Yazilanlara genel bir cevap vereyim istedim.
Zoric i bize gelene kadar izlemedim. Sanirim hirvatistan dışında sadece Euroleague de unija da oynamis . Buyout odeyecek 1 baba yigit ciksin elini operim
Herkesle ayni fikirde olmak zorunda degilim.
Ayrica sampiyonluk basarisizlik demeye calismadim.
Top 16 da kalip sampiyon olmak beni kesmez 20 m bütçe ile söylemeye calistigim bu
Bu arada ben takimi gider her türlü desteklerim. Ama elestirmkte hakkim rahatsiz olduğum seyleri de yazarim. Eger forum eleştirmeye kapali ise kusura bakmayin zamaninizi aldim
Yazdıklarım hakaret iceren seyler degil bu nedenle saygiyi hoşgörülu olmaya hak etmedigini söylemek gerçekten tuaf.
Herkesin bir fikri var dogru veya yanlış. Senin gibi dusunmeyeni buldugunda üstüne atla alta kalanini cani ciksin zihniyetinin oldugunu gormek beni uzdu
Bu takimi bana karsit yazanlardan daha cok desteklemis bile olabilirim Ümraniye'de caferaga da. Simone geldiginde pes pese yenilirken 300 kisiye oynadigimizda ben salondaydim.
Bilgisiz oldugumu düşünenlerden de fazla canli mac izledigimi soyleyebilirim.
Uzattim sanırım ama kimse fenerbahce nin sahibi degil.
Elestirileri mi tekrarliyorum
Raskovic surekli calisilmasindan rahatsizim... Top 16 yi gecemezsek bence koç basarisiz olmuştur. Ben koça komisyoncu imasinda bulunmuyorum. Ama dogru da bulmuyorum.
Salona gelip koçu desteklerim bu ayri bir kisim.
yazdiklarimdan rahatsiz olanlar saygi duyulmamasi gerektigini düşünenler her mac salondayim gelirler yuzyuze tartisiriz.
Yazdiklarin bastan asagi hatalarla dolu. Ondan sonra da saygi duyun diyorsun. Ben saygisizca yazan birini gormedim. Sen nasil dusuncelerini dile getiriyorsan, bizde yazdiklarinla ilgili dusuncelerimizi dile getiriyoruz.
(1) Zoric'i daha once izlemediysen, onun zamaninda dogru karar olup olmadigi kanaatine nasil vardin? Bize geldikten sonraki performansina gore herkes yargida bulunur. Bize gelmeden once cikip deseydin ki "arkadaslar, bu Zoric'ten bize fayda gelmez", iste o zaman saygi duyardik. Yoksa, adam gelip, kotu performans ortaya koyduktan sonra "ya bu nasil transfer yahu?" demek bize pek bir katkida bulunmuyor.
(2) Neyin basari oldugu meseleye bakis acina gore degisir. Kisa donem politikalarini destekliyorsan, seni Top 16'nin tatmin etmemesi normaldir. Uzun soluklu bir yapilanma ile gelecek basariya inaniyorsan, alinan sonuclarin bir onemi yoktur.
(3) Fenerbahce'yi cok defa canli izlemissin. Hatta sana karsi fikirlerini dile getirenlerden daha iyi bir taraftar oldugunu ima etmissin. Afedersin ama bilmem kac tane maca gitmenin konuyla ne ilgisi var? Bilgisiz diyenleri de yanlis anlamissin belli ki. Sana dedikleri sey, Raskovic'ten aldigi komisyonun belgesini mi gordun de, boyle ciddi bicimde itham ediyorsun Hoca'yi?
(4) Cem'in de belirttigi gibi, Raskovic meselesi, takim kotu gittigi zamanlarda Hoca'ya olan nefreti kusup, tatmin olmak icin kullanilan bir iddiadir. Iyi bir Fenerbahceli oldugunu iddia ediyorsan, bu ithamlara itimat etmemelisin. Cem'in de dedigi gibi Raskovic ile calisarak gayet muazzam isler de yaptik.