Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1442719 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8550 : 08 Ağustos 2024, 10:01:55 »
40-45 arası bir fiyata satılabilir. 30 milyon’a satmak bedavaya satmak demektir.
Tırsak Jose bir sene daha kalsın 50’e okuturum dememiş miydi?
Kardeşim benim, bu ifadeler mantıklı ve doğru mu sence? Fenerbahçe taraftarının genel psikolojisinde ipin ucu kaçalı çok oluyor fakat 5 resmi maç oynamış, sayılı futbol insanlarından birisi teknik direktörün ve ifade bu mu?

Senin özelinde sorayım: Tam olarak ne istersin?
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2024, 10:02:25 Gönderen: Umut »
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #8551 : 08 Ağustos 2024, 11:16:44 »
Valla şunu bilir şunu söylerim. Bizim taraftar kadar çok bilen, bir maçla adamı kahraman veya çöp ilan eden yoktur.  Böyle bir camiada görev yapan herkese Allah sabır versin.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8552 : 08 Ağustos 2024, 11:24:57 »
Valla şunu bilir şunu söylerim. Bizim taraftar kadar çok bilen, bir maçla adamı kahraman veya çöp ilan eden yoktur.  Böyle bir camiada görev yapan herkese Allah sabır versin.
Var var. Diğer camialar daha beter merak etme sayın abim. Bizim camianın başına gelenler diğer camialarin başına gelse tas taş üstünde kalmazdı. Şükredin bizim taraftara siz.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
« Yanıtla #8553 : 08 Ağustos 2024, 11:46:44 »
Var var. Diğer camialar daha beter merak etme sayın abim. Bizim camianın başına gelenler diğer camialarin başına gelse tas taş üstünde kalmazdı. Şükredin bizim taraftara siz.

Doğrudur kardeşim. Diğer camiaları takip etmediğim için fazla bilgim yok ama bu sorun genelde bizim insanımıza has bir durum sanırım.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #8554 : 08 Ağustos 2024, 12:48:32 »
mourinho’nun ismine çok da güvenmeyin. bambaşka bir oyun oynayacağız ve bu oyunu bu camianın %70’i eleştirecek. ben skorlardan bağımsız konuşuyorum. şampiyon olalım önce de gerisi önemli değil mantığında değilim. güçlü bir oyuna sahip ve her alanda kusursuz olmalı fenerbahçe. adana demir maçında göreceğiz.
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2024, 12:48:48 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8555 : 08 Ağustos 2024, 12:56:04 »
Mourinho'nun ismine güvenmiyorum, bana kalsa İsmail'le devam ederdim.Mourinho'ya verilen maaşı da yıldız oyuncu transferine harcardım.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
« Yanıtla #8556 : 08 Ağustos 2024, 13:09:45 »
Mourinho'nun ismine güvenmiyorum, bana kalsa İsmail'le devam ederdim.Mourinho'ya verilen maaşı da yıldız oyuncu transferine harcardım.

Bu fikrinize şöyle katılmıyorum, yıldız isimler yıldız hocalarla oynar.  Antrenmana veya maça çıkarken bir Mourinho ile bir de İsmail Kartal ile çıktığını düşün. Bir nevi Abdul-Rauf, Zan Tabak, Miliç gibi isimleri Halil Üner'e teslim etmek gibi. Bence işin büyük kısmı hoca.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8557 : 08 Ağustos 2024, 14:31:22 »
Bu fikrinize şöyle katılmıyorum, yıldız isimler yıldız hocalarla oynar.  Antrenmana veya maça çıkarken bir Mourinho ile bir de İsmail Kartal ile çıktığını düşün. Bir nevi Abdul-Rauf, Zan Tabak, Miliç gibi isimleri Halil Üner'e teslim etmek gibi. Bence işin büyük kısmı hoca.

İrfan'ı, Oosterwolde'yi filan performans anlamında üst noktaya taşıyan kariyerli Jesus değil İsmail hoca olmuştu. Kariyerin bir anlamı yok oyuncular için. Oyuncu, kendisiyle iyi iletişim kuran antrenörü sever ve onun için daha candan oynar. Mourinho iki maç daha İrfan'ı kessin bakın ne oluyor, İrfan girdiği zaman nasıl oynuyor. Kariyeri de Mourinho'yu kurtarıyor mu...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #8558 : 08 Ağustos 2024, 20:28:54 »

Bizim camia bu sefer şunu diyecekti.

