Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392649 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Hadi çocuklar, fark 18 kalan süre 3,30
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2014, 22:34:27 Gönderen: TitoSantana »

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
bir ara omer onan nerdeyse tek basina bacina donduruyordu. once fark 17 iken 1-4 hucumu harcadi sonra, 3'luk faul yaptirdi ardindan son topta 3'luk kacirdi ve Bjelica nin eline bombayi birakti ve kotu bir sutta ondan geldi. ama neyseki teknik faulden sonrasini toparladik.
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2014, 22:34:53 Gönderen: hercumerc »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
İkinci yarının başıydı sanırım, Bojan'ın 3 lüğünden sonra ağlamaklı bir sesle söyledi üçlüğü Murathanoğlu
FENERBAHÇE

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Oğuz'a da ayrı bir parantez açıp başsağlığı diliyor ve çabası için şükranlarımı sunuyorum.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Koyduk mu?

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
ergin dangalagına bak sen mirsatla tokalaşmadı geri döndü elini havada bıraktı bu adam milli takımın başında vay halimize yarın şampiyon olunca bizim milli oyuncularada küser bu
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Maçtan önce korkularımı dile getirmiştim. Ama özellikle ilk yarı takım tamamen mahcup etti beni. Artık bir maç kaldı geriye. İlk yarıdaki performansa yaklaşabilirsek o maç da bizim olacak inşallah.

Ayrıca Oğuz Savaş büyük oynadı. O durumda birinin sahaya çıkmasını bile beklemiyorken, o yürek koydu sahaya. Annesinin mekanı cennet olsun.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Maçın sonucu da kendisini son dakikada parçalayan Cenk Akyol'a kapak olsun.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Oyuncuları da direk soyunma odasına gitti bizimkileri tebrik etmeden, maç sonu da olaylar oldu gibi, anons çıkmaz umarım ordan. Murathanoğlu ağlamaklı sesle kesti yayını.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Çokkkkkkkkkkkkkkkkk keyifliyim söyleyecek söz yok ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #2545 : 13 Haziran 2014, 22:48:24 »
Kaldı BİR maç. Yüzdük yüzdük; burnuna getirdik. :)

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Ben artık ona tahammül edemiyorum. Bojan'nın daha büyük oynadığı büyük maç yok.
Arroyo'yu harika savundu. 14 sayi ile macin en skoreriydi. Deplasmanda siniyor derseniz katilabilirim ancak Partizan deplasmanini neredeyse tek basina aldi. Bojan'in sikintilari daha farkli.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
İsmet badem in sesini duyan oldu mu maç boyunca ? Maç sonunda ağlamaklı bir sesi vardı. Muhtemelen maç boyu elinde peçete salya sümük ağladı :))))

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
3 Puan ‏@3puancom 2 Min.

3 PUAN ÖZEL| Galatasaray, Abdi İpekçi'de oynanacak maça seyircisiz oynama cezasına rağmen seyirci alacak - http://www.3puan.com/content?id=3207

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Yardimci koc Ibanez'i begendim. 3. Ceyregin bir bolumu haric takimin gevsemesine izin vermedi, iyi yonetti. Dogru yardimci secmek bu yuzden de onemli, ne zaman guvenmek gerekecegi belli olmuyor.

TV'den gorundugu kadariyla salon tarihinin en iyi seyircisiydi, boyle devam etsin insallah.
Bojan savunmada Arroyo'yu sindirmekten hic taviz vermeden hucumda cok verimli oynadi. Bo ve Emir tempoyu ayarlamada iyiydi, Zoric yipranmadan oynayinca ozellikle hucumda iyiydi.

Oguz'a ne denebilir bilmiyorum, gercekten helal olsun, basi sag olsun.
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2014, 22:52:56 Gönderen: Kutay »
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon