Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 73505 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Yazık oldu..

3 Temmuz 1....

13 Nisan 2....

Hayatım alt üst oldu...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
kafama balyozla vuruyorlar gibi :(((
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Özcan
Affina sığınarak bende senin .... ..... diyorum
Müsade var değil mi ?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
inşallah lige yansımaz bu olay...kupa olaydı iyiydi ama ligden önemli değil....neticede bu halle bile halkbank'ı sıkıştırdık..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi gideyim öldüreyim mi kendimi? Böyle şey mi olur Allah aşkına skorda öndeydik 9 sayı kalmıştı gittim duş almaya geldim baktım yenilmişiz. Allah kahretsin böyle şeyin anasını satayım ya böyle şey olamaz. Bugün kendimi öldürsem yeridir. Rezalet
Abicim duşa gidecek başka zaman bulamadın mi ?
Bende takımın ritmini ne bozdu diyorum :( :(
:) :) ;)

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
çöktüm , tamamen dağıldım.Her yerden kötü sonuçlar...

Çevrimdışı h_yrtcn

• Üye
9 15 kupa gitti...

Fonteles ve Arslan hesabını versinler.
özellikle Fonteles ... böyle hırs olmaz bunun adı terbiyesizlik şımarmışlık taraftara oynama ne derseniz diyin adına..

kötü oldu yazık oldu.

Özcan çok doğru yazmış aldığımız maçı bıraktık hediye ettik....

buradan bi ders çıksın bize...
voleybol sporu da diğer sporlar gibi ŞIMARIKLIK sevmez , oyuncular hadlerini bilsinler.

Arslan konusundaki düşüncelerinde bir kez daha haklı çıktın abi. Maç kaybedilir,kupa kaybedilir ama böylesinin izahı yok. Koç elinden geleni yaptı ama berbat oynadığımız tie breakte kupayı kaybettik. 3te 0 şimdilik gerçi vakıf maçından da pek ümitli değilim.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Fonteles'in yaptığına şaşırdım mı ? Hayır. Arslan'ın oyundan düşmesine şaşırdım mı? Tabii ki hayır. Ama Miljkoviç'in Halkbank maçındaki etkisiz,pasif uysal kedi hallerine şaşırdım mı ? Evet çok şaşırdım.
Arslanıyla,Fontelesiyle,Castellanisiyle bu şube benim en sevdiğim şube. Cem abi biliyorsun , Miljkoviç'i hiç sevmem. Ama şunu her zaman kabul ederim , İvan dünyanın en iyi oyuncularındandır. Ve bunu tekrar gösterme zamanı geldi. Kısacası Fenerbahçe'de her şey Miljkoviç'e bağlı. Ya 2006 da ki Treviso katliamını yapan İvan olacak ya da 2008 de Trento serisindeki etkisiz ve pasif İvan...
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2014, 22:02:17 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Özcan
Affina sığınarak bende senin .... ..... diyorum
Müsade var değil mi ?

Müsade senin :)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fonteles'in yaptığına şaşırdım mı ? Hayır. Arslan'ın oyundan düşmesine şaşırdım mı? Tabii ki hayır. Ama Miljkoviç'in Halkbank maçındaki etkisiz,pasif uysal kedi hallerine şaşırdım mı ? Evet çok şaşırdım.
Arslanıyla,Fontelesiyle,Castellanisiyle bu şube benim en sevdiğim şube. Cem abi biliyorsun , Miljkoviç'i hiç sevmem. Ama şunu her zaman kabul ederim , İvan dünyanın en iyi oyuncularındandır. Ve bunu tekrar gösterme zamanı geldi. Kısacası Fenerbahçe'de her şey Miljkoviç'e bağlı. Ya 2006 da ki Treviso katliamını yapan İvan olacak ya da 2008 de Trento serisindeki etkisiz ve pasif İvan...
Biliyorum serkan.
Fakat bu maç performanslardan ayrı bir maç.
Maçta ivan servisler harici oyuna çok giremedi
Arslan Allah için takımı çok iyi oynatiyordh formda zaten bu aralar hatta maç içinde yazdım maç. Fonteles in maçıydi. Zatrn % 68 ile oynamış.  Ama işte 4ncu periyottaki 4 5 hata ve o yapılan ayıp çok önemli.. takımın ahenki bozuldu.
Yoksa Ivan.cok önemli mutlaka ama bu maçın kaybedilmesinde Ivan in kendi standartina göre kötü oynamasınin alakası yok.be kardeşim.
Çok iyi.servis attığımız rakipten daha iyi manşet aldığımız bir maçta yapılan sayıca az ama benim için vahim derecede önemli bir hata ayıp artık ne dersek diyelim işte bu yüzden gitti maç.
Ivan fenerbahçe de kötü de oynadı dönem dönem ama asla.pismadi piscağını zannetmiyorum
Roma takımı biliyorsun para kazanmak isteyen oyunculardan ( ivan da dahil buna ) kurulu bir takımdi ama olmamıştı
Beklentimin çok üzeri iyi oynadı aslında takım
Bi bizr ders olur finalde.daha.ciddi oynayıp  böyle hatalar yapmayacagomiza inanıyorum

Çevrimdışı bg1976

• Üye
halkbank haketti tebrik etmek lazım.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
Halkbankıda bizide kutlalayım önce.
Ama su var bugun IVAN cok kotu oynadı. Olur kazandırdıkları yasattıkları yanında 1 kupa varsın olmasın.
Marshall servislerini duzeltti doruz duzeltmedi arkadaslar sakatlıklar sonrası eskiye dönmesi zmaan aldı Normal Marshall bu zaten:)
Tüm Takımlarımız yaslı ciddi sorun bence. Bugun Voleybolda 2 kupa alırız diodum aam en cok onlar yanılttı.
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Fonteles'in yerine  Turgay ha?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Izah ettim rufat olayı eski sayfalara bak

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ben bu takıma kızamıyorum..Yaşlı bir takımız kadromuz dar..Bu yuzdende malesef 5 günde 4. maçta patladık son anlarda...

Ben inanıyorum ki Finalde bu dalkavuklar takımını eze eze yeneceğiz!

Casteglani işini bilir.
HaBaBaM GüM GüM GüM