Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 375144 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
  • Yer: İstanbul
Arkadaşlar Obradovic takımın başında olacak gelecek maç ..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bizim saha avantajımız diye bir şeyimiz olmadığı da unutulmasın. Daha doğrusu Fenerbahçe Ülker'in saha avantajı dene şey, rakip taraftarın hakemler üstünde baskı kurma şansı olmadığı maç demek. Yoksa biliyorum ki, Aziz beyin bizlere hediye ettiği salonda Ergin her türlü el kol hareketini yaparken saha içi koltuklarına kurulan beyzadeler opera seyircisi kadar sessiz yerlerinde oturuyor ya da cep telefonlarında yılan oynuyor olacaklar. Nasılsa 300-500 lira saymış adamlar; canları ne isterse onu yaparlar.

Yani öyle cehenneme çevrilecek bir salon hayali görmeyin; düş kırıklığı yaşarsınız. Mesela 2007 Abdi İpekçi atmosferi olsa 5. maçta daha ilk devre Ergin 2. teknikten diskalifiye ettirilirdi.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Okan, kasti faul calininca mi bizimkiler iyi oynamaya baslayacak???

Besim, en azından rakibin sertliğine prim vermeyeceksin. Bonsu'nun bir hücum faulu var meela dıoğrudan Bojanın beline dalıyor. Bir tane kasti faul çalsan adamlar da insan gibi oynayacak. sertliğe prim veriyorsun.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye

Böyle bi madde yok ya disiplin yönergesinde yanlış olmasın?

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Böyle bi madde yok ya disiplin yönergesinde yanlış olmasın?
bizzat TBF nin sitesinden aldım. Eğer isterseniz link de vericektim ancak site hata veriyor.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
net bilgisi olan var mı obradovic 5.maç var mı ?

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
ben bu ergin o.... si......m
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2014, 22:30:01 Gönderen: onee »

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bojanın mac beraberyken bombos pozisyondaki sutu kacırıp, markoisvhilinin ve cenk akyolun sutlarını seyretmesinin sertlikle hamkemlerle falan acıklanacak durumu yok bence.

hakemler konusu ayrı konusulur..
Resmen euroleague sezonun özetini yasadık su mac.

Bu adamlara güven o-l-m-a-z.. Benim fikrim bu daha da değiştirmem. Bojan icin cok değiştirmek istedim olmadı :)
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2014, 22:31:05 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Obra 5 mac kenarda olacak

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Orasini anladim da, su kadar kotu bir takima karsi boyle bir oyun ortaya koyan oyuncularda hic suc aramamak da bence bir o kadar yanlis. 

Elbette oyuncularda kabahat var. Ama kabahat kötü oynamaları değil, halen daha bu ortamlarda dağılmaları. O mental zıplama bir türlü olmadı. Berk bile mental olarak Emir+Bojandan daha sağlam geliyor gözüme
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı fatma k.

• Üye
  • Yer: Ataşehir
Ömer Koçsan hoca cezalı değil dedi.

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
bizzat TBF nin sitesinden aldım. Eğer isterseniz link de vericektim ancak site hata veriyor.

Ben de şuradan http://www.tbf.org.tr/docs/default-source/mevzuat/yonergeler/disiplin-yonergesi.pdf?sfvrsn=8 bakıyorumda burada yok o madde ondan sordum

Çevrimdışı kuga

• Üye
lig tv de şuan roportaj var.. kenarda olmayacak dediler. Fedarasyon hemen getirmiş kağıdı Obradovic art niyet arıyorum ; Normalde 1 gün sonra gelirdi bu kağıtlar dedi
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı dallas comegys

• Üye
ben gerçekten şu abdi ipekçi maçlarından önce kazanırız falan diyen arkadaşların neye istinaden bunu dediklerini anlayamıyorum. yahu türkiye şartlarında şöyle bir deplasmandan çıkmak için tekniği taktiği bir yana bırakın mental olarak güçlü karakterlerden kurulu bir takım olması lazım. emir gibi bojan gibi zoriç gibi kleiza gibi hatta iyi oynasa bile bo gibi mental olarak güçlü olmayan adamlarla nasıl burdan maç alınabilir. bu seri iç saha serisi eğer maç parke içinde kalırsa kazanma şansımız var maç sinir harbine dönerse galatasaray mental olarak bizden daha güçlü oyuncu karakterine sahip seri onların lehine döner. 5. maçı kazanırız bir şekilde diye düşünüyorum 6. maç onlar alır 7. maçı da açık farkla kazanırsak kazanırız maç başa baş giderse o maçta da her şey olabilir.
biz bu seriyi kazanırsak karakterle değil kaliteyle kazanırız iş karakter savaşına döndü mü bu takımdan bir şey olmaz bunu görmek lazım. bu takım banvit tofaş ksk atmosferinde bile maç kazanamadı bu sene kendimizi aldatmayalım abdi ipekçi'de kazanmamız zaten mucize olurdu iç saha maçlarına konsantre olalım.