Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1443385 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8445 : 10 Temmuz 2024, 22:23:46 »
Hazırlık maçını kaybettik köklü ekiplerden Hayduk Split.2inci hazırlık maçı 0 gol.Taraftarlar haklı serzenişte isyanlarda.
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2024, 22:23:58 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8446 : 10 Temmuz 2024, 23:04:45 »
Yalnız ekol bir ülkenin ekol bir takımına yenildik.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8447 : 10 Temmuz 2024, 23:08:03 »
İddiaya göre:Maximini araplar göndermek istiyormuş biz zorla alıyormuşuz.Ancak tek taraflı satın alma opsiyonu.

Kaynak:Ahmet Konanç.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #8448 : 11 Temmuz 2024, 02:48:47 »
kaynak gotum olsa ahmet konanctan daha guvenilirdir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #8449 : 11 Temmuz 2024, 06:07:24 »
İddiaya göre:Maximini araplar göndermek istiyormuş biz zorla alıyormuşuz.Ancak tek taraflı satın alma opsiyonu.

Kaynak:Ahmet Konanç.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hadi daha once kim oldugunu bilmiyordun, simdi bak bari... Sol kanatta buldozer gibi bir adam Maximin.
Aldigi maas nedeniyle kimse yanasmiyordu, normal avrupa maasi alsa kapisinda kuyruk olacak adam...
Zaten satinalma olarak alamayiz, bunu da kenara yaz. Yani seneye kalacagini sanmam.
Bizde ne yapar bilmiyorum ama bir Ndombili olmadikca her turlu is yapar. Yeter ki kafasinda oynamak olsun.

Kafasinda oynamak olduguna inaniyorum cunki;
1-Hocasi ile oynamak icin kavga etmis adam olmasi
2-Maasindan ciddi bir indirim yaparak geliyor (yatacak adam, yatar alir parasini)
3-Mourinio nun istemesi

Nokta. Bence tam bizim seyirciye gore bir adam.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8450 : 11 Temmuz 2024, 09:25:01 »
Hazırlık maçlarına, oynanan kabız futbola ve geçen kamp müddetine baktığımız zaman takım sanki Aykut'un takımı devraldığı sezonlara dönmüş gibi. 50 eksikle şampiyonlar ligi ön elemelerine çıkıp köy takımlarına karşı madara olarak elendiğimiz, sonra da panik transferleri yapıp sezona berbat girdiğimiz yıllar.

Young Boys, PAOK, Lugano diyeyim, siz irtibat kurun.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8451 : 11 Temmuz 2024, 09:26:34 »
Emir ve Bartuğ'u çok beğeniyormuş Jose. Orta saha transferi o sebeple ekstra olarak tutuluyor sanırım.

Esasen Bartuğ'u kazanırsa zaten mükemmel olur. Elemana yapılan eleştiriler fiziksel mücadeleden kaçmasıydı  ama hazırlık maçlarında görülen o konuda çok ilerlediği. Bu durumda 6 numara işini iki yerliyle çözebilir, Fred etkisi yapacak bi 6-8 bakabiliriz.

Emir için de hem stoperi hem sol beki yedeklemesi mümkün deniyor. Ben hızı yeter mi bilmiyorum ama Ferdi satılabilir gibi duruyor ve hazırlık maçında sol bekte süre aldı.

5 dakika oynatmaz Bartuğ'u filan. Klasik yabancı kurt hoca övme şenlikleri...

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #8452 : 11 Temmuz 2024, 11:45:38 »
mourinho takimi yavas bulmus tamam da daha gelir gelmez bismillah takimin en kreatif oyuncusu tadicin yeriyle oynamaya calisiyor adam. yok 10 numara oynatacakmis yok bazi maclar yedekten gelecekmis. once forveti al tadice sonra bakarsin baska yere hizli adam alinmiyor sanki.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8453 : 11 Temmuz 2024, 11:58:04 »
32 gün geçmiş bir tane transfer yok. Ayni senaryoyu 1500 defa yaşadığımız için insan kızıyor. Sampiyonlar liginden eleniriz, sonraki gün 3 tane transfer yaparlar. Bir insan hiç mi akıllanmaz. Maurinho istememiş, yahu maurinho acele etmeyin, sampiyonlar ligine oyuncu yetismese de olur mu demiştir. Zaten ismi geçen adamlarin hiç birisini eski çalıştırdığı takımlara almaz. Nabza göre şerbet veriyor galiba. Garip garip işler.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #8454 : 11 Temmuz 2024, 12:28:06 »
Arkadiusz Milik’i Thiago Motta istemiyormuş. Bu kadar oyalanmaya gerek yok sağlıklıysa Milik’i çekersin vereceğin bonservis 3-4 milyon olur. Dzeko’yu gönderirsen bi tane 1. Forvet alırsın Milik’le forma rekabetine girerler

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8455 : 11 Temmuz 2024, 13:51:41 »
mourinho takimi yavas bulmus tamam da daha gelir gelmez bismillah takimin en kreatif oyuncusu tadicin yeriyle oynamaya calisiyor adam. yok 10 numara oynatacakmis yok bazi maclar yedekten gelecekmis. once forveti al tadice sonra bakarsin baska yere hizli adam alinmiyor sanki.

