Fonteles'in yaptığına şaşırdım mı ? Hayır. Arslan'ın oyundan düşmesine şaşırdım mı? Tabii ki hayır. Ama Miljkoviç'in Halkbank maçındaki etkisiz,pasif uysal kedi hallerine şaşırdım mı ? Evet çok şaşırdım.
Arslanıyla,Fontelesiyle,Castellanisiyle bu şube benim en sevdiğim şube. Cem abi biliyorsun , Miljkoviç'i hiç sevmem. Ama şunu her zaman kabul ederim , İvan dünyanın en iyi oyuncularındandır. Ve bunu tekrar gösterme zamanı geldi. Kısacası Fenerbahçe'de her şey Miljkoviç'e bağlı. Ya 2006 da ki Treviso katliamını yapan İvan olacak ya da 2008 de Trento serisindeki etkisiz ve pasif İvan...
Biliyorum serkan.
Fakat bu maç performanslardan ayrı bir maç.
Maçta ivan servisler harici oyuna çok giremedi
Arslan Allah için takımı çok iyi oynatiyordh formda zaten bu aralar hatta maç içinde yazdım maç. Fonteles in maçıydi. Zatrn % 68 ile oynamış. Ama işte 4ncu periyottaki 4 5 hata ve o yapılan ayıp çok önemli.. takımın ahenki bozuldu.
Yoksa Ivan.cok önemli mutlaka ama bu maçın kaybedilmesinde Ivan in kendi standartina göre kötü oynamasınin alakası yok.be kardeşim.
Çok iyi.servis attığımız rakipten daha iyi manşet aldığımız bir maçta yapılan sayıca az ama benim için vahim derecede önemli bir hata ayıp artık ne dersek diyelim işte bu yüzden gitti maç.
Ivan fenerbahçe de kötü de oynadı dönem dönem ama asla.pismadi piscağını zannetmiyorum
Roma takımı biliyorsun para kazanmak isteyen oyunculardan ( ivan da dahil buna ) kurulu bir takımdi ama olmamıştı
Beklentimin çok üzeri iyi oynadı aslında takım
Bi bizr ders olur finalde.daha.ciddi oynayıp böyle hatalar yapmayacagomiza inanıyorum