesi kiralık

Sözleşme maddesinde +3 yıllık satın alma opsiyonu var.

Satınalma opsiyonu zorunlu değil.

Sezon sonunda karşılıklı anlaşma sağlanırsa uzayacak.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #6140 : 21 Şubat 2022, 17:29:40 »
Müthiş bir transfer olduğu için kalması iyi olmuş. Seneye de bu muntazam katkılarını görmeyi umuyorum.
Umarım bu muhteşem sezonu yaşayan ve yaşatan diğer tüm takım arkadaşları da sözleşmelerini uzatır.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #6141 : 28 Şubat 2022, 17:41:32 »
Ailemize hoş geldin İsak Vural

Benfica'dan almışız inşallah kariyeri bitmez burada
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2022, 17:42:39 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #6142 : 16 Mart 2022, 16:49:59 »
Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural için 17 Mart Perşembe günü (yarın) saat 17.30’da,
@ulkerstadyumu
 1907 Tribünü’nde imza töreni yapılacaktır.

Kamuoyunun ve değerli basın mensuplarının bilgisine sunarız.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #6143 : 17 Mart 2022, 18:34:29 »
Ali Koç: "İsmail Hoca'nın, 'ikinci adam olmak istemiyorum' diye bir sözünü hatırlamıyorum. İsmail Hoca inşallah bize daha çok hizmet edecek.

Löw gazı mı veriyor gene

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6144 : 17 Mart 2022, 19:21:00 »
berkeyle yollar ayrılmış isabet olmuş bence

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6145 : 22 Mart 2022, 00:08:09 »
nisan ayı geldi hala löw’den cevap bekliyoruz.atıyorum 10 nisan’da hayır cevabı aldık döndük yine geçen yıla.kemal abi kızacak ama bence pirlo ismini de düşünmek kötü fikir olmaz.juventus’ta başarısız oldu ama allegri bile aynı hatta daha kötü durumda 2-3 transfer eklemesine rağmen.kendisi de yeniden o seviyeye çıkmak için bir basamağa ihtiyaç duyuyor bence.andrea pirlo ismi de en az löw kadar etki yaratabilir avrupa futbolunda.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6146 : 22 Mart 2022, 09:39:22 »
Ön tarafta iki tane kaliteli ve istikrarlı bitirici oyuncu yakalayamazsak kralı gelse farketmez.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #6147 : 22 Mart 2022, 11:51:44 »
nisan ayı geldi hala löw’den cevap bekliyoruz.atıyorum 10 nisan’da hayır cevabı aldık döndük yine geçen yıla.kemal abi kızacak ama bence pirlo ismini de düşünmek kötü fikir olmaz.juventus’ta başarısız oldu ama allegri bile aynı hatta daha kötü durumda 2-3 transfer eklemesine rağmen.kendisi de yeniden o seviyeye çıkmak için bir basamağa ihtiyaç duyuyor bence.andrea pirlo ismi de en az löw kadar etki yaratabilir avrupa futbolunda.

İsmail Kartal'la devam etsek daha olumlu olur bence. Pirlo, sonuçta kazanma kültürü olan bir takımı oldukça vasat bir hale getirdi. Ne oynattığı futbol tatmin etti ne de farklı bir kazanım sağladı. Bak mesela Vitor'dan en nefret eden adam bile Kim ya da Crespo transferleri üzerinden olumlu bir şey söyleyebiliyor. Pirlo'nun Juve'ye kattığı hiçbir pozitif durum olmadı.

Allegri konusunda pek katılmıyorum. Sezon başlangıcı kötüydü ama hem mental olarak çökmüş bir takım hem de karşısında daha hazır şampiyonluk adayları vardı. Bir yerde yine toparladı takımı, bir şekilde sistemin oturduğunu ve önümüzdeki sezon muhtemelen bu takımı şampiyonluğa taşıyacağını görebiliyoruz. Villarreal karşısındaki hezimeti söylersen, ilk gole kadar o maçın 2-3 olmaması da inanılır gibi değildi. Durduk yere saçma sapan bir penaltı sonrası takım dağıldı.

Üst üste gelen bu kadar başarısız sezonların ardından Pirlo tercihi çok büyük kumar olur. Daha gelir gelmez en başta medyada Juve'deki başarısızlığı üzerinden dem vurulacak. Terim'in tetikçileri sabahtan akşama kadar Pirlo'ya belden aşağı çalışacak. Bunları da hesaba katmak lazım.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6148 : 22 Mart 2022, 12:25:47 »
Löw Fenerbahçe’ye neden gelmek istesin diye düşünelim…

Yarım kalan işi tamamlayacak falan yazanlar var. Vitor romantizmi bu. Löw gibi ununu elemiş birinin böyle bir romantizm içinde olacağını sanmam.

Bir kulüp takımında tekrar rekabetçi bir ortamda olmak istese… Cevap Fenerbahçe olur mu? Yerel ligden başka bir mecrada yokuz.

Rahat edeceği bir organizasyon arıyorsa zaten yüzümüze bakmaz.

Geriye bir tek para kalıyor… Son 3-4 aydaki ekonomik/siyasal gelişmelerden sonra Ali Koç cebinden para vermeyecekse Löw’ü tatmin edici bir maaş vermek de neredeyse imkansız.

Löw bize neden gelsin?

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #6149 : 22 Mart 2022, 16:47:14 »
İsmail Kartal'la devam etsek daha olumlu olur bence.....

Valla Ali Koc un yonetim tarzina uygun olur... Genelde hep buyuk isimler konusuluyor, sonra rezil isimler gundeme geliyor ... ulan eldeki de gitmesin kivamina gelince elde olanla anlasiliyor ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....