Geçen seneki hocayla devam etmek bu yüzden önemliydi işte. İsmail de denedi Tadic'i forvet arkası filan, verim alamayınca hiç elleşmedi. Aynı haltları Mourinho 10 hafta dener artık. Öyle ben yanlış yapıyorum da dedirtemezsin.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8456 : 11 Temmuz 2024, 15:54:03 »
Servet Yardımcı çekildi.Mourinhoyuda yollayın gitsin.Belli adamın bizi ne gördüğü.Tazminatı başkan ödesin.Oyuncular para ederken satılsın.Gerek yok yatırıma artık.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2024, 15:54:45 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8457 : 11 Temmuz 2024, 16:21:23 »
Adaylara bak :)

Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu

Hangisi Fenerbahçe'yi daha iyi sikeriz yarışması yaparlar

Bu kadar aciz bir yönetime destek verdiğim için kendimden utanıyorum.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #8458 : 11 Temmuz 2024, 18:49:10 »
Adaylara bak :)

Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu

Hangisi Fenerbahçe'yi daha iyi sikeriz yarışması yaparlar

Bu kadar aciz bir yönetime destek verdiğim için kendimden utanıyorum.

88-89 sezonundan beri Fenerbahçe'yi izliyorum. O muhteşem sezona sen de yetiştin. Bak 35 yıl geçti, biz bu Ali Koç kadar ağır hayal kırıklığı yaşamadık. 90'ların ilk yarısında kısa bir Hasan Özaydın dönemi vardı, zâten büyük bir iddia da yoktu o dönem. Orda bile böyle bir hayal kırıklığı yoktur, yaşamamışızdır.

Ali Şen ve Aziz Yıldırım. İkisi de hööt deyince karşısındaki herkes ''al sana göt'' derdi. Bırak MHK Başkanını, TFF Başkanlarını gönderirlerdi. Basında tek bir gazeteci Fenerbahçe'yi eleştiremezdi. Biz bunlara alışmış bir camiaydık, Türkiye'nin tek büyüğüydük.

Nereden nerelere getirdi bizi bu Ali Koç. Ne karşımızdaki yapının karşısında durabildi, ne de rüya transfer yapabildi. Aziz Yıldırım'a ne kadar kızarsak kızalım, bu Ali Koç Aziz'in taşağındaki kıl bile olamaz.

''öyle bir kadro kurucam ki şampiyonluk sözü vermeye gerek kalmayacak'' deyip de kimseyi transfer edememek, En-Nesyri denen öküzü bile alamamak... Acımaya başladım artık, hem Ali Koç'un zavallılığına, hem de kaderimize ve bize.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #8459 : 11 Temmuz 2024, 19:21:04 »
88-89 sezonundan beri Fenerbahçe'yi izliyorum. O muhteşem sezona sen de yetiştin. Bak 35 yıl geçti, biz bu Ali Koç kadar ağır hayal kırıklığı yaşamadık. 90'ların ilk yarısında kısa bir Hasan Özaydın dönemi vardı, zâten büyük bir iddia da yoktu o dönem. Orda bile böyle bir hayal kırıklığı yoktur, yaşamamışızdır.

Ali Şen ve Aziz Yıldırım. İkisi de hööt deyince karşısındaki herkes ''al sana göt'' derdi. Bırak MHK Başkanını, TFF Başkanlarını gönderirlerdi. Basında tek bir gazeteci Fenerbahçe'yi eleştiremezdi. Biz bunlara alışmış bir camiaydık, Türkiye'nin tek büyüğüydük.

Nereden nerelere getirdi bizi bu Ali Koç. Ne karşımızdaki yapının karşısında durabildi, ne de rüya transfer yapabildi. Aziz Yıldırım'a ne kadar kızarsak kızalım, bu Ali Koç Aziz'in taşağındaki kıl bile olamaz.

''öyle bir kadro kurucam ki şampiyonluk sözü vermeye gerek kalmayacak'' deyip de kimseyi transfer edememek, En-Nesyri denen öküzü bile alamamak... Acımaya başladım artık, hem Ali Koç'un zavallılığına, hem de kaderimize ve bize.
Ali Koç u zerre savunduğum yok ama o zamanlardaki siyasi konjonktür ile bugünkü arasında da dağlar kadar fark olduğunu, o höt diyip göt alan Aziz Yıldırım ın ne hallere düşürüldüğünü, kimlerin ne için hapis yattığını vs unutılmamalı.