Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1611903 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8865 : 12 Temmuz 2025, 19:54:56 »
Abi Barış Alper'le oynuyor adamlar, bence ciddi fark yok arada. Fark saha dışında. Adamlar sponsorla bulduk parayı diyor ama sponsor açıklamıyor. Tek sözleşme şartı bu senelik neden kaldırıldı acaba? Biz saha dışını dengelemeden zaten iş her türlü zor.
Abi 2 sene önce de keremle oynuyorlardi. Dedim ya şimdi sane geldi, icardi iyilesti. Bizde böyle lüks yok. Onu söylüyorum. Bak inter izin verse hakan şimdi gsdeydi. İlkay alo deseler yarın gsde. Teklif bekliyor. Seviye farki derken bundan bahsediyorum. Osimhen denen adam manshester, real va barcadan teklif aldi. Araplardan inanilmaz bir teklif aldi ama gsden vazgecmedi. Biz sancho takim bulamazsa bize gelir diye son çare olarak.yedekte bekletiliyoruz.  Yani bilmem anlatabildim mi. Saha disi olaylara hic girmeyelim. Çıkamayız. Acun bile çıkamadı da istifa etti kurtuldu.
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2025, 19:55:51 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #8866 : 12 Temmuz 2025, 20:06:13 »
Abi 2 sene önce de keremle oynuyorlardi. Dedim ya şimdi sane geldi, icardi iyilesti. Bizde böyle lüks yok. Onu söylüyorum. Bak inter izin verse hakan şimdi gsdeydi. İlkay alo deseler yarın gsde. Teklif bekliyor. Seviye farki derken bundan bahsediyorum. Osimhen denen adam manshester, real va barcadan teklif aldi. Araplardan inanilmaz bir teklif aldi ama gsden vazgecmedi. Biz sancho takim bulamazsa bize gelir diye son çare olarak.yedekte bekletiliyoruz.  Yani bilmem anlatabildim mi. Saha disi olaylara hic girmeyelim. Çıkamayız. Acun bile çıkamadı da istifa etti kurtuldu.
O zaman yapacak bişey yok abi, kendi kendimize eğleneceğiz, Avrupa'ya odaklanacağız.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #8867 : 12 Temmuz 2025, 20:46:24 »
---------------------Duran-------------------
-----Oğuz-------------------------Asensio----
-----------Fred-------------Bissouma---------
--------------------İsmail---------------------
-Archie------------------------------Mimovic-
------------Jayden-----Skriniar--------------
---------------------?-------------------------

Şöyle de olur gibi...
Bu takım acayip gol sıkıntısı yaşar Duran hariç katkı alabileceğimiz kimse yok İsmail kesik yer bu kadro üstüne

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8868 : 12 Temmuz 2025, 20:56:19 »
Ben kendimce bir kadro kurdum livaya talip yok diye koydum

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #8869 : 12 Temmuz 2025, 21:39:49 »
Ben kendimce bir kadro kurdum livaya talip yok diye koydum

ön ikilinin çok skor yapması gerekir duranı o beklentiyle aldık ama diğer arkadaşı çok tanımıyorum ikisinin de kariyerinde 12-13 golü aştığı sezon yok o yüzden ileriye daha net skor odaklı ama atletizm ve bağlantıyı da belli seviyede yapacak adam lazım bence. hızlı ve sağlam bi sağ stoperle de beraber o zaman ben okey gibiyim buna.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #8870 : 12 Temmuz 2025, 22:28:24 »
ön ikilinin çok skor yapması gerekir duranı o beklentiyle aldık ama diğer arkadaşı çok tanımıyorum ikisinin de kariyerinde 12-13 golü aştığı sezon yok o yüzden ileriye daha net skor odaklı ama atletizm ve bağlantıyı da belli seviyede yapacak adam lazım bence. hızlı ve sağlam bi sağ stoperle de beraber o zaman ben okey gibiyim buna.
Duran 21 yaşında olduğundan o kadar geçmişine bakmayı doğru bulmuyorum nitelik nicelik olarak doğru isim bana göre, dediğin katkıyı banko verecek isim olarak bence sörloth var onuda biz duranı kiralayınca atletico satmayı düşündü haberleri düştü 35 istiyorlarmış daha erken olsa girerdik topa muhtemelen

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #8871 : 13 Temmuz 2025, 09:24:03 »
Bu takım acayip gol sıkıntısı yaşar Duran hariç katkı alabileceğimiz kimse yok İsmail kesik yer bu kadro üstüne
Bu zaten bence Avrupa'da zor maçlar ve ligde derbiler için falan olabilir. Fred-Bissouma orta saalı üçlüyü tercih ederim.
Kara deryalarda bir FENERsin!