Oynadığımız oyun hiçbir şey vaad etmiyor şu an.Obradovic gibi bir koçun çalıştırdığı takımın 1 senede bir arpa boyu yol alamaması hatta daha da geriye gitmesi çok ilginç.Antrenörümüz Obradovic değil de başkası olsaydı açıkçası playoffları izleyip kendimi yormazdım ben,şampiyon olma şansımız yoktu bu oyunla.Umudumun tek nedeni Obradovic ama sonuçta o çıkıp oynamıyor,bir yere kadar birşeyler yapabiliyor,gerisi tamamen oyuncuların elinde.Olimpiakos'a 94-81 kaybettiğimiz maçtan sonra Obradovic aynen şunu demişti:"Hafta boyunca Olimpiakos'u çok iyi çalıştık,tüm önlemlerimizi aldık ama sürekli önlem aldığımız yerlerden sayı yedik".İşte beni kuşkuya düşüren bu röportajıdır Obradovic'in.Obradovic her zaman görevini en iyi şekilde yapar ama oyuncular o görevi yerine getirmeyince herşey nafile.
Bir de psikoloji çok önemlidir basketbolda.Uşak Sportif antrenörü maçtan sonra"Fenerbahçe'yi yenebileceğimizi gördük" dedi.Türkiye liginde artık oynadığımız basketboldan dolayı hiçbir takım bizden korkmuyor ve maça kazanabiliriz psikolojisiyle çıkıyor hepsi,bu da maçları daha zorlu hale getiriyor bizim için.Eğer saha içinde sürekli doğruları yapabilsek rakip"Ne yapsak ne etsek olmayacak"psikolojisiyle oynardı,bu da bize büyük avantaj getirirdi.Ama şimdi"Doğruları yaparsak Fenerbahçe'yi yenebiliriz"psikolojisiyle oynuyorlar ve iyi oynadıkları zaman kazanabileceklerini biliyorlar.
İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur ama oynadığımız basketbol bunu vaad etmiyor,takım detayların en önemli olduğu basketbolda detayları hiç iyi uygulayamıyor.Hele de playoffda bu detaylar çok daha önemli hale geliyor.Takımı izlerken ben"Bu takımı gerçekten Obradovic mi çalıştırıyor"diye kendi kendime soru soruyorum,artık umarım bundan sonra "Bu takımı Obradovic'in çalıştırdığı çok belli oluyor"diye soru sorarım.İşte o zaman şampiyonluk kesin ama şu an Allah bize ve Obradovic'e kolaylık versin diyebiliyorum ancak.