Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392065 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Maça bu kafayla gelirlerse darmadağın olurlar. Basketbol dışı hesaplarla sahaya çıkanı basketbol affetmez. Odaklanmanın en gerekli olduğu spor basketboldur. Voleybolda ne kadar odaklanırsan odaklan, son sözü kapasite söyler. Futbolda saha dışı ve şans faktörü diğer sporlara göre çok yüksek orandadır. Basketbolda odaklanmadan o topu çemberden geçiremezsin. Çember küçük. Ne kale kadar geniş; ne voleybol sahası kadar büyük... Çember bildiğin sepet kadar.

aynen..su an esasında gs yonetimi buyuk hata yapıyor...ama yapsınlar..oyle konsantrasyon saglayamazlar maca..

dusun ki yonetimin ve kocun sahaya cıkmamayı bile dusunuyor..bu ne demek erkek gibi sahaya cıkıp mucadele etmenize bile esasında gerek yok mesajı...

bence de...gs tarihi fark yiyebilir son macta..

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bizim kazandığımız ikinci maçı nasıl hakemler GS ye vermişler, şunu gerçek anlamda bir ispat etsinler.

0.5 sn kala Zoric'in ayağından çıkan top yüzünden mi? Önceki kararın altında ezildiği için o karar çıktı

Bo-Marko pozisyonu ortada, hatta hızlı çekim seyrederseniz (ağır çekim yanıltır), Bo topa vurduktan sonra top iki oyuncunun kontrolünden çıkıp ortada kalıyor ve bundan sonra oyuncuların elleri arasında kontakt oluşuyor.
Velev ki faul verilsin, 14 sn kala GS 1 sayı önde 2 atış atacak. Maçı kazanmanın ne garantisi var?

Bu kadar subjektif olayları hakikat sayan başka bir camia görmedim
Onların bakış açısından bu yaşıma kadar daha hakkımızla bir GS maçı aldığımıza şahit olmadım  :)
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 15:30:26 Gönderen: tecessus »
Fenerbahçe

• Üye
Bizim kazandığımız ikinci maçı nasıl hakemler GS ye vermişler, şunu gerçek anlamda bir ispat etsinler.

0.5 sn kala Zoric'in ayağından çıkan top yüzünden mi? Önceki kararın altında ezildiği için o karar çıktı

Bo-Marko pozisyonu ortada, hatta hızlı çekim seyrederseniz (ağır çekim yanıltır), Bo topa vurduktan sonra top iki oyuncunun kontrolünden çıkıp ortada kalıyor ve bundan sonra oyuncuların elleri arasında kontakt oluşuyor.
Velev ki faul verilsin, 14 sn kala GS 1 sayı önde 2 atış atacak. Maçı kazanmanın ne garantisi var?

Bu kadar subjektif olayları hakikat sayan başka bir camia görmedim
Bu yaşıma kadar daha hakkımızla bir GS maçı aldığımıza şahit olmadım  :)

o pozisyon dunyanın hicbir ulkesinde evsahibi takım aleyhine calınmaz..hata ipekcıde olsa bızım basımıza gelse gık cıkartmazdım..cunku evsahibi ve oyle bariz bir faul falan da yok...deplasman takımı olsa bile zor cıkar o duduk esasen...

zaten o gun hakemler art niyetli olsa son 3.5 sn o topu bize verilerdi..gs'ye bir sans daha vermezlerdi...ama bunu dusunecek akıl yok onlarda...

Çevrimdışı tecessus

• Üye
o pozisyon dunyanın hicbir ulkesinde evsahibi takım aleyhine calınmaz..hata ipekcıde olsa bızım basımıza gelse gık cıkartmazdım..cunku evsahibi ve oyle bariz bir faul falan da yok...deplasman takımı olsa bile zor cıkar o duduk esasen...

zaten o gun hakemler art niyetli olsa son 3.5 sn o topu bize verilerdi..gs'ye bir sans daha vermezlerdi...ama bunu dusunecek akıl yok onlarda...

Ev sahibine çıkmaz, maç turnuva olsa (tarafsız saha) çoğunlukla çıkmaz, deplasman takımına da ev sahibine eyyam amaçlı çıkar.

Bunlar geçen seneki Türkiye kupası için de aynı şeyi yapmışlardı.
Yanlış hatırlamıyorsam biz 1 sayı öndeyken Emir'in basketi gelmişti Bo'nun çembere değdiği. Tamam basket verilmesin, son hücum 1 sayı öndeyiz, ne garantisi var maçı kazanacağının, nedir kupa %100 çalınmış ayağına yatmalar. Şansımız %50 den %25 e düştü de, biz de hak veririz, keşke olmasaydı deriz (ki keşke olmasaydı her zaman diyoruz)

Fenerbahçe

• Üye
gs maca cıkmayacaksa nereye cıkabilir;
A) Agaca
B) Yola
C) Merdivene
D) Çürüğe
E) Balığa
F) Görücüye
G) E-5
H) Maç Hariç Herşeye ve Heryere
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 15:48:37 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
aha onu unuttuk...baska?

