Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 376837 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
nerdeee...Zaten itiraz edilse dün bugün bahsederlerdi....biri üflemiş bir şeyler...öyle kaldı..Aynı şey gs'ye olsa ortalığı ayağa kaldırırlardı

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
eğer itiraz edilmediyse biz her şeyi hak ediyoruz

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
bbir kez daha görük fenerbahçeli olanlar ve diğerleri var, bütün medya kör olmuş...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
nerdeee...Zaten itiraz edilse dün bugün bahsederlerdi....biri üflemiş bir şeyler...öyle kaldı..Aynı şey gs'ye olsa ortalığı ayağa kaldırırlardı

abi basketfaul'de haberi var itirazın..ben ogreneyim bir bakayım..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
var var biliyorum...ama mahmut uslu yok böyle bir şey dedi...

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
Çok ağır bir galibiyet almak istiyorum. Canları yansın istiyorum.Gözlerinden yaş bi yerlerinden kan gelsin istiyorum .. Evet bu kadar öfkeliyim ve benim gibi çok insan var. Sırf bu öfke sebebiyle saha içinden bilet aldım !

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Çok ağır bir galibiyet almak istiyorum. Canları yansın istiyorum.Gözlerinden yaş bi yerlerinden kan gelsin istiyorum .. Evet bu kadar öfkeliyim ve benim gibi çok insan var. Sırf bu öfke sebebiyle saha içinden bilet aldım !
gs li basketbolculara buradan selamlarımızı iletirsiniz umarım :)

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
gs li basketbolculara buradan selamlarımızı iletirsiniz umarım :)

Ne demek istediğini anladım :)

Allah'ın selamı adam olana verilir. İnsanlıktan nasibini almamış bu ''hayvan sürüsüne '' sizden sadece bol bol küfür ileteceğim. ;)

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
aynı şekilde abi.ben öğrenci olduğum için 4.kategorideyim.bizim yerimize de ergine söv.olmadı salcam kendimi 4. kategoriden aşağıya zaten

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
aynı şekilde abi.ben öğrenci olduğum için 4.kategorideyim.bizim yerimize de ergine söv.olmadı salcam kendimi 4. kategoriden aşağıya zaten

Bu mesajı keşke bilet fiyatlarını sezonluk kombine fiyatları bazında ayarlayanlar da görse .. Fatih Dilber dün Sports Tv'de Fenerbahçe deplasmanlarının zor deplasman olmadığından bahsetti. Yıllardır kastımız bu zaten.. A.İpekçi gibi salya sümük saçarak destek olunsun istemiyordur heralde kimse ama yıllardır hayalim Pionir gibi bi ortam .. Ya da en kötü ihtimal canım gibi sevdiğim OAKA :)

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
Bu mesajı keşke bilet fiyatlarını sezonluk kombine fiyatları bazında ayarlayanlar da görse .. Fatih Dilber dün Sports Tv'de Fenerbahçe deplasmanlarının zor deplasman olmadığından bahsetti. Yıllardır kastımız bu zaten.. A.İpekçi gibi salya sümük saçarak destek olunsun istemiyordur heralde kimse ama yıllardır hayalim Pionir gibi bi ortam .. Ya da en kötü ihtimal canım gibi sevdiğim OAKA :)
aynen öyle.efesin sezonluk kombinesiyle bizim 1. kategori aynı hemen hemen.e haliyle çekirdek sever tayfa da parkeye yakın yerleri parselliyo.serinin ikinci maçında en coşkulu anlarından birisinde arkamdaki renktaş oturmamı rica etti.ama ipekçide olanları gördükten sonra bu maç hiç öyle bi niyetim yok.gerekirse bloktaki herkesten rica edicem onları da kaldırıcam.her dakika sayı ve önemli pozisyonlar olan basketbolda insanlar nasıl oturarak maç izliyo anlayamıyorum.bide gs maçı.çok ilginç.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
aynen öyle.efesin sezonluk kombinesiyle bizim 1. kategori aynı hemen hemen.e haliyle çekirdek sever tayfa da parkeye yakın yerleri parselliyo.serinin ikinci maçında en coşkulu anlarından birisinde arkamdaki renktaş oturmamı rica etti.ama ipekçide olanları gördükten sonra bu maç hiç öyle bi niyetim yok.gerekirse bloktaki herkesten rica edicem onları da kaldırıcam.her dakika sayı ve önemli pozisyonlar olan basketbolda insanlar nasıl oturarak maç izliyo anlayamıyorum.bide gs maçı.çok ilginç.

şikayet ederler seni attırırlar salondan...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Bu cezalar az bile. Normal şartlarda taraftarın dışarı çıkartılması gerekiyordu. Hatta onca şeyden sonra hakemlerin bu maçı devam ettirmemesi gerekiyordu. Şimdi yarın ki maçta bizim taraftar, küfürü sahaya yabancı madde atmayı geçtim Ergine öpücük atsa, göz atsa aynı tarifeyi bizede uygulayacaklar, belkide fazlasını.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye

şikayet ederler seni attırırlar salondan...
Yaparlar demi.Yapmazlar-yapamazlar diyemiyorum ben mesela.Yaparlar..
Bide anlamadığım olay neden doping yapsana tezahüratına anons geliyo.Küfür yok bişey yok.Milli takım koçu diye dokunulmazlığı mı var erginin

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Pao veya partizan tribünlerini baz almak mantıklı değil yahu.
Sen yapma be iskender
Arada kültür din farkı var
Öyle atmosferler biz yapamayız..imkani yok
Burada yazan çizen isyan eden tüm dostlar gitsin yapsınlar hepinizi omzumda taşırım tasimazsam en büyük şerefsiz benim. .