Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 374496 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ne zaman bu Fatih Söylemezoğlu olunca maçı küfretmeden izleyemeiyorum.. Ayıptır günahtır.. Bo'nun basket faulu nasıl görülmez. Son pozisyonda da gs olsa kesin faul çalınırdı bu hakemlere inat koycazzz..
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Fatih Söylemezoğlu tbl hakemleri içindeki en korkak, sinsi hakemdir..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Daha maçı kazanmadık. Yeniden farkın açılmasına asla izin vermemek gerek. Çift haneli farkları kapatacağız diye nefesimiz tükeniyor. Panik ve telaş da cabası... Tabii Fatih Söylemezoğlu ve yanındaki diğer iki yaratık izin verirse...

En az 3 basket-faulümüz verilmedi. Onlara da beleşinden en az 3 basket-faul çalındı.

En kolayından çalınan teknik-fauller de cabası...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
basket abicim,murat da bu kameradan gözükmüyo da bilmem ne. iyi geri dönüş oldu kleizaya karaktersiz yazanlar vardı.

dostlar zaman birbirimizle uğraşma zamanı değil, bırakın hangimiz ne dediysek, şu maçı aldık mı hep beraber eğlenicez
inanan duasını
totemi olan totemini
çocuğu olan çocuğunun desteğini esirgemesin
gelecek bu maç
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2014, 20:56:57 Gönderen: Okan Y. »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
Valla GS mi durdu biz mi yetiştik anlamadım. Ama bu kadar kötü oynayıp üstelik şu hakemlere rağmen farkın 16'dan 2'ye düşmesi fırsatın ayağımıza geldiğini gösteriyor. İkinci yarı başka bir takım izlemek istiyorum, inşallah oyuncularımız üzerlerindeki durgunluğu atarlar.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
maçın başında istediğimiz basketbolu oynayamadık,galatasaray ise tam tersine idi. doğru 5i yakaladıktan sonra girenler de çıkanları aratmadı. savunma belli bir düzeye geldi. hücumda da ritmi yakalarsak iyi olacak. henüz boş adamı bulmada iyi değiliz,üstelik attığımız sayılar da bireysel ağırlıkta.

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
maca cok kotu basladik ama hatta bir ara fark 16 ya kadar cikti ama bojan'nin aldigi teknik faulden sonra takim inanilmaz bir mucadeleye basladi ve savunma inanilmaz iyi bir seviyeye cikti.  tempa da istedigim duzeyde. insallah ikinci yariya iyi baslariz 3. periotta one gecmek psikolojik olarak cok onemli olur.

Çevrimdışı maliboz

• Üye
  • Yer: istanbul
ulan gergin siz en iyi oynunuzla ve her maç bir tane adamın sırtında gelip hayatı boyunca 24 sayı atmayan adam bize bir sürü sayı atarken biz en kötü olduğumuz zamanlarda bile hakemler ve sizin toplamınızdan daha iyi takımız ama sende bunu anlayacak kapasite varmı ne gezer.

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
dostlar zaman birbirimizle uğraşma zamanı değil, bırakın hangimiz ne dediysek, şu maçı aldık mı hep beraber eğlenicez
inanan duasını
totemi olan totemini
çocuğu olan çocuğunun desteğini esirgemesin
gelecek bu maç
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Bo'nun basket faulünü çalmadılar,bu kadar korkak bir hakem yönetimi olamaz.Neyse inşAllah alacağız şu macı kendi evimizde şampiyon olup,keyfimize bakarız  8)
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
Geri dönmemizin nedenlerinden biride Ergin in Furkanı oyundan alması.. Furkan varken sahada çok tıkanıyoruz. Dış atış lazım dış atış..

Çevrimdışı iscilveger

• Üye

Pozisyon basket. Ancak sessiz izlediğim için verip vermediklerini bilmiyorum. Katlanamıyorum Lig Tv yorumcularına. Hele deplasmanda.

Bi tek ben boyle yapiyorum saniyordum :-)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çevrimdışı legend-damir

• Üye
  • Yer: istanbul
Bo yeter ya

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
Emirin yaptıgına bakın.. Yahu bu maçı dış atış atmadan kazanamayız. Bizimkiler boş üçlükte bile penetreye yöneliyor, Furkan kapatıyor

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
Arroyo kadar pisliği çok azdır..  Cuma günü sahaya çıkartmamak bile lazımya bunları neyse..