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
GS çok akıllı biçimde bütün baskıyı oyuncularının üzerinden alıyor ve bize aktarıyor
biz de ısrarla aynı tuzağa düşüyoruz
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

• Üye
GS çok akıllı biçimde bütün baskıyı oyuncularının üzerinden alıyor ve bize aktarıyor
biz de ısrarla aynı tuzağa düşüyoruz

su an yaptıkları bize baskı degilki..bizim oyuncuların umrunda degildir bu durum..esas bosvermislik gs li oyuncularda olabilir..maca cıkıp cıkmama meselesi onların derdi..bizim degil..

• Üye
Habere bakın...

Gs Liv Hospital koçu Ergin Ataman, TBF’nin Fenerbahçe’nin cezasını açıklamasının final serisinin son maçına çıkıp çıkmama gelişmeleriyle ilgili topu yönetime attı. 3puan.com’a konuşan Ataman, “Biz her şartta çıkar oynarız, karar yönetimimizin. Şu an teknik kadro ve oyuncular olarak bir karar verme yetkimiz bulunmuyor. Yönetimimiz ne derse onu yapacağız, şu anda Çeşme’deyim ve yarın sabah döneceğim. Eğer yönetim maça çıkıyoruz derse çıkar aslanlar gibi oynarız. Maça çıkmama kararı alınırsa da tatilimi uzatacağım” ifadelerini kullandı.

adam cesme'de tatilde...nasıl ıs bu anlamadım...

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
Habere bakın...

Gs Liv Hospital koçu Ergin Ataman, TBF�nin Fenerbahçe�nin cezasını açıklamasının final serisinin son maçına çıkıp çıkmama gelişmeleriyle ilgili topu yönetime attı. 3puan.com�a konuşan Ataman, �Biz her şartta çıkar oynarız, karar yönetimimizin. Şu an teknik kadro ve oyuncular olarak bir karar verme yetkimiz bulunmuyor. Yönetimimiz ne derse onu yapacağız, şu anda Çeşme�deyim ve yarın sabah döneceğim. Eğer yönetim maça çıkıyoruz derse çıkar aslanlar gibi oynarız. Maça çıkmama kararı alınırsa da tatilimi uzatacağım� ifadelerini kullandı.

Neden gelmek istemediği anlaşıldı...

Tapatalk

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk

ahahah adam gerginliğini atmaya çalışıyordur normal :P

• Üye
ahahah adam gerginliğini atmaya çalışıyordur normal :P

kusadası'ndan ekip gelmistir diyorsun cesme'ye.. :)

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
yani saha disinda tam bir taktik savas yapiliyor gercekten bu derece isi saha disina cikarmaya gerek var mi? ikinci mac sonunda ergin ataman yaptigi aciklamalarla hakenlerin uzerine inanilmaz bir baski kurdu ve istedigini aldi. bu sefer 4. mac sonunda hem obradovic hem yonetim yaptigi aciklamalarla hem takimi hem taraftari kenetledi, hem de hakemlere baski kurdu. 6. mac sonunda yine ergin ataman "o sahada can guvenligimiz yok" diyerek bu sefer federasyona saha kaptma cezasi almasi icin bastirdi amacina ulasamayinca tam aciga dusmustu cunku bu sefer korktugunu acikca belli etmisken takimin ustunde baski olacagi asikardi. Simdi de sahaya cikmayacagiz diyorlarsa sayet bunca iki tane ana neden var bence birincisi bizim konsantrasyonumuzu bozmak digeride kendi takimi ustunde ki baskiyi azaltmak. Ozellikle ataman'in can guvenligim yok dedikten sonra bu cok gerekliydi. bence hic cikmazlarsa falan demeye gerek yok. cok afedersiniz Esek gibi cikacaklar. bu sozlerinden yola cikip konsantrasyonu dagitmaya gerek yok.
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 16:40:55 Gönderen: hercumerc »

• Üye
yahu adamlar o kadar konsantre ki ergin cesme'de tatildeymis...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
gs maca cıkmayacaksa nereye cıkabilir;
A) Agaca
B) Yola
C) Merdivene
D) Çürüğe
E) Balığa
F) Görücüye
G) E-5
H) Maç Hariç Herşeye ve Heryere

Hocam, müsaden olursa, bunu biraz değiştirerek facebook'ta kullanacağım.