Adaylara bak
Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu
Hangisi Fenerbahçe'yi daha iyi sikeriz yarışması yaparlar
Bu kadar aciz bir yönetime destek verdiğim için kendimden utanıyorum.
88-89 sezonundan beri Fenerbahçe'yi izliyorum. O muhteşem sezona sen de yetiştin. Bak 35 yıl geçti, biz bu Ali Koç kadar ağır hayal kırıklığı yaşamadık. 90'ların ilk yarısında kısa bir Hasan Özaydın dönemi vardı, zâten büyük bir iddia da yoktu o dönem. Orda bile böyle bir hayal kırıklığı yoktur, yaşamamışızdır.
Ali Şen ve Aziz Yıldırım. İkisi de hööt deyince karşısındaki herkes ''al sana göt'' derdi. Bırak MHK Başkanını, TFF Başkanlarını gönderirlerdi. Basında tek bir gazeteci Fenerbahçe'yi eleştiremezdi. Biz bunlara alışmış bir camiaydık, Türkiye'nin tek büyüğüydük.
Nereden nerelere getirdi bizi bu Ali Koç. Ne karşımızdaki yapının karşısında durabildi, ne de rüya transfer yapabildi. Aziz Yıldırım'a ne kadar kızarsak kızalım, bu Ali Koç Aziz'in taşağındaki kıl bile olamaz.
''öyle bir kadro kurucam ki şampiyonluk sözü vermeye gerek kalmayacak'' deyip de kimseyi transfer edememek, En-Nesyri denen öküzü bile alamamak... Acımaya başladım artık, hem Ali Koç'un zavallılığına, hem de kaderimize ve bize.