''böyle efsane bir kadro kuruldu ama kadronun başında İsmail gibi bir vasat var. Kadro Ferrari, şoför yeni ehliyetli acemi'' falan denilecekti.

Her şartta her eleştiri yapılacak mutlaka. Benim için JM şu âna kadar hayal kırıklığı oynattığı futbolla ama ne diyeyim, mecbur oturup izliyoruz bi umut.

Yine de şunu anlayalım. JM eleştirilemez diye bir şey yok.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #8559 : 09 Ağustos 2024, 03:28:19 »
Arkadaslar Mourinho ile Obra nin ortak yani sistem oynatan hocalarolmasi.

Milletin o dizilise kaymalara alismasi, bunlari otamatikten yapmasi cok zaman aliyor.
Cok tekrar gerektiriyor vs...

2-3 ay alacak takimin oturmasi. Ha oturunca da cok renkli bir futbol izlemeyecegiz. Perreira zamani gibi olacak. Ama sonuc alacak ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8560 : 09 Ağustos 2024, 05:15:35 »

Milletin o dizilise kaymalara alismasi, bunlari otamatikten yapmasi cok zaman aliyor.

2-3 ay alacak takimin oturmasi. Ha oturunca da cok renkli bir futbol izlemeyecegiz. Perreira zamani gibi olacak. Ama sonuc alacak ...
Galatasaray 96 puan falan toplarsa işimiz zor yine o halde, 2-3 ayda epey puan kaybederiz çünkü.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #8561 : 09 Ağustos 2024, 05:46:18 »
Galatasaray 96 puan falan toplarsa işimiz zor yine o halde, 2-3 ayda epey puan kaybederiz çünkü.

Valla ben o kadar kotumser degilim.... Kendi adimiza Sampiyonlar Ligi kura sanssizligimizla, biraz zor gozukuyor. Sparta ne ya ....Neyse...

Ama lig fiksturu bizim gelisimimize uygun. GS in ne yapacagindan bagimsiz soyluyorum bunu. Ayrica biz bir nebze de, GS hic hazir degil gibi. Trabzon u dun gorduk. Iki ucu keskin bicak gibiler, ya iyi birsey cikacak yada buyuk huzun yasayacaklar.

Daha sampiyonluk denklemini belirleyecek etkenler masada degil.
Transferler mesela;
1-Cincon Kerem ve Baris i satiyor rusyaya ... o parayla kimi alacaklar ??
2-Biz Ferdi yi satarsak, biz kimi alacagiz? (Ferdi konusunda, cok sevmeme ragmen, 35M luk sol bekim olacagina 10 daha verip ayni farki ortasahada yaratan oyuncum olmasini tercih ederim)

Daha cok degisken var.... Mesela en onemlisi, bizi gecen sene bitiren rakip degil sakatliklardi. Bu sezon saglik ekibinin degismesi sonuc verirse o bile buyuk etki yaratir.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #8562 : 09 Ağustos 2024, 12:21:12 »

Parreira demek isteni herhalde hocam pereira da iyiydi ama başarı gelmedi

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #8563 : 11 Ağustos 2024, 06:50:18 »
Parreira demek isteni herhalde hocam pereira da iyiydi ama başarı gelmedi

Dogru ... Parreira, tesekkurler duzeltme icin.

Ama sampiyon oldugumuzu hatirlatayim. Anlasmasi tek sezondu ve uzatmadi. Pek goze hos gelmeyen , hatra bazen uykumuzu getiren ama makine gibi isleyen bir takimdi.

Mourinho ile kiyaslanmaz oyun hizi tabiki Ama izledigimiz en net duzeni olan takimdi.

Bu hoca da duzen, set ve oyun plani ni onde tutan bir hoca.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #8564 : 11 Ağustos 2024, 08:24:51 »
Şu ADS'deki Maestro'yu direk alırdım ben olsam. Benfica altyapısı, 21 yaşında. 6/8 yedekler. Kalite bi 6 numara alıp bu elemanı da eklerdim ben olsam.
Kara deryalarda bir FENERsin!